Σελίδα 17 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617181927 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 364

Θέμα: [E36] 328 drift project

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πολυ μποχα ρε παιδι μου,σκετη κακια αρρωστια!
    Συμφωνω απολυτα ρε Πανο.....αλλα οταν παψουν να κυκλοφορουν τοσα ρυπογονα φορτηγα,λεωφορεια και σταρλετ-λαδιερες του '80,θα βαλω κι εγω καταλυτη στο κατα τ'αλλα ολοκαινουριο μοτερ μου(αρα και λιγοτερο ρυπογονο σχετικα)
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

2. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

oldcarskickass (13-04-12)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπραβο ρε Μιχάλη
    Άντε και σύντομα στην καυτή άσφαλτο!!
    UP YOURS!

4. The Following User Says Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

Stunt Mike (21-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω απολυτα ρε Πανο.....αλλα οταν παψουν να κυκλοφορουν τοσα ρυπογονα φορτηγα,λεωφορεια, σταρλετ-λαδιερες του '80 και ποντικί πομόνες του 1821θα βαλω κι εγω καταλυτη στο κατα τ'αλλα ολοκαινουριο μοτερ μου(αρα και λιγοτερο ρυπογονο σχετικα)
    ..fixed

6. The Following User Says Thank You to jannisa For This Useful Post:

Stunt Mike (21-01-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

με φωναξατε??

ακουστε και ενα στορυ τωρα για το πως ειναι corsaki opc..υποκλιθηκε στην αστειρευετη ροπη του μ30...

χτες λοιπον..πετυχαινω corsa opc απο πισω και παταμε απο 100-190 αν ειδα καλα...το αποτελεσμα..αν και εκμεταλευοταν την αεροδυναμικη μου(ηταν απο πισω)..εφαγε 2 αμαξια+ και πολυ ντουμανι.....(μεταξυ μας..εγω πιστευω οτι φοραγε προγραμμα το αμαξι του..γιατι σταθηκε πολυ καλα..)..ασφαλη συμπερασματα φυσικα δεν βγαινουν...καθως ειναι καθαρα τυχαια κοντρα..αλλα παραυτα.ο m30 με εβγαλε παλικαρι..

υγ...αφου δεν βγηκε μαζι με το ντουμανι και κανα πιστονι..λεω και ευχαριστω.....ο τσαμπας ζει...(μονο το λαδακι μου κλαιω..χαχαχαχ)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με φωναξατε??

ακουστε και ενα στορυ τωρα για το πως ειναι corsaki opc..υποκλιθηκε στην αστειρευετη ροπη του μ30...

χτες λοιπον..πετυχαινω corsa opc απο πισω και παταμε απο 100-190 αν ειδα καλα...το αποτελεσμα..αν και εκμεταλευοταν την αεροδυναμικη μου(ηταν απο πισω)..εφαγε 2 αμαξια+ και πολυ ντουμανι.....(μεταξυ μας..εγω πιστευω οτι φοραγε προγραμμα το αμαξι του..γιατι σταθηκε πολυ καλα..)..ασφαλη συμπερασματα φυσικα δεν βγαινουν...καθως ειναι καθαρα τυχαια κοντρα..αλλα παραυτα.ο m30 με εβγαλε παλικαρι..

υγ...αφου δεν βγηκε μαζι με το ντουμανι και κανα πιστονι..λεω και ευχαριστω.....ο τσαμπας ζει...(μονο το λαδακι μου κλαιω..χαχαχαχ)
    πιο πιθανο να πεταγε πιστονι το OPC παρα η πομονα ρε!!Αν και πιστευω οτι οι 2+καροτσες προηλθαν απ'το γεγονος οτι ηταν τοσο πηχτο το ντουμανι ακαυτης-λαδιου που του εκοβαν την αεροδυναμικη!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

9. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

clubman (21-11-12)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με φωναξατε??

αλητες! κοντρακηδες ευθειακηδες!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα μπηκανε πανω οι σωληνωσεις λαδιου ψυγειου και τουρμπινας,μπεκ,η υπολοιπη εξατμιση,downpipe και external και ξεκινησαμε την τοποθετηση του αγραφου.Απο Δευτερα ξεκιναμε και τις σωληνωσεις του intercooler μαζι με τελευταιες λεπτομερειες του συνολου και ελπιζουμε να παρει μπροστα χωρις προβληματα
    Attached Images Attached Images

12. The Following 5 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (03-02-12), Dr. Yamastura (22-01-12), kloukakis (21-01-12), nikos325 (22-01-12), Panos 316T (22-01-12)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιχαλη να σε ρωτησω με την εισαγωγη δεν θα εχεις μπροβλημα που ειναι πλαστικη λογω μεγαλης πιεσης??δεν υπαρχει περιπτωση να ραγισει?

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπαρχουν αυτη τη στιγμη καμποσα 325-328 τουρμπατα με την ιδια εισαγωγη κι εχουν αντεξει και πανω απο 1.5bar χωρις να σπασει.Μαλλον θα'ναι καλης ποιοτητας πλαστικο Στελιο,δεν γνωριζω.Παντως επειδη φοραω τη μικρη εισαγωγη του 328 και με περιοριζει σε αποδοση,συντομα στα σχεδια ειναι η κατασκευη αλλης αλουμινενιας με μεγαλυτερο plenum+αυλους+πεταλουδα μεγαλυτερη.
    Υ.Γ. Εχω για σενα φλαντζουλα μεταλλικη για τουρμπισμα με σχεδον κλειστο μοτερ φιλαρακι!

15. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Panos 316T (22-01-12), steliose36 (22-01-12)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

xaxax εχουμε πει εμεις μολις γυρισω με το καλο απο το ταξιδι θα μιλησουμε γενικα!!!

Σελίδα 17 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617181927 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP