Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: ερωτηση σχετικά με oil service

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο graphe36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο αποψη οικονομικου θεματος δεν συμφέρει να τα αλλαξεις μονος σου. Αντε να το βαλεις καπου επιπεδα, να το σηκωσεις, να βαλεις λεκανες απο κατω να λερωθεις, να ξανα κατεβασεις κτλ κτλ.

Τα περισσοτερα κεντρα λιπανσης, οταν αγοραζεις λαδια απο αυτους σου κανουν δωρεαν την αλλαγη. Εμενα ετσι τουλαχιστο ετσι ξηγιουνται εδω και 4 χρονια.

Ερωτηση: Τα λιπαντικα της Yacco τα γνωριζει κανεις? Ειναι μια Ιταλικη εταιρια που ο λαδας μου, λεει οτι ειναι πολυ καλη. Το 5/40 παει 10 ευρω το κιλο και το 5 λιτρο 40 ευρω. Αποψεις??
    ακριβο ειδικα για no name! παιρνεις bmw oem με 7 ευρω απο την φρατζη...

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν εχουν καμια διαφορα στη ποιοτητα (μομπιλ,ελφ,αραλ,κοσταλ,κασ ρολ), ισως ελαχιστη η οποια δεν ειναι μετρησιμη και δεν φερει κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα σε κινητηρες συμβατικους...δεν μιλησαμε για Μ, που κι εκει ΔΕΝ ειναι μονοδρομος

εγω ενα πραγμα ξερω, γενικα οποιος ερχεται και μου λεει θελω αυτο και ειναι απολυτος, και δεν ακουει λεξη αυτοματα μου φανερωνει οτι ειναι πανασχετος...

εγω το καλυτερο λαδι που εχω βαλει και ειδα διαφορα , και γ@μ!σα τι λενε τα μαιουαλ ειναι οταν εβαλα στο κορσακι το μομπιλ 1 σε 15-50, απο 5-30 που εβαζα και μου το εκαιγε αβερτα..

με το μπομπιλ δεν εκαψε σταγονα, και η τρομακτικη διαφορα που ειδα ειναι οτι μετα τα 1000-1500 χιλιομετρα που εκανα και χτυπηθηκε το λαδι ειχε το κορσακι ρε μαγκες εναν ηχο στο κινητηρα τοσο ομαλο και ησυχο οσο ποτε..εκει αλλαξοπιστησα 100%

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP