Χαλκιδική
image upload
Χαλκιδική
image upload
Bazil Van Sinner (30-06-12), bill_m3 (30-06-12), Eleni (30-06-12), katsaraios (30-06-12), Panos 316T (30-06-12), zaharias (30-06-12)
Λάθος ποστ
Σορυ
Αφηστε την χρεοκοπια για Σεπτεμβρη!
Παραλια με προεδρικες προδιαγραφες...![]()
katsaraios (30-06-12), Monsta (01-07-12), Panos 316T (30-06-12), Vassilis ///M (30-06-12), Κωνσταντίνος (30-06-12)
O φόβος του τσόκαρου σε εμπόδισε να τραβήξεις απο καλλίτερη οπτική γωνία ;
![]()
Nino (30-06-12)
Έτσι έτσι. Ακόμα και σε stealth mode, η δουλειά να γίνεται.
Sam Fisher έχουμε γίνει.![]()
![]()
![]()
Ειναι θεμα του τι θες απο τη ζωη σου.
Ο διπλανός μου εχθες (σε τραπέζι "ευκαιρίας" γιατι πήγαμε απρογραμμάτιστα) φόραγε ρούχα που έκαναν ολο το σετ, όσο το σώβρακό μου.
Εριξε όμως 1.500 ευρώ λουλούδι.
- φύγαμε στις 3 καίγανε τα μάτια μας απο τον καπνό-
Εμειναν συνεχίζοντας τη μπουζουκοδιασκέδαση γκαρίζοντας - αρρρρρρρρώστια- και -δωωωωωωωσεεεεε-
και φωναζε φερτε λουλουδια να ριξω για την τανα την γιουρομπανκ που τη δευτερα μου παιρνει το σπιτι.....
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ.... ΕΧΩ ΠΙΕΙ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ...
katsaraios (30-06-12), m-power_01 (01-07-12)
ο λόγος που ποτέ δεν γούσταρα τα μπουζούκια, ήταν γιατί δεν μου άρεσε το όλο σκηνικό, + του ότι δεν γούσταρα να κάθομαι σε εκείνο το καρεκλάκι του κώλου, στριμωγμένος σαν σαρδέλα, και κάθε τρείς και λίγο να καθαρίζω γαρύφαλλα απο την καζάνα μου.
το ότι δεν πατούσαμε το πόδι μας στα μπουζούκια εδώ και αρκετά χρόνια, είναι το μεγαλύτερο παράπονο της γυναίκας μου.
πάμε όπου θές της λέω, εκτός απο μπουζούκι.
όσο γι'αυτά που λέμε τώρα. λόγο δυλειάς στις άπλα εποχές, υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να πώ όχι σε κάποιους που μου έκαναν πρόταση για μια έξοδο. το αποτέλεσμα ήταν να μετανοιώνω κάθε φορά που πήγαινα.
ειδικά με τους βλάκες απο το συνάφι μας έχω δεί πολλά. έχω δεί τυπάδες που δουλεύουν σε υπόγεια των 100 τετραγωνικών, με μια κορδέλα και μια πλάνη, να τον έχουν για μεγαλο εργοστασιάρχη, να τον πάνε κάθε παρασκευή πρώτο τραπέζι, και να πληρώνει διχίλιαρα και πάνω με πιστωτική.
σπυράκο...αν θές να δείς τους ντεμέκ άπλες, κάνε μια γύρα στα μπουζουκζίδικα. οι μισοί που είναι μέσα, τέτοιοι είναι...ο κόσμος των κλάμπ με τον κόσμο που μαζεύουν τα μπουζούκια δεν έχουν καμμία σχέση.
sympether with chiefτης
Μαγκια του τα δουλεψε τα φαγε.
Οπως αλλοι εχουν καψουρα στα αυτοκινητα και στις μηχανες υπαρχουν και καποιοι που εχουν καψουρα τα μπουζουκια.
Σε οποιον δεν αρεσει μπορει απλα να μην πηγαινει δεν χρειαζεται να κρινουμε τους αλλους που πηγαινουν
Driver M (01-07-12)