Και ο ιδιοκτήτης, όπου μετά από πολύ παρακάλι ενέδωσε και μου επέτρεψε να τραβήξω μία αναμνηστική.
![]()
Και ο ιδιοκτήτης, όπου μετά από πολύ παρακάλι ενέδωσε και μου επέτρεψε να τραβήξω μία αναμνηστική.
![]()
"Ταβερνακι" στο Buenos Aires...
ΚΟΛΑΣΗ ....
![]()
Eleni (23-02-12), gnx (23-02-12), Ptboul (23-02-12), Stathis (23-02-12), Vassilis ///M (23-02-12)
Stamatis (23-02-12)
ω ρε μάνααα, να πάς εκεί με τον Ταμ ταμ να κάνετε καρριέρα.
Αν και τους έχεις, θα τους πετάξεις ένα κλέφτικο και θα τους βγουν τα μάτια όξω._
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ναι Γιάννη, αναρωτιέμαι πως το αντέχει...
Ειχα την τυχη να ειμαι και εγω εκει σημερα το πρωι κατα την παραδοση του αυτοκινητου στον ιδιοκτητη του μετα απο ενα εσωτερικο detailing.
Απλα να πω οτι ο Σταματης ειναι ενας πολυ low profile ανθρωπος ετοιμος να προσφερει τις γνωσεις του και τη βοηθεια του σε ολους αφιλοκερδως και ανιδιοτελως. Σπανια περιμενεις απο ιδιοκτητη τετοιου αυτοκινητου να ειναι τοσο προσιτος και φιλικος.
Προεδρε να το χαιρεσαι , καλα και κυριως ασφαλη χιλιομετρα με το τερας σου.
Και καποια μερα φερτο να το χαζεψουμε απο κοντα σε μια απ τις συναντησεις μας.
BILL007 (23-02-12), Eleni (23-02-12), hades7 (23-02-12), katsaraios (28-02-12), VanVIC (23-02-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
BILL007 (23-02-12)
Δεν φτάνει που με σήκωσε χαράματα ο άλλος και είμαι σαν να ήπια εφτά νταμιτζάνες ουίσκι, ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ δεν μου ειπε να πιώ.
Χάλια βγήκα πάλι....
Kostas_1 (23-02-12)