as promised!!!
διεθβής έκθεση επίπλου στο μιλάνο. ανάμεσα σε όλα τα έπιπλα τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένα απο πάρα πολύ γνωστούς σχεδιαστές, ανάμεσα σε διόροφα και τριόροφα στάντ κολλοσιαίων εταιρειών του χώρου, αυτό που άφησε άφωνο όποιον έτυχε να περάσει απο μπροστά του, ήταν αυτό εδώ το απίσταυτο μοντέλο αυτοκινήτου.
το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο απο μασίφ ξύλο, και πιστέψτε με, θέλει πολά κιλά @@ για να φτιάξει κάποιος κάτι τέτοιο. τόσο στον προγραμματισμο της μηχανής, όσο και στο να κολλήσει όλη αυτή την ξυλεία, έτσι ώστε να φτιάξει τούβλο στις διαστάσεις του αυτοκινήτου.
πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
sympether with chiefτης
Monsta (21-04-12)
τώρα πάει...είμαι σπιτάκι μου με την γυναικούλα μου, και την κορούλα μου. έτσι και αλλιώς, εγώ δεν πάω εκεί για να ενημερωθώ όπως κάνουν οι υπόλοιποι.
εγώ πάω για να βρώ πελάτες. εκεί που οι άλλοι κάνουν τους κιμπάρηδες και τους μεγαλοεργοστασιάρχηδες (που οι περισσότεροι btw ακόμα σε υπόγεια δουλεύουνε), εγώ πάω σαν τον γύφτο απο στάντ σε στάντ, και λέω...γειά σας, είμαι ο τάδε, κάνω αυτό, είμαι απο εκεί...σας ενδιαφέρει να δώσουμε κάποια προσφορά???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sympether with chiefτης
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
ευγε!!!....αυτα τα απλα πραγματακια ειναι που αξιζουν!!!![]()