Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 71

Θέμα: Επιτελους την πηρα!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χμμ σαν να το χαλαει λιγο.. ή χανει απο τις φωτο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    200 άλογα φίλε μου ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δυστυχώς..δεν είναι στραγάλια τα άλογα..
    το ρ1 βγαζει 180-189 αλογα μαμα στις 12000-12500..(ελεος να μην ανεβει 15 αλογα τεσπα)... εμενα το κ8 με φιλτρο εξατμιση και εγκεφαλο ειχε 209 αλογα δυναμομετρημενο..

γιωργο φανταστικο το εργαλειο, εχω οδηγησει τα παντα απο 1000 ,και αντικειμενικα ειναι οτι καλυτερο το ρ1..το μονο θεμα του αν θυμαμαι καλα ειναι ο συμπλεκτης αν τον ζορισεις πολυ να τον προσεχεις..αλλα το μπροστινο συστημα και τα φρενα του δεν υπαρχουν!! προσεχε το και να προσεχεις

φτου φτου

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ παιδια κ σεις να χαιρεσται τα εργαλεια σας!!!!οσο για σενα πιλοτ τι πω??πες οτι θελεις ν.δ εχουμε οποτε κ ελευθερια λογου
    αυτο δεν σειμαινει οτι τα παιρνουμε της μετροιτης καλο βραδυ κυροιοι
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ειπα κατι κακοπροαιρετα!! χαλαρωστε..

όσο για τα άλογα μιλούσα για άλογα στον τροχό που τα δυνατότερα 1000ρια παίζουν στα 165-167(τα ιαπωνικά ε?).. όσο για τα 209 άλογα με ΦΠΑ επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου.. εξάλλου δυναμόμετρο με δυναμόμετρο έχει μεγάλη διαφορά.. όλο και κάτι ξέρουμε και εμείς από μοτοσυκλέτες..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

5. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Nick bmwlover (24-01-12), Stathis (25-01-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ρ1 βγαζει 180-189 αλογα μαμα στις 12000-12500..(ελεος να μην ανεβει 15 αλογα τεσπα)... εμενα το κ8 με φιλτρο εξατμιση και εγκεφαλο ειχε 209 αλογα δυναμομετρημενο..

γιωργο φανταστικο το εργαλειο, εχω οδηγησει τα παντα απο 1000 ,και αντικειμενικα ειναι οτι καλυτερο το ρ1..το μονο θεμα του αν θυμαμαι καλα ειναι ο συμπλεκτης αν τον ζορισεις πολυ να τον προσεχεις..αλλα το μπροστινο συστημα και τα φρενα του δεν υπαρχουν!! προσεχε το και να προσεχεις

φτου φτου
    Λες έχεις οδηγήσει όλα τα 1000ρια..πως? απλά τα άνοιξες στην ευθεία η τα έστριψες/έστυψες σε πίστα?? Γιατί εγώ έχω δοκιμάσει όλα τα ιαπωνικά 1000 στις Σέρρες και έχω άλλη άποψη! Ο καθένας τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά βέβαια και θα ήθελα να ακούσω και την δική σου. Αν και ''αντικειμενικά'' όπως λες,αν δεν σε λένε Μπούστα η Κοντομάρο, τότε όλα τα σύγχρονα 1000ρια είναι το ίδιο!!
    Όσον αφορά τα φρένα έχεις δοκιμάσει το C-ABS? μάλλον όχι..

Και εσύ Γιώργο δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς ''στράβωσες''? Κατά αρχάς είπα ότι ωραίο το κουστούμι! Επίσης είπα ότι όσοι φίλοι μου έχουν R1/R6 φοράνε το ίδιο..που ακριβώς είναι το κακό σε αυτό???
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

7. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Stathis (25-01-12)

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

πουθενα ρε πιλοτ γιατι νομιζεσ οτι στραβωσα????
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

Rides
    0

Προεπιλογή

τα εκανα βολτα πιλοτ με μερικα γκαζωματα, δε παιρνω βολτα εγω ενα μηχανακι για να το ξεμ@νιασω..

οχι c-abs δεν οδηγησα αλλα π@π@ριες ηταν για με παντα αυτα..αν και νομιζα οτι μιλουσαμε για το r1 του γιωργου που ειναι 2007..μονος σου πεταχτηκες στο 2009, αλλα τεσπα...εγω ειχα μεινει στην εξαπιστονη του r1 σε αντιθεση με το cbr.. γενικα οι διαφορες σε αυτα τα μηχανακια ειναι ελαχιστες..αλλα η αισθηση που μου εδεινε το r1 στο τιμονι δε μου την εδεινε κανενα αλλο..το θεμα ειναι οτι απο ομορφια ειναι το καλυτερο, ουτε καγκουρας οπως το gsxr (κι ας το ειχα) αλλα ουτε και κολομβο οπως το cbr

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα εκανα βολτα πιλοτ με μερικα γκαζωματα, δε παιρνω βολτα εγω ενα μηχανακι για να το ξεμ@νιασω..

οχι c-abs δεν οδηγησα αλλα π@π@ριες ηταν για με παντα αυτα..αν και νομιζα οτι μιλουσαμε για το r1 του γιωργου που ειναι 2007..μονος σου πεταχτηκες στο 2009, αλλα τεσπα...εγω ειχα μεινει στην εξαπιστονη του r1 σε αντιθεση με το cbr.. γενικα οι διαφορες σε αυτα τα μηχανακια ειναι ελαχιστες..αλλα η αισθηση που μου εδεινε το r1 στο τιμονι δε μου την εδεινε κανενα αλλο..το θεμα ειναι οτι απο ομορφια ειναι το καλυτερο, ουτε καγκουρας οπως το gsxr (κι ας το ειχα) αλλα ουτε και κολομβο οπως το cbr
    α οκ.. δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη αν δεν το έχεις δοκιμάσει το σύστημα! Όπως και στις μοτοσυκλέτες..με ''μερικά ανοίγματα'' δεν καταλαβαίνεις τίποτε!
    Δεν είχα ούτε έχω σκοπό να ''μαλώσω''..και όσον αφορά την ομορφιά(αν και η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα) και εγώ πιστεύω πως το R1(μέχρι και το '07) μοντέλο είναι από τα ποιο όμορφα και σίγουρα ποιο όμορφο από το CBR '08 και μετά..
    Όσο για τα 6πίστονα του R1, μην ψαρώνετε και πολύ..δεν έχουν διαφορά από τα αλλά μοντέλα..και αυτό το λένε σε όλες τις κριτικές αλλά και φίλος μου που είχε όλα τα μοντέλα R1 και τα χρησιμοποιούσε σε track days..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilot : 24-01-12 στις 19:14

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίσης όσον αφορά την αίσθηση στο τιμόνι που λες.. ξέρεις τι ρυθμίσεις είχαν τα μηχανάκια? τι λάστιχα? Ένα λάστιχο racing με απότομη ''κορώνα'' κάνει το μηχανάκι να στρίβει εξαιρετικά εύκολα ενώ ένα street με ποιο ομαλή κορώνα το κάνει ποιο σταθερό αλλά με ποιο ''βαριά'' αίσθηση..

12. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Nick bmwlover (24-01-12), Stathis (25-01-12)

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

χωστα βαγγο αγορι μου!!!!οσο αναφορα σε στισημο κ ομωρφια η γιαμαχα κ η σουζουκι ειναολυ μπροστα κ δεν το λεω αυτο επειδη εχω ενα ρ1
    ημουν σε δηλειμα κ γω αναμεσα σε ρ1 κ κ7 ποτε σε σ μπ ρ ομως δεν ξερω αλλα η χοντα δεν μου αρεσε γενικα βλεπω κ του πεθερου μου την ρεψολ του 06 τα βαζουμε διπλα κ καμια σχεση το ενα με το αλλο κ στο ρελαντι κ σε αλλα οπως οταν τον προκαλω κ λεει οχι γιατιο ξερει οτι τον εχω με μια 2α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !αν θες ομως να συγκρινεις το δικο σου πιγενε το δηπλα στο τελευταιο ρ1 η το τζ ες εξ αρ κ μετα μηλαμε παλι αδερφε
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

14. The Following User Says Thank You to georgebmw For This Useful Post:

xxxvagos (25-01-12)

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •