Όπως σου είπε, από τον αριθμό πλαισίου , βάλε τα τελευταία 7 ψηφία στο https://realoem.com/bmw/select.do και θα δεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου του σου!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 13-01-12 στις 21:27
Vassilis ///M (13-01-12)
εγω προσωπικα στη μπεμπα δεν εβαλα σχεδον ποτε καστρολ...αισθανομαι οτι θα πεσω θυμα του μαρκετινγκ,οπως στα φορντ εχει στο καπακι της βενζινης το σημα της bp...αηδιες για τους ευκολοπιστους
και στο κατω κατω τις γνωσεις δεν τις εχουμε τζαμπα..30 χρονια στα ορυκτελαια
καντο μονος σου και δεν νομιζω οτι ειναι τα 5 και τα 10 ευρω τοσο σημαντικα οσο η ευχαριστηση να φροντιζεις τ αμαξι σου..και στο κατω κατω αντρες ειμαστε για τετοιες δουλειες κανουμε...εχω κατι φιλους ξερουν παπαγαλια ολα τα μανιουαλ και δεν μπορουν να ξεβιδωσουν μια βιδα
οσο για τα λαδια, περνεις τηλ τον δημο και στελνει φορτηγακι(πηραν λεφτα απο το ΕΣΠΑ για αυτα τα φορτηγακια τα λαμωγια και οφειλουν να εχουν) και τα παιρνει απο το σπιτι σου, τζαμπα...εγω αυτο κανω
leonidasgr2003 (18-01-12)
Περα απο το marketing ομως απο θεμα ποιοτητα τι λες για τη castrol?
Ρωταω μιας που εισαι 30 χρονια στο χωρο.
Tα castrol είναι κορυφαία λάδια.
Σίγουρα είναι και θέμα marketing η συνεργασία της εταιρείας με τη bmw, αυτό όμως δε σημαίνει πως τα λάδια αυτά φοριούνται μόνο λόγω διαφήμισης.
Είναι ιδανικά για τους κινητήρες μας και μάλιστα για τα Μ μονόδρομος (στο κατάλληλο ιξώδες) και οι τιμές τους κυμαίνονται σε νορμάλ επίπεδα, οπότε δε βρίσκω το λόγο γιατί να μην τα χρησιμοποιεί κανείς.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Απο αποψη οικονομικου θεματος δεν συμφέρει να τα αλλαξεις μονος σου. Αντε να το βαλεις καπου επιπεδα, να το σηκωσεις, να βαλεις λεκανες απο κατω να λερωθεις, να ξανα κατεβασεις κτλ κτλ.
Τα περισσοτερα κεντρα λιπανσης, οταν αγοραζεις λαδια απο αυτους σου κανουν δωρεαν την αλλαγη. Εμενα ετσι τουλαχιστο ετσι ξηγιουνται εδω και 4 χρονια.
Ερωτηση: Τα λιπαντικα της Yacco τα γνωριζει κανεις? Ειναι μια Ιταλικη εταιρια που ο λαδας μου, λεει οτι ειναι πολυ καλη. Το 5/40 παει 10 ευρω το κιλο και το 5 λιτρο 40 ευρω. Αποψεις??
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
δεν εχουν καμια διαφορα στη ποιοτητα (μομπιλ,ελφ,αραλ,κοσταλ,κασ ρολ), ισως ελαχιστη η οποια δεν ειναι μετρησιμη και δεν φερει κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα σε κινητηρες συμβατικους...δεν μιλησαμε για Μ, που κι εκει ΔΕΝ ειναι μονοδρομος
εγω ενα πραγμα ξερω, γενικα οποιος ερχεται και μου λεει θελω αυτο και ειναι απολυτος, και δεν ακουει λεξη αυτοματα μου φανερωνει οτι ειναι πανασχετος...
εγω το καλυτερο λαδι που εχω βαλει και ειδα διαφορα , και γ@μ!σα τι λενε τα μαιουαλ ειναι οταν εβαλα στο κορσακι το μομπιλ 1 σε 15-50, απο 5-30 που εβαζα και μου το εκαιγε αβερτα..
με το μπομπιλ δεν εκαψε σταγονα, και η τρομακτικη διαφορα που ειδα ειναι οτι μετα τα 1000-1500 χιλιομετρα που εκανα και χτυπηθηκε το λαδι ειχε το κορσακι ρε μαγκες εναν ηχο στο κινητηρα τοσο ομαλο και ησυχο οσο ποτε..εκει αλλαξοπιστησα 100%
εχω αλλαξει μονος μου λαδια στο 36ρι..
οταν το πρωτοπηρα πηγαινα μονο αντιπροσωπεια.
το λιπαντικο σερβισ μου κοστιζε πριν 4 χρονια 120 ευρω.
τοτε ηταν και τετρακιλυνδρο.
πρωτα απο ολα συμφωνω με τον Mike που λεει να προσεξεις που θα πεταξεις τα λαδια.
ειναι απαραδεκτο να τα πεταξεις σε κανα υπονομο η σε κανα χωραφι.
ουτως η αλλως,γθα να χωθεις κατω απο το αμαξι ωστε να ξεβιδωσεις τη ταπα η θα πρεπει να εχεις ενα πολυ καλο γρυλο(που σημαινει οτι εισαι γνωστης (που επισης απο οσο καταλαβαινω ακομα δεν τα γνωριζεις τα πραγματα)) η να πας σε ενα βενζιναδικο που εει ραμπα και να κανεις τη δουλεια σου εκει.και εννοειτε οτι τα δινεις στο βενζιναδικο που ειναι υποχρεωμενο να τα παρει και να τα δωσει πισω για επεξεργασια κλπ.
εγω προσωπικα επειδη κινω αρκετα το αυτοκινητο κανω τις αλλαγες λαδιων μονος μου καιμια φορα το χρονο στο μεγαλο σερβις το κοιταζει και ενας ξειδικευμενος.
τα λαδια ειναι η ανασα του κινητηρα σου και εγω προτεινω να βαλεις τα εργοστασιακα που δεν ειναι δα και τοσο ακριβα..
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....