Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Το πηρα το καλοκαιρι, για να αλλαξω ενα παλιο FS με ψευτοDH αναρτηση που ειχα απο το γυμνασιο. Τα χρηματα πολλα, το σκαλωμα μεγαλο, λεω δεν βαριεσαι μια ζωη την εχουμε.. το παλιο μου το ειχα 7 χρονια και ηταν 27-28 κιλα, θα τα βγαλει τα λεφτα του το Rallon.
12-13 κιλα, fox εμπρος-πισω, και εγγυηση εφ'ορου ζωης Orbea σκεφτηκα.. τσαμπα ελεγχοι και σερβις στο cyclist store που ειναι διπλα σκεφτηκα.. λεω καλα ειμαστε. Μου καναν και 200¤ δωρα αν θυμαμαι καλα. Η σειρα ειναι μια μιξη deore/slx/alivio και Formula RX φρενα. Τα φρενα ενταξει, η σειρα ειναι λιγο χαλια για τοσα χρηματα.. αλλα πληρωνεις τις FOX και το frame. Τροχοι Mavic Crossride, καποια στιγμη θα τους αλλαξω με DT 400's tricon.
Γυρναω συχνα στο κτημα Κανελλοπουλου γιατι ειναι διπλα, πιο αραια Υμηττο αν εχω το τζιπ ευκαιρο για να το φορτωσω. Και σε δρομο ομως κυκλοφορω κανονικα, κλειδωνω και ολα καλα.. δεν ειναι κουρσακι αλλα κανω λιγο απ'ολα. Μολις απολυθω απο φανταρος σκεφτομαι να τα βγαλω ολα, να τα πουλησω και να μπουν ολα XT 2012 (ειδα και τιμες για XTR αλλα ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα, ωραιο το σκαλωμα αλλα... διαφορα δεν θα δω, καλυτερα με αυτα τα χρηματα να βαλεις DT ζαντες/κεντρα/ακτινες).
Θα ειναι Οκτωβρης, λογικα θα εχει βγει στα σκαρια και η 2013 σειρα, τα μαγαζια θα εχουν εκπτωσεις (CRC).. για να δουμε..
συμφωνω , πολυ καλη επιλογη.!ποσο σου κοστισε? ολα αυτα ειναι κορυφαιες επιλογες ..πιστευω κ ετσι να το κρατησεις μια χαρα ειναι..πολυ μικρη διαφορα θα δεις εκτος κ αν εισαι μεσα στην λασπη συνεχεια..κ θελεις να ανταποκρινεται πληρως..!μονο μια μικρη αναβαθμιση σε φρενα κ εισαι μια χαρα! καλος πολιτης κιολας.!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.