ρε παιδιά μιλάμε για υπέρογκα ποσά..σαφώς και θές να κρατήσεις δεν λέει κανείς οτι δεν θέλει,απλά το θέμα είναι πως ακόμα και να μην μπορούν να αποδείξουν οτι δεν είναι "παράνομα" τα λεφτά σου..
πάλι θα κληθείς να αποδείξεις εσυ το πώς βρέθηκαν τέτοια ποσά στον λογαριασμό σου..εφόσον δεν θα μπορείς να το αποδείξεις τότε θα βρούν το πάτημα και θα τα πάρουν πίσω..
οι τράπεζες ή μάλλον η κάθε τράπεζα έχει ένα ποσό το οποίο μετά απο αυτό ζητάει αποδείξεις που τα βρήκες??
για παράδειγμα έχεις 500.000ε στο μπαούλο σου και λες θα πάω σε μια τράπεζα να τα καταθέσω!! δεν μπορείς έτσι απλά, πρέπει να δώσεις και μια εξήγηση κάποια δικαιολογητικά υποθέτω..
δεν έχει σημασία αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σου ζητήσουν το λόγο αλλιώς θα έχει πρόβλημα ο διευθυντής ή ο κάθε παράγοντας δεν ξέρω..
εδώ είχα ακούσει περίπτωση που ένας άνθρωπος πήγε να κάνει μια ανάληψη 50.000ε για κάποια αγορά ακινήτου που ήθελε και του ζητούσαν "τι τα θέλετε κύριε" ποιος είναι ο σκοπός της ανάληψης αυτής? και άλλα τέτοια κουφα,του λέει ρε παιδιά τι σας νοιάζει ρε δικά μου λεφτά είναι τι θέλετε εσεις οτι θέλω θα κάνω...και η υπάλληλος του είπε είναι ο κανονισμός της τράπεζας κύριε δεν έχουμε κάτι με εσας..
άσε που δεν είχαν εκείνη την στιγμή να του δώσουν τόσα λεφτά!! αφού όλα στα κομπιούτερ είναι τα πραγματικά χρήματα "χαρτιά" είναι πολύ λιγότερα..
Εγώ πάντως πιστεύω οτι αυτοί που έχουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ είναι πολύ δύσκολο απο πολλές απόψεις!! πιστεύω πως δεν είναι να έχεις πολλά λεφτά ούτε και λίγα κάτι στο ενδιάμεσο είναι το καλύτερο κατα την γνώμη μου..
Δηλαδή ενοοώ ότι για το συγκεκριμένο λάθος εάν ήταν ένα ποσό για παράδειγμα 1 εκατομύριο θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα ενώ όταν μιλάμε για 9.8 δις εεεε πιστεύω να καταλαβαίνεται τι ενοοω..