Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 52 από 52

Θέμα: [Ε85] Rear BBK 4-pot Kit

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τελικά ο Φανης τα άλλαξε έκανε ένα πάντρεμα ο μηχανικός με ταμπουρα απο χιατσε και το έκανε ταμπουρατο πίσω, έχει χάσει λίγο σε αίσθηση αλλα έχει ένα χειρόφρενο...... Α Ψ Ο Γ Ο

2. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (15-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νεα απο το μετωπο..

Τη περασμενη Δευτερα ξεκινησα το πρωι κατα τις 8+, ελαβα 1 sms απο το Καμπανη οτι αυτος θα ειναι στο μαγαζι στις 10, λεω οκ και συνεχιζω. Επρεπε να γυρισω εκτακτως στο γραφειο, τον πηρα τηλ. και δεν απαντησε, εστειλα 1 sms να του εξηγησω οτι πρεπει να γυρισω πισω και αν θελει να το κανουμε Παρασκευη πρωι το ραντεβου (σημερα).

Δεν ελαβα απαντηση, πηρα και το μαγαζι του Hercules Parts να μη περιμενει και να του εξηγησω, λεει κανενα προβλημα τα λεμε Παρασκευη. Κανενα νεο επιβεβαιωσης ή αρνησης απο τον Καμπανη. Ουτε μεχρι τωρα που γραφω το post.

Ηθελα να βαλω τα 4πιστονα πριν μπω φανταρος, γιατι δεν ειχα τακακια πισω και τα 4πιστονα θα μπαιναν καποια στιγμη ετσι κι αλλιως. Λεω αφου χρειαζομαι αλλαγη πισω.. ας τα βαλω να ξεμπερδευω.

Ειναι αντιπροσωπος της Galfer τελικα? Πρεπει να τον κυνηγησω μεχρι και για να μου απαντησει "ναι τα βαζουμε Παρασκευη, οχι δεν δεν τα βαζουμε Παρασκευη" και να του δωσω λεφτα? Ξενερωσα, πηγα απο το Φλασκη χθες να βαλουμε τακακια και καλωδιο φρενων και γεια σας..

Οταν απολυθω, θα εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο να το ψαξω. Δεν θελω να βαλω εμπρος αλλα φρενα, και πισω αλλα. Δεν παμε σε διαγωνισμο ομορφιας αλλα θα με ενοχλει που θα ξερω οτι εχω αλλα. Σκεφτομαι απο χειμωνα να πουλησω τα εμπρος σε καποιον που θελει μονο εμπρος φρενα, να ζοριστω λιγο παραπανω εγω μιας και θα χασω λεφτα απο τη πωληση, και να παρω ενα κιτ απ'εξω. AP Racing θα ειναι? Alcon θα ειναι? Porsche θα'ναι? Δεν ξερω. Αλλα μπρος πισω θελω να ειναι ιδια.
    Θα μπορουσα να αγορασω μονο πισω δαγκανες απο αυτον και να κανω τη δουλεια μου, αλλα δεν παει αλλο φτανει, πελατης κυνηγαει πωλητη για να δωσει 1 χιλιαρικο? Ανεκδοτο ειναι.

Ουσιαστικα θα χρειαστω μονο δαγκανες, βασεις φτιαχνω εδω (ή βρισκω ετοιμες για Ζ4), σωληνακια βρισκω ευκολα και δισκους παλι ευκολα.. και πισω 294mm ωστε να κρατησω τα παπουτσακια του χειροφρενου χωρις πατεντες.

Σας ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα, αλλους ζαλισα στα τηλ. αλλοι γραφαν τεραστια πμ να μου εξηγησουν.. θα το ψαξουμε καλυτερα απο Οκτωβρη! Με τον συγκεκριμενο δεν προκειται να ασχοληθω ξανα, σβηνω το τηλ. του, βαρεθηκα την αναμονη και το κυνηγι.

4. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

alexk (20-01-12), BILL007 (20-01-12), bill_m3 (20-01-12), Vassilis ///M (20-01-12)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP