Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Θέμα: USB σε MK3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

το κολποπου λεει ο Σουρος δεν το ξερω(δλδ να βαλεις στην εισοδο της σιντιερας usb.και αν μπει πως θα το διαβαζει).σαν audio in γινεται αλλα θα παιζει απ το mp3 player που θα συνδεσεις.αλλιως μονο με το dension πιο πανω το οποιο συνδεεται στην θεση της cdιερας και διαβαζει κανονικα υποτιτλους τραγουδια κλπ.συνδεεται και με i pod και audio in.εγω θα σου προτεινα να παρεις μια 6δισκη σιντιερα που να παιζει mp3 να της βαλεις 6 σιντακια με mp3 και εισαι ''κουκλος'' ενα καρο τραγουδια θα εχεις

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    το κολποπου λεει ο Σουρος δεν το ξερω(δλδ να βαλεις στην εισοδο της σιντιερας usb.και αν μπει πως θα το διαβαζει).σαν audio in γινεται αλλα θα παιζει απ το mp3 player που θα συνδεσεις.αλλιως μονο με το dension πιο πανω το οποιο συνδεεται στην θεση της cdιερας και διαβαζει κανονικα υποτιτλους τραγουδια κλπ.συνδεεται και με i pod και audio in.εγω θα σου προτεινα να παρεις μια 6δισκη σιντιερα που να παιζει mp3 να της βαλεις 6 σιντακια με mp3 και εισαι ''κουκλος'' ενα καρο τραγουδια θα εχεις
    Εγώ έχω σιντιέρα ΜΡ3 και δε χρειάζομαι usb και τέτοια...
    Είχα πάρει κάποτε μια Μ@λ@κι@ αλλά δε διάβαζε καλά και το πούλησα!

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν ξέρω το παληκάρι που μου φτιάχνει τα "ηχου" θέματα τι εβαλε αλλα κάτι έβαλε και παίζει το stickακι κανονικότατα με φακέλους και καθε φάκελος 99 τραγούδια...
    όπως και με την κάμερα για πίσω κάτι άλλο έβαλε κ παίζει rearview camera στο Μτρίο....
    συμπέρασμα : γίνεται...
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

4. The Following User Says Thank You to NICK_M3 For This Useful Post:

Thomelef (24-01-12)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP