-
Ο πελατης ειναι πελατης.. και δυστυχως εχει παντα δικιο.. που καποιες φορες δεν εχει, αλλα επειδη ειναι πελατης, τον χειριζεσαι με ιδιαιτερο τροπο (αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο..).
Ο πελατης ειναι που ερχεται και σου ακουμπαει τα ωραια του φραγκακια και εσυ μπορεις και "επιβιωνεις"..
Στις δυσκολες εποχες που ζουμε (που πολυ φοβαμαι οτι θα δυσκολεψουν κι αλλο..) δεν αφηνεις ετσι τους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ σου πελατες.. και γενικα προσεχεις ΟΛΟΥΣ τους πελατες.. διοτι ετσι οπως εχουμε γινει, δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..
Σε διαφορες κουβεντες με γνωστους απο χθες (που ανοιχθηκε το θεμα) που ειχα, ειδα οτι και αλλοι ειχαν θεμα με τις τιμες στο συγκεκριμενο συνεργειο.. (Οπως ανεφερε ο Φανης) Τα βρισκανε με το εναν.. δεν τα βρισκανε με τον αλλο.. Ενω το συνεργειο ειναι "δυνατο", εχει γνωσεις κτλ.. αυτο ηταν το θεμα τους και φυσικα δεν ξαναπατησαν..
Σιγουρα, θα εχουν δει το θρεντ και θα εχουν καταλαβει το λαθος τους..
Καλο ειναι ομως να αλλαξουν τακτικη, για το καλο τους.. Γιατι πλεον, ολα μαθαινονται και ολα ζυγιζονται (λογο της οικονομικης κρισης).. και ο κοσμος ψαχνεται παρα πολυ, πριν βαλει το χερι στη τσεπη..
Εμενα μ'αρεσει να ειμαι ξεκαθαρος και 1000% ειλικρινης..
Αν εχω γραψει κατι που δεν ισχυει, θελω να μπουν και να το πουν..
Εγω θελω να ειμαι ενταξει απεναντι τους και στη παρεα εδω μεσα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
-
The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:
aristent (17-01-12), Panos 316T (17-01-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP