Είδα 2 5άρες από κοντά (εκτός από τις GT) σε άσπρο, στο Μόναχο. Είναι όμορφο αμάξι, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό ακριβώς που θέλαν να πετύχουν οι σχεδιαστές της bmw.
Είδα 2 5άρες από κοντά (εκτός από τις GT) σε άσπρο, στο Μόναχο. Είναι όμορφο αμάξι, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό ακριβώς που θέλαν να πετύχουν οι σχεδιαστές της bmw.
2008 Alpinweiss 335i Coupe
Vishnu Procede v4 / Riss Racing Downpipes / Forge Intercooler / aFe Cold Air Intake / Forge Diverter Valves / VKMotorwerks Oil Cooler / Riss Racing Oil Catch Can / 19'' Forged Two-piece Iconz 830z / H&R Sport Springs
Nα και η πρώτη ελληνική δοκιμή της 5άρας. https://www.autotriti.gr/data/news/p...news/94288.asp
Εντύπωση μου κάνουν τα όσα γράφονται για έλλειψη ζωντάνιας και interaction του τιμονιού με τον οδηγό, όπως και για τον ήχο που είναι πιο ρηχός απ'ότι αρμόζει σε 6κύλινδρο. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά (κυρίως για το τιμόνι), μιας και δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το συγκεκριμένο περιοδικό, αλλά χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω κιόλας. Αν ισχύουν πάντως, φοβάμαι ότι έγινε εν μέρει η mercedoποίηση της 5άρας...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong