Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 106

Θέμα: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε60

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειμαι και γω πλεον στην αναζητηση αμορτισερ μιας και στον ελεγχο του κτεο,λιγο εληψε να με κοψουν! Ειληκρινα δεν ειχα καταλαβει οτι το Ε60 μου πασχει απο αμορτισερ μιας και η συμπεριφορα του στον δρομο παραμενει υποδειγματικη.Διαβαζοντας παλι το παραπανω θρεντ μαλλον με βλεπω για bilstein η koni.Εχω πετυχει στο ebay ρυθμιζομενες αναρτησεις για Ε60 σε τιμες ξεφτιλα,πια η γνωμη σας? Υποψιν δεν θελω αναρτηση κουτσουρο απλα μια παραπλησια στην sport για Ε60.
    εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν αισθάνεσαι πρόβλημα στο δρόμο με τόσο χαμηλή απόδοση αμορτισέρ ώστα οριακά να γλίτωσες το κόψιμο από το ΚΤΕΟ. Μιλάμε γιά 50% απόδοση ή χαμηλότερα. Ιδια ελατήρια φοράμε, ίδιες αντιστρεπτικές και περίπου ίδιες διαστάσεις ζάντες - λάστιχα. Το δικό μου όταν είχα <50% απόδοση ήταν ένα χάλι και μισο.

Προτείνω να αποφύγεις τα μαμα sacks, είναι σούπερ μαλακά και η ζωή τους πέφτει γρήγορα με τα΄sport ελατήρια. Με λίγα παραπάνω χρήματα βάζεις αισθητά καλύτερα αμορτισερ. Εγω με τα Β6 είμαι σούπερ ικανοποιημένος γιά τη χρήση που κάνω, 90% οικογενειακή οδήγηση, οχι κοιμισμένη βέβαια.

2. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

E60_Arkadia (14-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP