Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 67

Θέμα: New 5 series (F10)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Είδα 2 5άρες από κοντά (εκτός από τις GT) σε άσπρο, στο Μόναχο. Είναι όμορφο αμάξι, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό ακριβώς που θέλαν να πετύχουν οι σχεδιαστές της bmw.
    2008 Alpinweiss 335i Coupe
    Vishnu Procede v4 / Riss Racing Downpipes / Forge Intercooler / aFe Cold Air Intake / Forge Diverter Valves / VKMotorwerks Oil Cooler / Riss Racing Oil Catch Can / 19'' Forged Two-piece Iconz 830z / H&R Sport Springs

Rides
    1

Προεπιλογή

Nα και η πρώτη ελληνική δοκιμή της 5άρας. https://www.autotriti.gr/data/news/p...news/94288.asp

Εντύπωση μου κάνουν τα όσα γράφονται για έλλειψη ζωντάνιας και interaction του τιμονιού με τον οδηγό, όπως και για τον ήχο που είναι πιο ρηχός απ'ότι αρμόζει σε 6κύλινδρο. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά (κυρίως για το τιμόνι), μιας και δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το συγκεκριμένο περιοδικό, αλλά χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω κιόλας. Αν ισχύουν πάντως, φοβάμαι ότι έγινε εν μέρει η mercedoποίηση της 5άρας...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα και η πρώτη ελληνική δοκιμή της 5άρας. https://www.autotriti.gr/data/news/p...news/94288.asp

Εντύπωση μου κάνουν τα όσα γράφονται για έλλειψη ζωντάνιας και interaction του τιμονιού με τον οδηγό, όπως και για τον ήχο που είναι πιο ρηχός απ'ότι αρμόζει σε 6κύλινδρο. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά (κυρίως για το τιμόνι), μιας και δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το συγκεκριμένο περιοδικό, αλλά χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω κιόλας. Αν ισχύουν πάντως, φοβάμαι ότι έγινε εν μέρει η mercedoποίηση της 5άρας...
    Τώρα το διάβασα κι εγώ ...ενεργητική τετραδιεύθυνση ...ελπίζω να είναι optional και όχι standard...

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

μην αμφιβαλεις πολυ....ολα τα λινκ που εχω δωσει στις πρωτες σελιδες αυτα λενε...εχει χασει ζωντανια τιμονι αναρτηση, καλη κυλιση οχι κατι τρομερο σε σχεση με πριν....τι να πω......μαλλον για να λενε ολοι ετσι θα ειναι...ας περιμενουμε.......

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP