Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: Σε μαγικό χαλί....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι αλα σε ποιον δυνει το δυκεωμα να πυγενει με οσ αγουσταρει?/ 120 δεν εχει ωριο?/ αυτο που λες ειναι σωστο αλα κια αυτος που πυγενει με 300 δενε χει δικιο το ωριο ειναι 120 οποτε πρπει ανκανει προσπεραση εμ 120 στην αρηστερη και να ξαναμπενεισ στην δεξια κανω λαθος?/

Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλα σε ποιον δυνει το δυκεωμα να πυγενει με οσ αγουσταρει?/ 120 δεν εχει ωριο?/ αυτο που λες ειναι σωστο αλα κια αυτος που πυγενει με 300 δενε χει δικιο το ωριο ειναι 120 οποτε πρπει ανκανει προσπεραση εμ 120 στην αρηστερη και να ξαναμπενεισ στην δεξια κανω λαθος?/
    Πρόσεχε βρε Κωσταντίνε λίγο την ορθογραφία...Γράφε πιο σιγά άμα είναι να μην κάνεις λάθη.Σε ευχαριστώ

3. The Following 4 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

120ie87 (23-01-12), beliris (23-01-12), BILL007 (23-01-12), nikos valvetronic (24-01-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωνσταντίνε δεν μας τα λες καλά. Οπως εσύ λες ότι πας με 200 στην αριστερή γιατί να μην σε περάσει ο άλλος που πάει με 250. Από όπου πέρνεις εσύ το δικαίωμα να πηγαίνεις με 200 με όριο τα 120 πέρνει και αυτός με τα 250. Εξ΄άλλου σκέψου λίγο ότι το να εκνευρήσεις τον άλλον με το να μην του ανοίγεις το δρόμο μπορεί να γίνει καταστροφικό και για σένα και για άλλους γιατί επάνω στα νεύρα του θα κάνει καμιά λαλακία και τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Αυτοί που πάνε αριστερά και δεν ανοίγουν το δρόμο για μένα είναι κομπλεξικοί και καθηστεριμένοι στο μυαλό. Ποτέ δεν πήγα αριστερή εαν δεν ήταν να προσπεράσω. Και μην ξεχνάς ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος με πιό δυνατό αυτοκίνητο απο το δικό σου και δεν έχεις το δικαίωμα να τον εμποδίζης. Με αυτήν την νοοτροπεία έχει η Έλλάδα τα πρωτεία στα δυστυχήματα. Με συγχωρείς που τα λέω έτσι αλλά οδηγώ από τα 18μου είμαι 56 και δεν έχω κάνει γραντζουνιά σε κανένα αμάξι μου μέτρα πόσα χρόνια είναι και πόσα χιλιόμετρα έχω στην πλάτη μου...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

5. The Following 3 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

120ie87 (23-01-12), beliris (23-01-12), katsaraios (23-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP