https://www.newsbeast.gr/greece/arth...ia-tou-efraim/
:masturbation:Ουρές στη φυλακή για την ευλογία του Εφραίμ
https://www.newsbeast.gr/greece/arth...ia-tou-efraim/
:masturbation:Ουρές στη φυλακή για την ευλογία του Εφραίμ
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (23-01-12)
katsaraios (23-01-12), nikos1400 (23-01-12), Thomelef (23-01-12)
Τέλος Ακινήτων
(ΑΛΗΘΙΝΟ)
Αίτηση εξαίρεσης από το Τέλος Ακινήτων
Προς Κο Διευθυντή ΔΕΗ
Υποκατάστημα Αγρίων Αναργύρων
Κύριε Διευθυντά Ονομάζομαι Πέτρος Γονατιστός και σήμερα ενημερώθηκα για τις κατηγορίες οι οποίες μπορούν να εξαιρεθούν από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο περικλείεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ...
Κύριε Διευθυντά το Νοέμβριο του 2007 ήμουν ένας από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε τον Γιώργο Παπανδρέου για πρόεδρο του κινήματος.
Τον Οκτώβριο του 2009 προσήλθα στις κάλπες και ψήφισα ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση που έχουμε είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών και ότι θα βγάλει τη χώρα από τη στενωπό.
Όπως καταλαβαίνετε μπορώ να υπαχθώ στην κατηγορία των (διανοητικά) αναπήρων άνω του 80% και ως εκ τούτου ζητώ την εξαίρεσή μου από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.
Άγριοι Ανάργυροι 22 Νοεμβρίου 2011
Πέτρος Γονατιστός
https://tkant.wordpress.com/
τούρμπο και πράσινα άλογα
Αρη,αυτη ειναι λιστα ονοματων/χρεοφειλετων,που πρεπει να αναζητηθει στα νεκροταφεια σε ολη την Ελλαδα και οχι μονο!!!(αφου εχω δει και αρκετα ξενα ονοματα...)
Πολλααααα "συγχαρητηρια" στην κορυφη της λιστας στον "κυριο" ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΠΕΤμε χρεος 952.087.781,55ευρω!!!
Εαν μπορει να χρεωνει το κρατος με τοσα χρηματα και να ειναι ελευθερος,μιλαμε για μεγαλο λαμογιο!!!!.....
Στην μακροσκελη λιστα με τοσα επιθετα πετυχα ακομη και το δικο μου!!!....με αλλο ονομα!!!...αμεσως να με κατηγορησετε!!!
Το κακο ειναι οτι με γρηγορη ματια πετυχα και το επιθετο του Βοσκοπουλου Αποστολη(κοινως Τολης...)με χρεος στα 515,000ευρω....ειχα την εντυπωση οτι χρωστουσε περισσοτερα....
Και τελος πετυχα,δυστυχως, ενα ονομα που αφορα εναν γνωστο μου απο την Αριδαια(Βαμβακιδης Ευαγγελος)ο οποιος απεβιωσε πριν 3χρονια περιπου και οντως χρωστουσε παρα πολλα(στη λιστα ειναι καπου στα 394,000ευρω) και αφησε την οικογενεια μεσα στα χρεη....δεν εχουν κανει αποδοχη κληρονομιας,που σημαινει θα μεινουν ανεξοφλητα ολα τα χρεη,......και ετσι το σπιτι του κατασχεθηκε,βγηκε σε πληστηριασμο και αγοραστικε ξανα απο συγγενη,παραχωρηθηκε στη γυναικα του και τα παιδια του ετσι ωστε να εχουν καπου να μεινουν.
Ο Βαγγελης,ηλεκτρολογος στο επαγγελμα πολυ καλαμπουρτζης και ευχαριστος τυπος,το βραδυ που πεθανε, χορευε σε μια ταβερνα με φιλους το τραγουδι του Στρατου Διονυσιου "Βρεχει φωτια στη στρατα μου" και στο στιχο "η ζωη,η ζωη εδω τελειωνει,σβηνει το καντιλι μου" σωριαστικε κατω πεθαινοντας επι τοπου απο ανακοπη καρδιας....ηξερε οτι ειχε προβλημα αλλα ουτε χαπια επαιρνε ουτε και προσεχε....
.......τα τελευταια που σας εγραψα δεν ηταν ευχαριστα,αλλα αυτη η συμπτωση με το σκρουλ νταουν να πεσω σ'αυτο το ονομα,με εβαλε σε σκεψεις.....αραγε ολοι αυτοι εκει στη λιστα ειναι κακοι,πονηροι,κλπ.....ΟΧΙ,.... ο Βαγγελης παντως δεν ηταν.....
A8hnaios (23-01-12), Panos 316T (23-01-12), Ptboul (24-01-12), Stathis (23-01-12)
Δε νομίζω.
Λέει πως φεύγει από τη ΝΔ γιατί ο ίδιος είναι ενάντια στη δανειακή σύμβαση και το ξεπούλημα της χώρας.
Η Ντόρα ωστόσο έχει εκφράσει επανειλημμένα τη στήριξή της στη δανειακή σύμβαση, οπότε είναι ανόητο να πάει με αυτή.
Όπως και να'χει ο Καμμένος λέει μεγάλες αλήθειες και είχε το σθένος της γνώμης του εκφράζοντας την αντίθεσή του σε δάνεια, Τρόικες, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των γελωτοποιών των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
katsaraios (23-01-12)