Σελίδα 34 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...4

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://www.newsbeast.gr/greece/arth...ia-tou-efraim/

Ουρές στη φυλακή για την ευλογία του Εφραίμ
    :masturbation:
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Ptboul (23-01-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

4. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

katsaraios (23-01-12), nikos1400 (23-01-12), Thomelef (23-01-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

6. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

A8hnaios (23-01-12), aristent (23-01-12), BILL007 (23-01-12), Ptboul (23-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε,θα πάει εκει που ανήκε απο την αρχή...Στη Ντορούλα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Τέλος Ακινήτων

(ΑΛΗΘΙΝΟ)

Αίτηση εξαίρεσης από το Τέλος Ακινήτων

Προς Κο Διευθυντή ΔΕΗ

Υποκατάστημα Αγρίων Αναργύρων

Κύριε Διευθυντά Ονομάζομαι Πέτρος Γονατιστός και σήμερα ενημερώθηκα για τις κατηγορίες οι οποίες μπορούν να εξαιρεθούν από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο περικλείεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ...

Κύριε Διευθυντά το Νοέμβριο του 2007 ήμουν ένας από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε τον Γιώργο Παπανδρέου για πρόεδρο του κινήματος.
    Τον Οκτώβριο του 2009 προσήλθα στις κάλπες και ψήφισα ΠΑΣΟΚ.
    Σήμερα έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση που έχουμε είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών και ότι θα βγάλει τη χώρα από τη στενωπό.

Όπως καταλαβαίνετε μπορώ να υπαχθώ στην κατηγορία των (διανοητικά) αναπήρων άνω του 80% και ως εκ τούτου ζητώ την εξαίρεσή μου από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.

Άγριοι Ανάργυροι 22 Νοεμβρίου 2011

Πέτρος Γονατιστός

https://tkant.wordpress.com/
    τούρμπο και πράσινα άλογα

9. The Following 6 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Eleni (23-01-12), fanisk (23-01-12), hades7 (23-01-12), Nino (23-01-12), Ptboul (23-01-12), Stathis (23-01-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη,αυτη ειναι λιστα ονοματων/χρεοφειλετων,που πρεπει να αναζητηθει στα νεκροταφεια σε ολη την Ελλαδα και οχι μονο!!!(αφου εχω δει και αρκετα ξενα ονοματα...)

Πολλααααα "συγχαρητηρια" στην κορυφη της λιστας στον "κυριο" ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΠΕΤμε χρεος 952.087.781,55ευρω!!!

Εαν μπορει να χρεωνει το κρατος με τοσα χρηματα και να ειναι ελευθερος,μιλαμε για μεγαλο λαμογιο!!!!.....

Στην μακροσκελη λιστα με τοσα επιθετα πετυχα ακομη και το δικο μου!!!....με αλλο ονομα!!!...αμεσως να με κατηγορησετε!!!

Το κακο ειναι οτι με γρηγορη ματια πετυχα και το επιθετο του Βοσκοπουλου Αποστολη(κοινως Τολης...)με χρεος στα 515,000ευρω....ειχα την εντυπωση οτι χρωστουσε περισσοτερα....

Και τελος πετυχα,δυστυχως, ενα ονομα που αφορα εναν γνωστο μου απο την Αριδαια(Βαμβακιδης Ευαγγελος)ο οποιος απεβιωσε πριν 3χρονια περιπου και οντως χρωστουσε παρα πολλα(στη λιστα ειναι καπου στα 394,000ευρω) και αφησε την οικογενεια μεσα στα χρεη....δεν εχουν κανει αποδοχη κληρονομιας,που σημαινει θα μεινουν ανεξοφλητα ολα τα χρεη,......και ετσι το σπιτι του κατασχεθηκε,βγηκε σε πληστηριασμο και αγοραστικε ξανα απο συγγενη,παραχωρηθηκε στη γυναικα του και τα παιδια του ετσι ωστε να εχουν καπου να μεινουν.

Ο Βαγγελης,ηλεκτρολογος στο επαγγελμα πολυ καλαμπουρτζης και ευχαριστος τυπος,το βραδυ που πεθανε, χορευε σε μια ταβερνα με φιλους το τραγουδι του Στρατου Διονυσιου "Βρεχει φωτια στη στρατα μου" και στο στιχο "η ζωη,η ζωη εδω τελειωνει,σβηνει το καντιλι μου" σωριαστικε κατω πεθαινοντας επι τοπου απο ανακοπη καρδιας....ηξερε οτι ειχε προβλημα αλλα ουτε χαπια επαιρνε ουτε και προσεχε....

.......τα τελευταια που σας εγραψα δεν ηταν ευχαριστα,αλλα αυτη η συμπτωση με το σκρουλ νταουν να πεσω σ'αυτο το ονομα,με εβαλε σε σκεψεις.....αραγε ολοι αυτοι εκει στη λιστα ειναι κακοι,πονηροι,κλπ.....ΟΧΙ,.... ο Βαγγελης παντως δεν ηταν.....

11. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

A8hnaios (23-01-12), Panos 316T (23-01-12), Ptboul (24-01-12), Stathis (23-01-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικά ισχύουν οι φήμες για τον σπιτονοικοκύρη μου.
    2.000.000 + ¤ χρωστάει.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη,αυτη ειναι λιστα ονοματων/χρεοφειλετων,που πρεπει να αναζητηθει στα νεκροταφεια σε ολη την Ελλαδα και οχι μονο!!!(αφου εχω δει και αρκετα ξενα ονοματα...)

Πολλααααα "συγχαρητηρια" στην κορυφη της λιστας στον "κυριο" ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΠΕΤμε χρεος 952.087.781,55ευρω!!!

Εαν μπορει να χρεωνει το κρατος με τοσα χρηματα και να ειναι ελευθερος,μιλαμε για μεγαλο λαμογιο!!!!.....

Στην μακροσκελη λιστα με τοσα επιθετα πετυχα ακομη και το δικο μου!!!....με αλλο ονομα!!!...αμεσως να με κατηγορησετε!!!

Το κακο ειναι οτι με γρηγορη ματια πετυχα και το επιθετο του Βοσκοπουλου Αποστολη(κοινως Τολης...)με χρεος στα 515,000ευρω....ειχα την εντυπωση οτι χρωστουσε περισσοτερα....

Και τελος πετυχα,δυστυχως, ενα ονομα που αφορα εναν γνωστο μου απο την Αριδαια(Βαμβακιδης Ευαγγελος)ο οποιος απεβιωσε πριν 3χρονια περιπου και οντως χρωστουσε παρα πολλα(στη λιστα ειναι καπου στα 394,000ευρω) και αφησε την οικογενεια μεσα στα χρεη....δεν εχουν κανει αποδοχη κληρονομιας,που σημαινει θα μεινουν ανεξοφλητα ολα τα χρεη,......και ετσι το σπιτι του κατασχεθηκε,βγηκε σε πληστηριασμο και αγοραστικε ξανα απο συγγενη,παραχωρηθηκε στη γυναικα του και τα παιδια του ετσι ωστε να εχουν καπου να μεινουν.

Ο Βαγγελης,ηλεκτρολογος στο επαγγελμα πολυ καλαμπουρτζης και ευχαριστος τυπος,το βραδυ που πεθανε, χορευε σε μια ταβερνα με φιλους το τραγουδι του Στρατου Διονυσιου "Βρεχει φωτια στη στρατα μου" και στο στιχο "η ζωη,η ζωη εδω τελειωνει,σβηνει το καντιλι μου" σωριαστικε κατω πεθαινοντας επι τοπου απο ανακοπη καρδιας....ηξερε οτι ειχε προβλημα αλλα ουτε χαπια επαιρνε ουτε και προσεχε....

.......τα τελευταια που σας εγραψα δεν ηταν ευχαριστα,αλλα αυτη η συμπτωση με το σκρουλ νταουν να πεσω σ'αυτο το ονομα,με εβαλε σε σκεψεις.....αραγε ολοι αυτοι εκει στη λιστα ειναι κακοι,πονηροι,κλπ.....ΟΧΙ,.... ο Βαγγελης παντως δεν ηταν.....
    είναι μέσα ο τύπος Αρη, με συνολική ποινή περί τα 130 χρόνια φυλάκιση. Κατά συγχώνευση φυσικά, σε 10 θα είναι έξω. Σημερινή δήλωση του ιδίου στο radio9 της Αθήνας. Φυσικά δεν θα εισπραχθεί ούτε μισό ευρώ από αυτόν.

14. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (23-01-12), Stathis (23-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε,θα πάει εκει που ανήκε απο την αρχή...Στη Ντορούλα...
    Δε νομίζω.

Λέει πως φεύγει από τη ΝΔ γιατί ο ίδιος είναι ενάντια στη δανειακή σύμβαση και το ξεπούλημα της χώρας.
    Η Ντόρα ωστόσο έχει εκφράσει επανειλημμένα τη στήριξή της στη δανειακή σύμβαση, οπότε είναι ανόητο να πάει με αυτή.

Όπως και να'χει ο Καμμένος λέει μεγάλες αλήθειες και είχε το σθένος της γνώμης του εκφράζοντας την αντίθεσή του σε δάνεια, Τρόικες, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των γελωτοποιών των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

16. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

katsaraios (23-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    και αφησε την οικογενεια μεσα στα χρεη....δεν εχουν κανει αποδοχη κληρονομιας,που σημαινει θα μεινουν ανεξοφλητα ολα τα χρεη,......
    Γενικά όλα αυτά τα ποσά σε ένα ποσοστό της τάξης του 95-98% δεν μπορούν και ούτε πρόκειται να εισπραχθούν...Οι λόγοι άπειροι!Το quote είναι ένας απο αυτούς...

Αμα περιμένεις να μαζευτούν τέτοιες οφειλές ως κράτος,τότε καληνύχτα...

18. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

aristent (23-01-12), Stathis (23-01-12)

Σελίδα 34 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP