Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

παιδια μην απαξιωνουμε εντελως την παροχη υπηρεσιας επειδη στην ελλαδα τελικα ο τζαμπας ζει!

απαραδεκτη η ενεργεια του επαγγελματια, οπως ειπε και ο EVERGET κι εγω πρωτη φορα ακουω να ζητειται χρεωση για προσφορα (!!!), αλλα απο την αλλη μαθαμε κι εμεις να τα θεωρουμε ολα δωρεαν.

παω στο καταστημα με τα κινητα πρηζω τον υπαλληλο δυο ωρες και θεωρω υποχρεωση του να μου ρυθμισει τα mms σε συσκευη που αγορασα απο αλλου (!), παω σε επιπλα τρωω 3 ωρες το χρονο του πωλητη και δινω το σχεδιο σε ξυλουργο, παω σε παπουτσια δοκιμαζω το νουμερο και τα παιρνω απο το ebay και, απειρα ακομα παραδειγματα.

δε λεω οι εποχες ειναι δυσκολες και τωρα και πριν και ο καθενας θα κοιταξει το συμφερον του, αλλα η παροχη υπηρεσιας (χωρις να αναφερομαι στο παραπανω απαραδεκτο παραδειγμα του ζαχαρια) εχει ενα κοστος ρε παιδια πως θα το κανουμε?
    αν δεν αγοραζει κανεις και ζηταει μονο τζαμπα εξυπηρετηση, παει θα κλεισει το καταστημα.

τελος δεν θα πρεπει να θεωρουμε υπερβολικες τις αμοιβες καποιων εξειδικευμενων τεχνικων, ουτε να κανουμε αναγωγη σε ημερομισθιο ή σε μισθο της ζητηθεισας αμοιβης.

καποτε ειχε παει ενας τεχνικος να φτιαξει το σερβερ μιας εταιριας.
    γυρισε λοιπον ενα βιδακι μιση στροφη και το μηχανημα επανηλθε.
    οταν ο διευθυντης ρωτησε τι χρωσταει και ο τεχνικος του ζητησε ενα χιλιαρικο, εκνευριστηκε και αναρωτηθηκε πως ειναι δυνατον να ζητειται αυτο το υπερβολικο ποσο για πεντε λεπτα δουλεια!
    απαιτησε μαλιστα πληρη εγγραφη τεχνικη αιτιολογηση του ποσου.
    ο τεχνικος την αλλη μερα εστειλε τιμολογιο:
    -στροφη 1/2 βιδας σερβερ ----> 1 ευρω.
    -γνωση του ποια βιδα επρεπε να στραφει ---->999 ευρω...
    ο διευθυντης πληρωσε αδιαμαρτυρητα...

2. The Following 9 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

aristent (16-01-12), BILL007 (16-01-12), chief (16-01-12), imolarot (16-01-12), Leonidas_E39 (23-01-12), nikos1400 (16-01-12), S8N (16-01-12), xxxvagos (17-01-12), z3 2.2 (16-01-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παιδια ολοι δικιο εχουμε..

Εχει ενα δικιο και σ'αυτο που λεει ο Σταθης... αλλα πλεον η αγορα εχει ΠΟΛΛΕΣ επιλογες.. Ναι, μπορει ο υπαλληλος να χρεωσε για τη γνωση 999, αλλα στις μερες μας, δεν υπαρχει μονο αυτος.. υπαρχουν πολλες επιλογες.. Επισης, ο υπαλληλος, που στις μερες θα παρει 999 επειδη εχει τις γνωσεις.. 99% ο αλλος που ειχε τη ζημια ΔΕΝ θα τον ξαναπροτιμησει..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αχαχαχαχαχα ο τύπος είναι για σεμινάριο. Σκέτος ηγέτης λέμε.

Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα του 2012. Κάποιοι ακόμα δε γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη περί 'εξυπηρέτησης πελατών'.

Αν καθόμουν να χρεώσω και να μετρήσω όλες τις προσφορές που έχω δώσει, τα μισάωρα+ που χαλάω για πλάκα με πελάτες εξηγώντας τους λεπτομέρειες και όλες τις τσαμπέ μικροδουλειές ακόμα και σε άγνωστους, θα είχα γίνει πλούσιος.

Καλώς ή κακώς (εγώ το βλέπω πάντα από τη θετική του πλευρά), αυτό είναι μέρος της δουλειάς του κάθε επαγγελματία. Από κει και πέρα είναι στο χέρι του αν θα κερδίσει τον πελάτη με τον τρόπο που θα του μιλήσει / εξηγήσει πως ή πόσο έχουν τα πράγματα / εργασία. Είναι δε αμέτρητες οι περιπτώσεις που έχω κερδίσει πελάτες ενώ η προσφορά μου ήταν σταθερά ακριβότερη από άλλους, μόνο και μόνο επειδή γνωρίζω πως πρέπει να χειριστώ τη κατάσταση. Αυτοί οι πελάτες με τη σειρά τους μένουν πάντα πιστοί στο κατάστημα.
    Ετσι το βλεπω κι εγω Κωστα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια μην απαξιωνουμε εντελως την παροχη υπηρεσιας επειδη στην ελλαδα τελικα ο τζαμπας ζει!

απαραδεκτη η ενεργεια του επαγγελματια, οπως ειπε και ο EVERGET κι εγω πρωτη φορα ακουω να ζητειται χρεωση για προσφορα (!!!), αλλα απο την αλλη μαθαμε κι εμεις να τα θεωρουμε ολα δωρεαν.

παω στο καταστημα με τα κινητα πρηζω τον υπαλληλο δυο ωρες να μου ρυθμισει τα mms, παω σε επιπλα τρωω 3 ωρες το χρονο του πωλητη και δινω το σχεδιο σε ξυλουργο, παω σε παπουτσια δοκιμαζω το νουμερο και τα παιρνω απο το ebay και, απειρα ακομα παραδειγματα.

δε λεω οι εποχες ειναι δυσκολες και τωρα και πριν και ο καθενας θα κοιταξει το συμφερον του, αλλα η παροχη υπηρεσιας (χωρις να αναφερομαι στο παραπανω απαραδεκτο παραδειγμα του ζαχαρια) εχει ενα κοστος ρε παιδια πως θα το κανουμε?
    αν δεν αγοραζει κανεις και ζηταει μονο τζαμπα εξυπηρετηση, παει θα κλεισει το καταστημα.

τελος δεν θα πρεπει να θεωρουμε υπερβολικες τις αμοιβες καποιων εξειδικευμενων τεχνικων, ουτε να κανουμε αναγωγη σε ημερομισθιο ή σε μισθο της ζητηθεισας αμοιβης.

καποτε ειχε παει ενας τεχνικος να φτιαξει το σερβερ μιας εταιριας.
    γυρισε λοιπον ενα βιδακι μιση στροφη και το μηχανημα επανηλθε.
    οταν ο διευθυντης ρωτησε τι χρωσταει και ο τεχνικος του ζητησε ενα χιλιαρικο, εκνευριστηκε και αναρωτηθηκε πως ειναι δυνατον να ζητειται αυτο το υπερβολικο ποσο για πεντε λεπτα δουλεια!
    απαιτησε μαλιστα πληρη εγγραφη τεχνικη αιτιολογηση του ποσου.
    ο τεχνικος την αλλη μερα εστειλε τιμολογιο:
    -στροφη 1/2 βιδας σερβερ ----> 1 ευρω.
    -γνωση του ποια βιδα επρεπε να στραφει ---->999 ευρω...
    ο διευθυντης πληρωσε αδιαμαρτυρητα...

Σχετικα με το φορουμ (και το καθε φορουμ) πρεπει να σταματησουμε να φοβομαστε τη "δυσφημιση" και τις μηνυσεις, οταν μιλαμε για γεγονοτα υπαρκτα και οχι της φαντασιας μας. Το φορουμ δεν φερει ευθυνη, ο καθενας απο εμας ομως, εφοσον το γεγονος δεν ειναι προιον μυθοπλασιας για να κανουμε ζημια σε αυτον που δεν "παμε" αλλα πραγματικη ιστορια, ας γραφει δημοσια, και ας αφηνει τα στοιχεια του στους admins. Δεν βαρεθηκατε να διαβαζετε για "στελνω πμ, δεν γραφω δημοσια" ? Υποτιθεται οτι τα φορουμς ειναι για ανταλλαγη γνωσεων, αποψεων, προβληματων και παρεας. Ας μιλαμε ξεκαθαρα λοιπον, αυτο βοηθα ολους μας.

Μιλησα με το Ζαχαρια, το συνεργειο ειναι του Φλασκη και μιλησε με τον Μανο.. τρεχα γυρευε δηλαδη. Οσοι γνωριζω, και εχουν μιλησει με το Μανο, εχουν προβλημα. Ή ο ανθρωπος αλλα θελει να πει και αλλα λεει, ή το κανει χωρις να το καταλαβαινει, ή το κανει επιτηδες.

Οσες φορες κανονισα μια τιμη με τον Χρηστο, οταν ανεβηκα πανω ακουσα κατι αλλο απο τον Μανο.

Με τη προσφατη ιστορια μου με το διαφορικο, μεχρι να τελειωσει το θεμα εκανα και διαφορα σερβις στα αμαξια μου γιατι ειχε ερθει η ωρα τους. Για να μη τα μπλεξουμε με ποιος πληρωνει ποσα σε ποιον, ειπα στα παιδια να αφησουμε τις αποδειξεις στο τελος. Να ξερω οτι χρωσταω τοσα, πρεπει να μου δωσουν πισω τοσα.

Μιλαω με τον Μανο και μου λεει τοσα χρωστας, τοσα χρωσταμε, οι εργασιες ειναι αυτες.. θα στα στειλω σπιτι για να μη περιμενεις, θα μου παρει ωρα. Περιμενα πανω απο βδομαδα τα χαρτια σπιτι.. λεω ή το ξεχασε ή χαθηκαν.

Παιρνω τηλ. το σηκωνει ο Μανος, του λεω τι εγινε με τα χαρτια.. λεει εεεε δεν εστειλα κατι γιατι ειχε κοπει 1 τιμολογιο επιστροφης διαφορικου, αρα ειμαστε πατσι. Λεω Μανο δεν ειναι ετσι, τα λεφτα των εργασιων ειναι παραπανω, και θελω και αντιγραφα για τα 2 ντοσιε του αρχειου μου. Δεν βγαζω ακρη και ζηταω τον Ιακωβο να δωσω ποσα και κωδικους να ετοιμασει τα χαρτια και παω για μια γρηγορη δουλεια στο Φλασκη, τελειωνω με το Χρηστο μπαμ μπαμ και ανεβαινω πανω να παρω τα χαρτια. Ετοιμα ολα. Προσωπικα οταν κανονιζω εκει μεσα δουλεια, ειναι παντα με τον Χρηστο και οταν ανεβαινω πανω στο γραφειο προτιμω τον Ιακωβο που ειναι γατος, με το Μανο δεν βγαζω ακρη. Θα ελεγα να κανετε ολοι το ιδιο..

Ζαχαρια μιλησες καθολου με τον Χρηστο ή μονο με το Μανο? Ξερει ο Χρηστος τι εγινε? Αν θες να δωσεις ευκαιρια στο μαγαζι ξεχνα και μην ασχολεισαι με τον Μανο, μιλα με τον Χρηστο (ή Ιακωβο). Αν δεν θες, ψωνισε τα απο αλλου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-01-12 στις 12:44 Αιτία: ........

6. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

nikos1400 (16-01-12), Vasilis (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Με καλυψε ο Φανης..

Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα..

Οχι, κοιτα.. εγω ειμαι ανθρωπος που μ'αρεσει να δινω 2ες ευκαιριες.. Και εγω προσωπικα εχω κανει λαθη πανω στη δουλεια μου και θελω ο πελατης να με πιασει και να μου πει τί εκανα λαθος ή τί δεν του αρεσε στην εξυπηρετηση μου..
    Απο τα λαθη μας, μαθαινουμε..

Θα μιλησω με το Χρηστο (οχι για να με γλειψουν για οτι εγινε), για να τους δωσω μια 2η ευκαιρια..

Ευχαριστω Φανη!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

8. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Vasilis (16-01-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτη η λογικη παλι ρε Φανη του μιλαω με τον ενα και οχι με τον αλλο και δεν βγαζω ακρη ειναι για δικαιολογιες..συγνωμη δεν στο λεω προσωπικα αλλα δεν ειναι αντιμετωπιση απο σοβαρο συνεργειο,ξερω οτι θα καταλαβεις οτι δεν στα ριχνω αλλα πλατιαζω σε ολους οσους εχουν αντιμετωπισει τετοιες πρακτικες..
    Α ρε Ζαχο του εχεις δωσει ενα σωρο λεφτα αλλα οπως βλεπεις τα πελατακια με τις μπεμβε τα θεωρουν και λιγο λαρτζ για να μην πω τιποτα πιο ασχημο..

εντιτ
    απο οτι ειδα μαλλον εγω ειμαι πολυ λαθος στην σκεψη

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

10. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτη η λογικη παλι ρε Φανη του μιλαω με τον ενα και οχι με τον αλλο και δεν βγαζω ακρη ειναι για δικαιολογιες..συγνωμη δεν στο λεω προσωπικα αλλα δεν ειναι αντιμετωπιση απο σοβαρο συνεργειο,ξερω οτι θα καταλαβεις οτι δεν στα ριχνω αλλα πλατιαζω σε ολους οσους εχουν αντιμετωπισει τετοιες πρακτικες..
    Α ρε Ζαχο του εχεις δωσει ενα σωρο λεφτα αλλα οπως βλεπεις τα πελατακια με τις μπεμβε τα θεωρουν και λιγο λαρτζ για να μην πω τιποτα πιο ασχημο..

εντιτ
    Εν μερει.. ναι, συμφωνω.. αλλα αμα τα βρισκεις με τον εναν και εισαι ικανοποιημενος, ολα καλα..

Δεν του εχω δωσει και τα λεφτα που του εχει δωσει ο Φανης.. αλλα οτι και να ειναι, κατι του εχω αφησει.. 3-4 φορες πηρα πραγματα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν μερει.. ναι, συμφωνω.. αλλα αμα τα βρισκεις με τον εναν και εισαι ικανοποιημενος, ολα καλα..

Δεν του εχω δωσει και τα λεφτα που του εχει δωσει ο Φανης.. αλλα οτι και να ειναι, κατι του εχω αφησει.. 3-4 φορες πηρα πραγματα..
    Ζαχο συμπαθα με αλλα κανενας σοβαρος επαγγελματιας που εχει ετοιμη πιτα και δεν αντιλεγω ισως και καλες υπηρεσιες δεν λειτουργει ετσι δεν παει να ειναι συνεργατης,πατερας,γιος,αδ λφος δλδ αλλες τιμες στο ιδιο μαγαζι ισον το λιγοτερο ξεφτιλα ....
    Υποθεση
    αντε ρε φιλε και τα εδινες τα 20 ευρω μετα θα στα εβαζε σαν προκαταβολη της παραγγελιας η θα πηγαιναν ακλαφτα για το ψαξιμο??
    Η παλι θα επρεπε να βρεις τον σωστο ,τιμιο ,φιλο,συνεργατη να στα εδινε η να τα αφαιρουσε..
    Καλη συνεχεια στους συνεργατες

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή στον βαθμό που μου επιτρέπεται...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... Προσωπικα οταν κανονιζω εκει μεσα δουλεια, ειναι παντα με τον Χρηστο ... Θα ελεγα να κανετε ολοι το ιδιο...
    Μιλώντας για το συγκεκριμένο συνεργείο, επειδή είμαι "πελάτης" και μάλιστα πολύ ευχαριστημένος, αν το επιλέξετε (κάτι που το συνιστώ), κι εγώ προτείνω να κάνετε τις συνεννοήσεις με τον Χρήστο Φλασκή και παρουσία του να "κλείνει" ο λογ/σμός.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά με μέλημα να υποστηρίξω μια ειλικρινή επιχειρηματική προσπάθεια, επιτρέψτε μου να γράψω οτι είναι κι αυτή μια οικογενειακή επιχείρηση που η 2η γενιά (Χρήστος, Μάνος κλπ) προσπαθούν να συνεχίσουν, να γίνουν καλύτεροι, να ξεχωρίσουν και γιατί όχι, να διακριθούν. Είμαι πλεον σίγουρος οτι το προσπαθούν ακόμα και με τα λάθη τους.
    Δεν έχουν την πολυτέλεια της οργάνωσης μιας πολυεθνικής ή ενός εγκεκριμένου απο την BMW επισκευαστή (σ'εκείνες τις περιπτώσεις στα αρπάζουν με το γάντι και λές κι ευχαριστώ...) αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι εκεί μέσα "μιλάνε τη γλώσσα μας" και το συνεργείο τους έχει καθαριότητα και τάξη χειρουργείου.
    Επιπλέον σου επιτρέπουν (αν το θές) να είσαι δίπλα στο αμάξι σου και να παρακολουθείς όταν το φτιάχνουν (δεν γίνεται ευκολα σε μεγάλα συνεργεία αυτό).
    Πράγματι ο Μάνος φάινεται οτι "δεν μιλάει τη γλώσσα μας" αλλά δεν έχω διακρίνει κακία ή δόλο, μάλλον θέλει τον τρόπο του αλλά σίγουρα και την συνδρομή του Χρήστου για να αποφευγονται "παρανοήσεις".

Ζαχαρία, ο Χρήστος είναι ο άνθρωπός σου.

Υ.Γ.: Αν δεν είχα βιώσει-πληρώσει και κάποιες άλλες "συνεργειακές-εμπειρίες" πριν απ' αυτών με το συνεργείο της Σίττας-Φλασκής στην Καλλιθέα, μάλλον δεν θα σχολιάζα. Είμαι πλεον σε θέση να συγκρίνω/κρίνω και ακολούθως το "μοιράζομαι" μαζί σας.

14. The Following 5 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

deepBLUE (17-01-12), PapajimG (17-01-12), Vasilis (16-01-12), z3 2.2 (21-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων

εντιτ
    Γιωργο για αλλον ισως ειναι δικαιολογιες για μενα ειναι απλα αυτο που εφαρμοζω εγω.. εγινε το χοντρο λαθος με το διαφορικο, παντα δινω 2η ευκαιρια και αφου δεν επαθα τιποτα σοβαρο την εδωσα. Με το Χρηστο μιλησαμε και ξηγηθηκαμε μια χαρα, με τον Ιακωβο και το Μπαμπη τα λεω μια χαρα, με τον Ηρακλη και τον Αλεξανδρο που συνηθως αυτοι ασχολουνται με το αμαξι μου τα λεω μια χαρα, και απο τοτε με το λαθος προσεχουν ολοι τους 2 φορες.. γιατι να παω αλλου? Επειδη ειναι ο Μανος και ποτε δεν βγαζω ακρη? Θα προτιμησω να αποφυγω το Μανο..

Το λαθος ειναι λαθος, το αναγνωρισε, το πληρωσε (παλι καλα που δεν το "πληρωσα" εγω σε καμια στροφη) και τα λεφτα αυτα μακροπροθεσμα θα τα παρει πισω απο τις εργασιες αφου ξεκαθαρισα πως θα πηγαινω και τα 2 εκει, κι ας εγινε οτι εγινε, αρκει να μη ξαναγινει λαθος.

Ενας χαζος χαρακτηριζει ολο το φορουμ?
    Μια κακη σερβιτορα ολο το μπαρ?
    Ενας κακος καφετζης ολο το καφε?
    Αρα.. ο Μανος δεν χαρακτηριζει ολη την ομαδα Φλασκη..

Και επειδη το διαβαζουν και ασχετοι που δεν μας ξερουν προσωπικα, δεν στηριζω το Φλασκη γιατι δεν κερδιζω κατι απο εκει μεσα, ουτε κοσμο του στελνω και εχω αλλες τιμες, και 9/10 φορες παω με τα ανταλλακτικα στο χερι ψωνισμενα απ'εξω ειδικα αν η διαφορα τιμης ειναι αρκετη και δεν επειγει η αλλαγη του ανταλλακτικου (Αγγλια, Γερμανια, Αμερικη). Και στο φορουμ οποιος εχει προβλημα παντα ρωταω "ποιος ειναι?" γιατι μου αρεσουν τα ξεκαθαρα λογια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-01-12 στις 12:45 Αιτία: .........

16. The Following 7 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (16-01-12), fast-enough (16-01-12), katsaraios (16-01-12), Nick bmwlover (16-01-12), nikos1400 (16-01-12), Vasilis (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP