Σταθη ποσα θες την ωρα να μου κανεις μαθηματα οικονομικων επιστημων? πες μου καλη τιμη γιατι θα παρω τηλεκαθηγητη απο ουγγαρια μεσω skype!

Σταθη ποσα θες την ωρα να μου κανεις μαθηματα οικονομικων επιστημων? πες μου καλη τιμη γιατι θα παρω τηλεκαθηγητη απο ουγγαρια μεσω skype!
Λοιπόν άκου και τζάμπα (προς το παρόν ...).
Κάνετε με το αφεντικό σου τις 3 εταιρείες όμιλο. Η μία από τις 3 θα είναι holding (συμμετοχών) και θα έχει αντικείμενο τη διαχείρηση των άλλων δύο. Η holding μπαίνει στο ΧΑΑ και φορτώνεις τα χαρτιά στους άσχετους. Βγάζουμε story ότι οι άλλες 2 θα μπουν στην αγορά της Μέσης Ανατολής )είναι πολύ πίσω στις κηδείες αυτοί ...). Η Holding απογειώνεται στο ΧΑΑ πουλάμε. Εχεις και επιστροφή από την εφορία στις αγωραπωλησίες των μετοχών των άλλων 2 οι οποίες φυσικά θα φουντάρουν.
Το επόμενο μάθημα με χρέωση !
hades7 (17-01-12), Konstantinos E60 (18-01-12), Nino (18-01-12), Panos 316T (18-01-12), Stathis (17-01-12)
aristent (17-01-12)
Η ιντερνετικη αγορα με τις μαζικες ευκαιριες αγορας ειναι ενας λογος που "πατωσαν" τα γραφεια τουρισμου ας πουμε...
Σημαντικη παραμετρος ειναι και το χασιμο φορων που θα εισεπρατε το κρατος απο τις αγορες σε ελληνικα μαγαζια..
εδω "κλαιμε" αφου η αναχρονιστικη οθωμανικου καταλοιπου νοοτροπιας ειναι το παραδειγμα του S&N με την μη τιμολογηση για την αφαιρεση αξιας ασχετα αν παρανομουν οι συναλλασομενοι...
Βασικα πιστευω ο Σταθης εστιαζει σε αυτα και αν το δειτε λογικα χαμενοι ειναι ολοι...
Αγοραζοντας ευκαιριες απο το ebay κυριως οντως εχω γλυτωσει μεγαλα ποσα σε προιοντα που βρισκω και εδω ,αλλα πολλες φορες εχω ψαχτει να κανω παζαρι για κατι και ο εξυπνος εμπορος (οχι τυχαρπαστος αρπακολλας) θα κοψει προς οφελος του αρα και η ελληνικη αγορα ειδικα τωρα εχει ευκαιριες..
Το επισης βασικο γεγονος που ξεχναει ισως ο Σταθης ειναι οτι ο συγχρονος πελατης τα θελει ολα ευκολα,μπροστα του,σε ενα μερος αν γινεται ,φτηνα για να μην χανει χρονο ..π.χ ο Φανης καπου αναφερει οτι θα παω στην αλλη ακρη της Αθηνας =χασιμο χρονου-εξοδα βενζινας...
Ο Δημητρης απο την ομορφη Ναουσα (με τα ωραια μερη και κοριτσια) οπως και ο Ζαχαριας εχουν (ειδικα ο 2ος ζωντας στην Χιο) συναλλαγες με τοπικες κοινωνιες που το χρημα αλληλεπιδρα πιο εντονα και πολυ σωστα στηριζουν και στηριζονται ,παραλληλα ομως το ιντερνετ ειναι μονοδρομος λογω διαφορων σε τιμες που ισως εμεις στην Αθηνα βρισκουμε χαμηλοτερες..
Εγω απλα ξαναλεω οτι ακομα και σε μαρκετ θα κοιταξω να παρω "ελληνικο" προιον φυσικα στα λογικα πλαισια συγκρισης τιμων με ξενα ειναι μοναδικη μας λυση πιστευω ...
![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (18-01-12), fast-enough (18-01-12), Konstantinos E60 (18-01-12), nikos1400 (18-01-12), Nino (18-01-12), Panos 316T (18-01-12), S8N (18-01-12), Stathis (18-01-12), zaharias (18-01-12), ΔημήτρηςΜ3 (18-01-12)