Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: Σε μαγικό χαλί....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλα και αν πυγενεις σ εαυτους τουσ δρομου 200 και 250 παλη ειναι επικινδινο ρε παιδια δεν εχει τυχει καποιος να κατσει ποτε στην αρηστερη λωρηδα και να ερχετε ο αλοσ με 100 χιλιμετρα παραπανω και να θελει να εξαφανυστεισ απο το δρομο για να περασει και αν μυν εχει υπομωνη ελεος
    στην ελλαδα ειμαστε και εσεις και εγω ελληνας ειμαι. να μυν πυγενει με 250 σε τετιους δρομου γιατι η ταχητιτα σκωτονει και οχι αν εγω πυγενω με 120 στην αρηστερη
    Συνονόματε κάνε κάτι με την ορθογραφία !!

2. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

nikos valvetronic (24-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η αριστερη ειναι για προσπεραση. Δεν ειναι για τσουλημα, για βολτα, για να "αφαιρεθεις". Το οριο ειναι 120 αλλα αν πηγαινεις με 200 στην αριστερη μονιμως, καλα κανει ο απο πισω και σου παιζει τα φωτα μηηηηηηπως και θυμηθεις να μπεις στη ΣΩΣΤΗ λωριδα.

Και αν δεν ερχεται κανεις πισω, ακομη και αν δεν κανεις αμεσως δεξια μετα, πρεπει να κοιτας τον καθρεπτη σου και μολις δεις καποιον να ερχεται κανεις δεξια.

Ειμαι με τις ωρες μου, αλλες φορες περιμενω μηπως κανουν δεξια και αλλες αρχιζω τα φωτα απο πολυ μακρια, μερικοι απαραδεκτοι ομως μενουν αριστερα και ας παιζεις τα φωτα 1 χλμ πριν κολλησεις πισω τους..

Οποιος μενει στην αριστερη μονιμα ας παει autobahn να τον περασουν σουβλακι Ο δρομος ειναι φανταστικος, ακομη και οι λωριδες σε ενημερωνουν για την αλλαγη λωριδας. Στα σημεια χωρις οριο το αγχος σου δεν ειναι με ποσα πας, αλλα να κοιτας συνεχως πισω μηπως ερχεται αλλος.

Πριν οδηγησω εκει 1η φορα διαβαζα για τα ανυπαρκτα ορια και ελεγα πςςςςςςςς μαγεια.. οταν πηγα δεν το χαρηκα οσο φανταζομουν. Κανεις κινηση να προσπερασεις και καπακι ερχεται αλλος πιο γρηγορος απο πισω. Κοιτας συνεχως πισω μη τυχον και κλεισεις κανεναν. Αυτο στα σημεια με "κινηση", σε κατι αλλα ειναι υπεροχος ο δρομος.

Θυμαμαι ηθελα να το βγαλω σερι Μοναχο-Ιταλια χωρις μεγαλη σταση, ο πατερας μου ελεγε να σταματησουμε για υπνο και εγω ελεγα "ελα παμε το εχουμε". Πολυ ξεκουραστος δρομος.. πιο γρηγορα κουραζεσαι και αγχωνεσαι στο Αθηνα-Πατρα παρα εκει.

Ξυπνατε Ελληναρες!! Η αριστερη ειναι για προσπεραση, η ΛΕΑ για βοηθεια και προσβαση, τα προβολακια για την ομιχλη και οχι για cruising στη παραλιακη..

4. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

120ie87 (23-01-12), BILL007 (23-01-12), Ptboul (23-01-12), sierra (23-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP