Σωστός ΣΕ ΟΛΑ, προσωπικά μπήκα σε σχολή που γούσταρα το αντικείμενο της κάργα.
Τον πρώτο χρόνο πήγαν όλα καλά με μαθήματα και τέτοια, αλλά όταν μυρίστηκα το τι παίζει (δεν ήταν και τόσο δύσκολο σεμια σχολή με ΜΕΓΙΣΤΟ αριθμό φοιτητών 400) πράγμα το οποίο με απογοήτευσε.
Περήφανα βγαίνω και λέω λοιπόν ότι αν το παιδί κάποιου περάσει σε μέρος ΜΑΚΡΙΑ από το σπίτι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ και προτιμότερο να δώσετε κάτι παραπάνω και να πάει να σπουδάσει έξω. Τα χρήματα και τα έξοδα είναι πάνω κάτω ίδια, αυτό που αλλάζει είναι ΚΥΡΙΩΣ η αντιμετώπιση ΠΡΟΣ τους φοιτητές (και κατά συνέπεια από τους φοιτητές) και αυτά που μαθαίνουν είναι φρέσκα πράγματα.
Εμείς έχουμε σε μαθήματα κλειδιά (μηχανική ρευστών, ατμους και στροβιλομηχανές) συγγράματα του 80, απλά και μόνο γιατί τα συνέταξε ο πρώην πρόεδρος της σχολής...
Γιαυτό το λόγο τα παράτησα 4 συνεχόμενα χρόνια, αλλά στην τελική πείσμωσα και όταν είδα γνωστούς που ακόμα και σήμερα δεν ξέρουν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ και θεμελιώδη πράγματα πείσμωσα ακόμα περισσότερο.
Δεν με ενδιαφέρει η εξέλιξη του ελληνικού πανεπιστημίου, μακάρι να κλείσουν όλα, γιατί από την στιγμή που δεν με σεβάστηκε εκείνο τηρώντας το ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ έργο ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ (όπως και η κοινωνία μη γελιόμαστε) του δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη.
Αυτό που έχω να σου πω (τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε) είναι γράψτα όλα εκεί που λένε ότι δεν πιάνει μελάνι (πιάνει όμως το έχω δοκιμάσει) βάλε κεφάλι κατω και κοίτα να κερδίσεις ΕΣΥ ό,τι περισσότερο και Ο,ΤΙ καλύτερο μπορείς από αυτή την κρεατομηχανή (και σωματικά αλλά και συνηδήσεων) που λέγεται ελληνικό ΤΕΙ/ΑΕΙ.
ΥΓ: δεν διάβασα της δημοσιεύσεις μετά το ποστ του Σπύρου.