noomizo o ti to penalty tou lazara itan,(bebaia me to gauro den tha pername pote tetoio penalty alla o amyntikos ton krataei me to xeri eno exei faei tin tripla) .tora tou georgea den nomizo alla isos na exo kai lathos, xalia omades xalia mpalla .ena tipota to paixnidi kai bgainei kai o proedros tis aek kai kanei kai diloseis anti na kathisei naskeftei pos katantise tin aek etsi ,les kai evlepa eordaikos panaxaiki ena ragma itan
live free and drive hard
ο μυθος αναβιωνει η ομαδαρα των 70's ξαναζει μεγαλες στιγμες
https://www.sentragoal.gr/article.as...ubid=128928493
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Panos 316T (23-01-12)
katsaraios (21-01-12), Panos 316T (23-01-12)
Ενα χειμωνιατικο βραδυ του '85 με την ΕΡΤ τοτε να δειχνη τον ημιτελικο του Ουεφα ηταν η αφορμη για μενα να θαυμασω την εκπληκτικη αυτη ομαδα και βεβαια να γινω οπαδος της μαθαινοντας σιγα σιγα την ιστορια της στα 70's οταν παταγε οποιον ηθελε μεσα εξω...
Νετσερ το ξανθο αλογο που τον εφαγε ο Φραντς Μπεκενπαουερ απο την εθνικη
Γιωργο οπου υπαρχει κλικα και σκανδαλο εχει κοκκινο χρωμα τυχαιο???
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
gant (21-01-12)
ναι και εγω την μπαγερν μαζι με γιουβεντους και μπαρτσελονα δεν μπορω ουτε να τις βλεπω βγαζω σπυρια!!
ναι την μπαγερν....αλλα οχι την ΡΕΑΛ την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου....
ειναι η μεγαλη μου αγαπη αυτη και η μεγαλη παλι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
απο οταν ημουν πιτσιρικι τοτε το πρωτο ευρωπαικο ματς που ειδα απο μονος μου ηταν ενα ματς της ΡΕΑΛ με τον ρεντοντο και τον ραουλ να κανουν παπαδες.... απο τοτε αυτη την ομαδα την εχω πολυ ψηλα μεσα μου!! τον μαρτιο θα παω και μπερναμπεου πρωτα ο θεος!
HALA MADRID!
GM6 (21-01-12), Panos 316T (23-01-12)
Κερδισαμε με πολυ τυχη,,,,,, σημασια εχει η νικη,,,,
Ο ολυμπιακος πολυ καλητερος απο ξανθη ηταν ατυχος,,,,,
Μην εχετε αυταπατες το πρωταθλημα ειναι του θρυλου,,,,, εμεις ειμαστε για τα πανυγυρια,,,,
Ολυμπιακος για τον ..... , ασταδιαλα να βλεπω τον κοκκαλινο να κοκκορευεται ο λαγος δεν το αντεχω!
αντε γεια...
alexm (23-01-12), deepBLUE (23-01-12), katsaraios (23-01-12), Ptboul (23-01-12), Stathis (23-01-12)