...........
O εργοστασιακος συναγερμος ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει πλεον μετα απο τοσα χρονια που παρουσιαστηκε το αμαξι.
Ανοιγει σε 1 ή λιγοτερο λεπτο περιπου....κατω απο το τιμονι στο ντουλαπακι αριστερα απο πισω υπαρχει εγκατασταση του συναγερμου/immobilizer αν δεν κανω λαθος.Εμενα εκει το ειχανε ξεβιδωσει προσεκτικα και το ειχανε παρακαμψει.Στη συνεχεια σπανε τη μιζα με ειδικο εργαλειο αφου πριν εχουνε βγαλει ολοκληρη την κλειδαρια της πορτας του οδηγου (στον συνοδηγο δεν εχει οπως ξερετε) με αναλογο εργαλειο.Βεβαια σε μπλοκο στο δρομο ή στο φαναρι βλεπεις τα ιχνη διαρηξης ξεκαθαρα για αυτο μετα την κλοπη φευγουνε μαλλια-κουβαρια και παντα σχεδον με ενα-δυο αμαξια ως προπομποι ή συνοδεία.
Πολλες μερες μετα την αποπειρα κλοπης της Μ3 Ε46 μου θυμηθηκα ενα βραδυ που φυσαγε παρα πολυ, αργα πολυ να χτυπαει ενας συναγερμος....και λιγη ωρα μετα ειχα ακουσει στο πανω στενο του σπιτιου μου να φευγει Μ3 Ε46 πολυ γρηγορα με τον χαρακτηριστικο ηχο.Δεν ειχα δωσει σημασια μιας και βγηκα εξω και ειδα κουκουλωμενο το αμαξι μου και 1 εβδομαδα μετα ξεκουκουλωσα το αμαξι μου και το ειδα ανοιγμενο ολο (οροφη-παραθυρα-μιζα εξω-αφαλος πορτας).Ο μοναδικος λογος που δεν το πηρανε οπως ειχα γραψει ητανε οτι στο ρεζερβουαρ ειχε αναθυμιασεις χωρις υπερβολη.....το αφηνα ετσι σε περιπτωση κλοπης να εχουνε να σκεφτουνε κατι ακομα.Δεν το παιζω εξυπνος απλα κωλοφαρδος.........
Λιγο καιρο αργοτερα το πουλησα......
insane in the ///Midbrain