Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: Επιτελους την πηρα!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω ενα φ1-ζρ στο γκαραζ μεχρη κ στα 20 ασχολιομουνα με παπο κοντριτσες θυμαμαι ειχε ερθει ενα φχ 200 κ γω το ειχα 57χιλιοστα με νικασιλ κυλινδρο βοσνερ πιστονακι ελαφρομενο ανοιγμενα ριντ κ θυριδες χειροποιητη εξατμιση μοτορσπορτ κ μιλαμε στα 300μ δεν με εβλεπε!γενικα ειχα ξεκολιασει πολους!κ ακομα στο γκαραζ ειναι!τωρα ειμαι 26 που καιρος για τετοια εχω κ μια γυναικα το εχω παρατησει!με το καλο αν κανω κανα γιο να το παρει αλλιος αστο να το θυμαμαι
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georgebmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ενα φ1-ζρ στο γκαραζ μεχρη κ στα 20 ασχολιομουνα με παπο κοντριτσες θυμαμαι ειχε ερθει ενα φχ 200 κ γω το ειχα 57χιλιοστα με νικασιλ κυλινδρο βοσνερ πιστονακι ελαφρομενο ανοιγμενα ριντ κ θυριδες χειροποιητη εξατμιση μοτορσπορτ κ μιλαμε στα 300μ δεν με εβλεπε!γενικα ειχα ξεκολιασει πολους!κ ακομα στο γκαραζ ειναι!τωρα ειμαι 26 που καιρος για τετοια εχω κ μια γυναικα το εχω παρατησει!με το καλο αν κανω κανα γιο να το παρει αλλιος αστο να το θυμαμαι
    το f1 γιωργη το ειχε ο αλλος της παρεας, 56 mm με μικουνι 26mm και ριντοφυλλα..εεε ρε εποχες!!

εγω με το z τρεχω τωρα, η παλιοδιχρονια εχει πανω απο 40 αλογα..

και εχεις καποιους να λενε οτι η yamaha ειναι για ακορντεον και σινθεσαισερ

ΥΓ ξεχασα να αναφερω και την XTαρα πριν που ελεγα για τα μοντελα..

γενικα γιωργη δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος γνωστης που αμφιβαλει οτι σε γενικες γραμμες η yamaha εχει βγαλει τα καλυτερα μηχανακια

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP