Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 61

Θέμα: κλοπη μ3 ε46

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου υπομονή!!!Σου εύχομαι να το βρείς το εργαλείο σου!

2. The Following User Says Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

billarasm3 (16-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

εχουν κανει τοσα οι ******δες..τοσες κλεψιες..μα να μην την πατησουν απο κοποιον????αχχχχχχχχχχχ..

4. The Following User Says Thank You to kostas For This Useful Post:

billarasm3 (20-01-12)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακαρι να το βρεις αθικτο μπιλαρα,επισης ευχομαι να παρεις και τα 18000.

κατι ειναι και αυτο...μιας και σε πωληση δεν θα τα επερνες ας σου ειχε κοστισει και 100000!
    συμφωνω απολυτα...εαν παρεις 18000 ευχαριστημένος να είσαι...

6. The Following User Says Thank You to mo328i For This Useful Post:

billarasm3 (27-01-12)

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

κριμα φιλε μου λυπαμαι ....να ρωτησω εργοστασιακο συναγερμο ειχες γιατι και ενος φιλου μου το φαγανε το καλοκαιρι και δεν ακουσε κανεις τιποτα ουτε μαλον χτυπησε συναγερμος .και απο οτι εμαθα οσα εχουν εργοστασιακο συναγερμο τα τρωνε ευκολα χωρις να χτυπηση.....αλλα καλυτερα να μην σας πω δημοσια τι εχω μαθει...για τον εργοστασιακο συναγερμο .
    Ε36 mpack

8. The Following User Says Thank You to gregE36 For This Useful Post:

billarasm3 (27-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι φιλε μου εργοστασικο ειχε το αμαξι!!

10. The Following User Says Thank You to billarasm3 For This Useful Post:

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation ...........

O εργοστασιακος συναγερμος ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει πλεον μετα απο τοσα χρονια που παρουσιαστηκε το αμαξι.

Ανοιγει σε 1 ή λιγοτερο λεπτο περιπου....κατω απο το τιμονι στο ντουλαπακι αριστερα απο πισω υπαρχει εγκατασταση του συναγερμου/immobilizer αν δεν κανω λαθος.Εμενα εκει το ειχανε ξεβιδωσει προσεκτικα και το ειχανε παρακαμψει.Στη συνεχεια σπανε τη μιζα με ειδικο εργαλειο αφου πριν εχουνε βγαλει ολοκληρη την κλειδαρια της πορτας του οδηγου (στον συνοδηγο δεν εχει οπως ξερετε) με αναλογο εργαλειο.Βεβαια σε μπλοκο στο δρομο ή στο φαναρι βλεπεις τα ιχνη διαρηξης ξεκαθαρα για αυτο μετα την κλοπη φευγουνε μαλλια-κουβαρια και παντα σχεδον με ενα-δυο αμαξια ως προπομποι ή συνοδεία.

Πολλες μερες μετα την αποπειρα κλοπης της Μ3 Ε46 μου θυμηθηκα ενα βραδυ που φυσαγε παρα πολυ, αργα πολυ να χτυπαει ενας συναγερμος....και λιγη ωρα μετα ειχα ακουσει στο πανω στενο του σπιτιου μου να φευγει Μ3 Ε46 πολυ γρηγορα με τον χαρακτηριστικο ηχο.Δεν ειχα δωσει σημασια μιας και βγηκα εξω και ειδα κουκουλωμενο το αμαξι μου και 1 εβδομαδα μετα ξεκουκουλωσα το αμαξι μου και το ειδα ανοιγμενο ολο (οροφη-παραθυρα-μιζα εξω-αφαλος πορτας).Ο μοναδικος λογος που δεν το πηρανε οπως ειχα γραψει ητανε οτι στο ρεζερβουαρ ειχε αναθυμιασεις χωρις υπερβολη.....το αφηνα ετσι σε περιπτωση κλοπης να εχουνε να σκεφτουνε κατι ακομα.Δεν το παιζω εξυπνος απλα κωλοφαρδος.........

Λιγο καιρο αργοτερα το πουλησα......
    insane in the ///Midbrain

12. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Panos 316T (27-01-12), Stathis (27-01-12), zaharias (27-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    O εργοστασιακος συναγερμος ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει πλεον μετα απο τοσα χρονια που παρουσιαστηκε το αμαξι.

Ανοιγει σε 1 ή λιγοτερο λεπτο περιπου....κατω απο το τιμονι στο ντουλαπακι αριστερα απο πισω υπαρχει εγκατασταση του συναγερμου/immobilizer αν δεν κανω λαθος.Εμενα εκει το ειχανε ξεβιδωσει προσεκτικα και το ειχανε παρακαμψει.Στη συνεχεια σπανε τη μιζα με ειδικο εργαλειο αφου πριν εχουνε βγαλει ολοκληρη την κλειδαρια της πορτας του οδηγου (στον συνοδηγο δεν εχει οπως ξερετε) με αναλογο εργαλειο.Βεβαια σε μπλοκο στο δρομο ή στο φαναρι βλεπεις τα ιχνη διαρηξης ξεκαθαρα για αυτο μετα την κλοπη φευγουνε μαλλια-κουβαρια και παντα σχεδον με ενα-δυο αμαξια ως προπομποι ή συνοδεία.

Πολλες μερες μετα την αποπειρα κλοπης της Μ3 Ε46 μου θυμηθηκα ενα βραδυ που φυσαγε παρα πολυ, αργα πολυ να χτυπαει ενας συναγερμος....και λιγη ωρα μετα ειχα ακουσει στο πανω στενο του σπιτιου μου να φευγει Μ3 Ε46 πολυ γρηγορα με τον χαρακτηριστικο ηχο.Δεν ειχα δωσει σημασια μιας και βγηκα εξω και ειδα κουκουλωμενο το αμαξι μου και 1 εβδομαδα μετα ξεκουκουλωσα το αμαξι μου και το ειδα ανοιγμενο ολο (οροφη-παραθυρα-μιζα εξω-αφαλος πορτας).Ο μοναδικος λογος που δεν το πηρανε οπως ειχα γραψει ητανε οτι στο ρεζερβουαρ ειχε αναθυμιασεις χωρις υπερβολη.....το αφηνα ετσι σε περιπτωση κλοπης να εχουνε να σκεφτουνε κατι ακομα.Δεν το παιζω εξυπνος απλα κωλοφαρδος.........

Λιγο καιρο αργοτερα το πουλησα......
    σωστος!!
    εγω βρηκα γρεζια και τον αφαλο της πορτας οδηγου!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδια ενας κρυφος διακοπτης που θα κοβει ρευμα η καυσιμο δεν αποτρεπει την κλοπη ακομα και αν το εχουν "ανοιξει" το αμαξι οι κλεφτες?

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια ενας κρυφος διακοπτης που θα κοβει ρευμα η καυσιμο δεν αποτρεπει την κλοπη ακομα και αν το εχουν "ανοιξει" το αμαξι οι κλεφτες?
    πειτε ρε παιδια τιποτα ανεβαστε και κανενα εγχειριδιο πεστε καμια λεπτομερεια βαλτε καμια φωτογραφια που τα τοποθετουμε ολα αυτα πειτε μας και το πως
    θα μας τρελανεις ρε κατσαραιο?
    αντε γεια...

Rides
    0

Προεπιλογή

ισως φιλε μου να του εμποσδισει!!!
    αλλα δεν ξερουμε αν το παιρνουν σηκωτο η οδικος!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billarasm3 : 27-01-12 στις 11:38

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP