Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Yπαρχουν αρκετα καλα σαμπουαν,εγω κατοπιν μελετης απο τα γραφομενα των ειδικων του φορουμ μας, εχω καταληξει σ'αυτο:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 04-03-14 στις 20:13
-
The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:
-
Στο πλυντηριο στη Shell στη Θεσσαλονικη που γινετε η συναντηση των βορειων,μιας και βρεθηκαμε το Σαββατο πρωϊ (εννοω το Σ/Κ στην "κοπη πιτας")ειπα να δωσω και εγω μια φορα το οχημα για πλυσιμο στο χερι,οπως το λενε εκει,να ξεκουραστω και εγω λιγακι ρε παιδακι μου!!!
Οι εντυπωσεις απο το αποτελεσμα ηταν αριστες!!!!
στην κυριολεξια,ετριζε απο καθαριοτητα!!!.....δεν ξερω τι καθαριστικα εβαλε,αλλα ειδικα οι ζαντες ειχαν καθαριστει μεχρι μεσα και ηταν σαν να τις ειχες ριξει iron-X!!!!
Η εικονα,χωρις υπερβολη,ακομη και στις ζαντες του Βαγγελη(deepblue) που το επλυνε και αυτος και ηταν πολυ πιο βρωμικες απο τις δικες μου,ηταν ετσι:
το μονο ζητημα που προεκυψε ηταν και παλι στα τριμ,αλλα μονο απο την πλευρα του οδηγου:

βεβαια την λυση την εδωσε και παλι το Vitro Glen!!!....πολυ πιο ευκολα αυτη τη φορα, εγιναν και παλι σαν καινουργια!!!
δεν εβγαλα φωτο το μετα,αλλα ειναι σαν τις αλλες που εχω βαλει στο πρωτο ποστ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!
ΥΣ....τα συγχαρητηρια μου στα "πλυντηρια" εκει στα Βορεια,ευχαριστως θα το ξαναπηγαινα,παρ'ολο το θεμα με τα τριμ.
4-3-2014 003.jpg
-
The Following 7 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:
BILL007 (04-03-14), deepBLUE (04-03-14), doctore (04-03-14), Nick bmwlover (05-03-14), Panos 316T (04-03-14), sierra (05-03-14), Vassilis ///M (04-03-14)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP