Αρχικό μήνυμα απο
xxxvagos
pilot ειμαι 23 και οδηγαω μηχανακια απο τα 11...τα εχω φαει τα χοντα με το κουταλακι, το πρωτο μου μηχανακι ηταν το σουπρα και ο κολλητος μου ειχε το κρυπτον..το δικο μου ετριζε σπαγαν πλαστικα και οταν ψαρωνα θυμαμαι οτι ο κινητηρας εμοιαζε με κομπρεσερ..το κρυπτον δε πιο γρηγορο πιο δεμενο και το εχει ακομα το παλικαρι..
καλος η κακως η yamaha ηταν παντου μπροστα σε ολες τις κατηγοριες crypton,z,tdm,r1,fzx,fz1,v-max οσα μοντελα θες!!! (και v-max ειχα με σπασμενη 3η)
η χοντα και η σουζουκι δε εχει να δειξει τπτ περα απο 2-3 μοντελα
τωρα περι ελαστικων που λες και παλι δε μου λεει τπτ(εννοω οτι δε θα κατσω να δω πιο την εχει μεγαλυτερη καβαλαω και ντουμανι!!)...την τεχνολογια δε την γουσταρω, το μηχανακι το φρεναρω εγω οχι το abs, και το σπινιαρω εγω οχι το traction ctrl...δεν αμφιβαλω για τις γνωσεις σου αλλα εγω και 100 μετρα να κανω με ενα μηχανακι το καταλαβαινω..
τωρα τρεχω στα ντραγκστερ μονος μου (ολα και κατασκευη) σε μικρη κατηγορια διοτι δεν υπαρχει μαμαλο για πολλα πολλα, καποια αλλη στιγμη ισως δωσω κανα λινκ να με καμαρωσετε, δε το κανω τωρα γιατι θα φανει εσκεμενο..αυτα
ειλικρινα φιλικα