Σελίδα 27 από 43 ΠρώτηΠρώτη ... 17252627282937 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 261 έως 270 από 422

Θέμα: ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ!!!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vs316ti Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ καλο κ αυτο.! να μας αρρωστησεις θελεις βραδυατικα..respect.!
    ειχα παρει 1 specialized test ride to οποιο ειχε κοντα στα δικα σου χρηματα..πολυ καλο αλλα απαγορευτικο για μενα σε τετοιες περιοδους.. σε ποιες περιοχες ανεβαινεις?
    Το πηρα το καλοκαιρι, για να αλλαξω ενα παλιο FS με ψευτοDH αναρτηση που ειχα απο το γυμνασιο. Τα χρηματα πολλα, το σκαλωμα μεγαλο, λεω δεν βαριεσαι μια ζωη την εχουμε.. το παλιο μου το ειχα 7 χρονια και ηταν 27-28 κιλα, θα τα βγαλει τα λεφτα του το Rallon.

12-13 κιλα, fox εμπρος-πισω, και εγγυηση εφ'ορου ζωης Orbea σκεφτηκα.. τσαμπα ελεγχοι και σερβις στο cyclist store που ειναι διπλα σκεφτηκα.. λεω καλα ειμαστε. Μου καναν και 200¤ δωρα αν θυμαμαι καλα. Η σειρα ειναι μια μιξη deore/slx/alivio και Formula RX φρενα. Τα φρενα ενταξει, η σειρα ειναι λιγο χαλια για τοσα χρηματα.. αλλα πληρωνεις τις FOX και το frame. Τροχοι Mavic Crossride, καποια στιγμη θα τους αλλαξω με DT 400's tricon.

Γυρναω συχνα στο κτημα Κανελλοπουλου γιατι ειναι διπλα, πιο αραια Υμηττο αν εχω το τζιπ ευκαιρο για να το φορτωσω. Και σε δρομο ομως κυκλοφορω κανονικα, κλειδωνω και ολα καλα.. δεν ειναι κουρσακι αλλα κανω λιγο απ'ολα. Μολις απολυθω απο φανταρος σκεφτομαι να τα βγαλω ολα, να τα πουλησω και να μπουν ολα XT 2012 (ειδα και τιμες για XTR αλλα ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα, ωραιο το σκαλωμα αλλα... διαφορα δεν θα δω, καλυτερα με αυτα τα χρηματα να βαλεις DT ζαντες/κεντρα/ακτινες).

Θα ειναι Οκτωβρης, λογικα θα εχει βγει στα σκαρια και η 2013 σειρα, τα μαγαζια θα εχουν εκπτωσεις (CRC).. για να δουμε..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πηρα το καλοκαιρι, για να αλλαξω ενα παλιο FS με ψευτοDH αναρτηση που ειχα απο το γυμνασιο. Τα χρηματα πολλα, το σκαλωμα μεγαλο, λεω δεν βαριεσαι μια ζωη την εχουμε.. το παλιο μου το ειχα 7 χρονια και ηταν 27-28 κιλα, θα τα βγαλει τα λεφτα του το Rallon.

12-13 κιλα, fox εμπρος-πισω, και εγγυηση εφ'ορου ζωης Orbea σκεφτηκα.. τσαμπα ελεγχοι και σερβις στο cyclist store που ειναι διπλα σκεφτηκα.. λεω καλα ειμαστε. Μου καναν και 200¤ δωρα αν θυμαμαι καλα. Η σειρα ειναι μια μιξη deore/slx/alivio και Formula RX φρενα. Τα φρενα ενταξει, η σειρα ειναι λιγο χαλια για τοσα χρηματα.. αλλα πληρωνεις τις FOX και το frame. Τροχοι Mavic Crossride, καποια στιγμη θα τους αλλαξω με DT 400's tricon.

Γυρναω συχνα στο κτημα Κανελλοπουλου γιατι ειναι διπλα, πιο αραια Υμηττο αν εχω το τζιπ ευκαιρο για να το φορτωσω. Και σε δρομο ομως κυκλοφορω κανονικα, κλειδωνω και ολα καλα.. δεν ειναι κουρσακι αλλα κανω λιγο απ'ολα. Μολις απολυθω απο φανταρος σκεφτομαι να τα βγαλω ολα, να τα πουλησω και να μπουν ολα XT 2012 (ειδα και τιμες για XTR αλλα ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα, ωραιο το σκαλωμα αλλα... διαφορα δεν θα δω, καλυτερα με αυτα τα χρηματα να βαλεις DT ζαντες/κεντρα/ακτινες).

Θα ειναι Οκτωβρης, λογικα θα εχει βγει στα σκαρια και η 2013 σειρα, τα μαγαζια θα εχουν εκπτωσεις (CRC).. για να δουμε..
    συμφωνω , πολυ καλη επιλογη.!ποσο σου κοστισε? ολα αυτα ειναι κορυφαιες επιλογες ..πιστευω κ ετσι να το κρατησεις μια χαρα ειναι..πολυ μικρη διαφορα θα δεις εκτος κ αν εισαι μεσα στην λασπη συνεχεια..κ θελεις να ανταποκρινεται πληρως..!μονο μια μικρη αναβαθμιση σε φρενα κ εισαι μια χαρα! καλος πολιτης κιολας.!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

συμφωνω , πολυ καλη επιλογη.!ποσο σου κοστισε? ολα αυτα ειναι κορυφαιες επιλογες ..πιστευω κ ετσι να το κρατησεις μια χαρα ειναι..πολυ μικρη διαφορα θα δεις εκτος κ αν εισαι μεσα στην λασπη συνεχεια..κ θελεις να ανταποκρινεται πληρως..!μονο μια μικρη αναβαθμιση σε φρενα κ εισαι μια χαρα! καλος πολιτης κιολας.!
    2.300¤ με 12 ατοκες.
    Δεν ειμαι μεσα στη λασπη συνεχεια, μου αρεσει το μπαξιμο στα παντα και θα μου αρεσε να το αναβαθμισω. Εκανα αλλαγες με ΧΤ και XTR shifter στο cyclist και τα deore μου ειναι χαλια μπροστα τους. Πιο ξερα/πλαστικα.. τα ΧΤ ηταν ωραια, τα ΧΤR τελεια!

Για φρενα σκεφτομαι να τα δωσω 1 φορα και καλη, XTR Trail 2012, στο ebay.de γυρω στα 350¤ χωρις δισκους. Τα δικα μου κανουν γυρω στα 200 αν θυμαμαι καλα, οποτε αν τα πουλησω παιρνω ενα μερος πισω για να χρηματοδοτησω την αγορα των XTR και να εχω φρενο που δεν θα αλλαξω ποτε ξανα.

Ευχαριστω για τη θητεια !

Rides
    1

Προεπιλογή

Ορίστε και το δικό μου. Έχω ποδήλατο πλέον σε σχέση με το παλιό
    Attached Images Attached Images
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    -Ένα bodykit θα ήθελα;
    -Μα είμαι μαραγκός;!
    -ΝΑΙ εσένα θέλω.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Snoo For This Useful Post:

alexk (25-01-12), Specialized (26-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εδώ το δικό μου ποδήλατο

Specialized s-works stuntjumper fsr
    Αν δεν απατώμαι είναι στα 9.5 κιλά

7. The Following 5 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

fRagile (22-04-12), Snoo (25-01-12), spar@ (17-05-13), Specialized (26-01-12)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Hardrock 29'' Sport Disc Int
    Αν επιτρέπεται από που το πήρες? Πρέπει να είναι 2011 έτσι? Τα 12άρια μας HARDROCK Spt Disc 29" έχουν αργήσει φέτος

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ το δικό μου ποδήλατο

Specialized s-works stuntjumper fsr
    Αν δεν απατώμαι είναι στα 9.5 κιλά

Παρά τα χρονάκια του το έχεις σαν καινούριο Αλεξ!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν επιτρέπεται από που το πήρες? Πρέπει να είναι 2011 έτσι? Τα 12άρια μας HARDROCK Spt Disc 29" έχουν αργήσει φέτος
    Ναι του 11 ειναι..εσυ ξερεις καλυτερα.!
    το χω παρει απο μαγαζι στα β.προαστεια, θα σου το στειλω με πμ για να μην θεωρηθει διαφημιση.!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.

11. The Following User Says Thank You to vs316ti For This Useful Post:

Specialized (26-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

1 μικρο βιντεο απο τη χθεσινη βολτα

13. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

z3 2.2 (26-01-12)

Περιοχή