Ένα γνωστό θέμα που βασανίζει αρκετούς.
Εδώ είναι ένα ωραίο βιντεάκι
Ένα γνωστό θέμα που βασανίζει αρκετούς.
Εδώ είναι ένα ωραίο βιντεάκι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-01-19 στις 16:18
m-power_01 (14-01-12), Monsta (14-01-12), Nino (14-01-12), zaharias (14-01-12)
απο προσωπικη εμπειρια.
Καποια απο τα κλειδια ανοιγουν και καποια οχι.Καποια δηλαδη ειναι κλιπαριστα και καποια ειναι κολλημενα.εχω πετυχει και τα δυο.
Προτιμοτερο για μενα ειναι να δωσετε 5$ στο ebay για ενα aftermarket καβουκι το οποιο ειναι κλιπαριστο, να βαλετε μεσα τη πλακετα (με τη καινουρια μπαταρια) και να το κλεισετε.Μετα σε ενα καλο κλειδαρα 5ε για να το χαραξει και τελος.
Καινουριο κλειδι με καινουρια μπαταρια και φρεσκια λεπιδα με κοστος περιπου 10ε
Bazil Van Sinner (21-07-14), Kostas_1 (14-01-12)
Οχτώ λεπτά βίντεο για ν ανοίξει ένα κλειδί ο πολυλογάς ? Θενκς ρε Μπιλ αλλά θα το δω όταν κι αν όποτε χρειαστεί.
BILL007 (14-01-12)
Monsta (14-01-12)
Ακριβώς φίλε. Εγώ νόμιζα ότι θα κάνει ένα 'τσικ' μ ένα πλατύ κατσαβίδι, θ αλλάξει τη μπαταρία και θα το κλείσει σε .......30''.
BILL007 (14-01-12)
BILL007 (14-01-12)
και παλι τα 170 που εχει καινουριο δεν τα φτανεις οποτε αξιζει η πατεντουλα αυτη
εχω αλλαξει προσωπικα 2 κλειδια για μενα και εχω φτιαξει και σε ενα μελος μας χωρις φυσικα την αλλαγη μπαταριας που μιλαμε εδω και το κοστος χαραγματος ηταν 5ε σε καθε περιπτωση και το κοστος καβουκιου 5-10$.
Για τη μπαταρια δε γνωριζω κοστος ακριβως επειδη δεν εχω αγορασει αλλα αμα κρινω απο παρομοιες μπαταριες ειναι ακριβουτσικες...
Το τελευταιο μαλιστα εγχειρημα μου ηταν κλειδι 7ρας(καρτα) να παιζει στο πρωην ε36 μου με τηλεχειρισμο απο συναγερμο.Συνολικο κοστος 35-40ε ολα.
νομιζω ο βασιλης θα το θυμαται....
Για ολα υπαρχουν λυσεις και υλικα αρκει να υπαρχει η καταλληλη τεχνογνωσια ,,μπορεις με παρεμφερη υλικα να παρακαμψεις την μαμα bmw με πολυ χαμηλο κοστος ,,,π.χ κατασκευη εξ ολοκληρου κλειδιου για Ε46 με προγραματισμο ιμομπιλαιζερ κλπ σχεδον στο 40% κατω απο την τιμη της αντιπροσωπειας !!!