aristent (14-01-12)
αν εχεις τερμα πισω τη θεση δεν μπορει να ανεβει το καθισμα νομιζω.φερτο λιγο μπροστα και προσπαθησε ξανα να τ σηκωσεις.
μπορεις να αποφυγεις τα μποσικα αν εχεις την θεση τερμα πισω.ειδικα του συνοδηγου που δε σε νοιαζει κιολας
αν εχει μποσικα και η θεση του οδηγου εκει υπαρχει θεμα γιατι δεν μπορεις να οδηγησεις κιολας.δειξε μας και φωτο γιατι και η δικια μου που πουλισα ειχε μποσικα του συνοδηγου αλλα εκανα το κολπακι που περιεγραψα..
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.Θελω παω σε καποιο συνεργειο bmw ωστε να διωρθοθουν αυτα τα μικροπραγματα που με εχουν πονοκεφαλιασει.Μενω στο γερακα.Ελεγα να παω στο σιττα στη λ.σπατων.Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο συνεργειο;Δε με πολυ απασχολει η περιοχη αλλα να γινει καλη δουλεια κ οικονομικη..
Οσο αφορα το συναγερμο, η κορνα μου δουλευει..Βεβαια να σας πω την αληθεια,την πρωτη μερα χτυπησα την πορτα κ αρχισαν να αναβοσβηνουν τα αλαρμ ενω εχτες οσο κ να χτυπαγα δεν εκανε τιποτα!!Μπορει να βρεθει λυση κ γι αυτο απο το διαγνωστικο μιας κ ο συναγερμος ειναι εργοστασιακος;;
Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις απο το συνεργείο του Σίττα-Φλασκή στην Καλλιθέα. Είναι αρκετά μακριά απο τον Γέρακα αλλά πιστγευω οτι αν το αποφασίσεις ΚΑΙ λύσεις θα βρείς στα θέματά σου ΚΑΙ άψογη εξυπηρέτηση ΚΑΙ καλές τιμές.
Μπορείς να απευθυνθείς (210-9414401) στον υπέυθυνο του συνεργείου (έχει και έκθεση) τον Χρήστο Φλασκή. Είναι νέος σε ηλικία και "μιλάει τη γλώσσα μας"...
Τα παραπάνω χιλιόμετρα που θα κάνεις και η βενζίνει που θα κάψεις για να πάς, θα αποσβεστούν.
Θα ανεβασω κ φωτο..Το αμαξι ειναι απο θεσσαλονικη.Ανεβηκα αυθημερον γι αυτο εγινε λιγο βεβιασμενα η αγορα του.Το κοιταξε ενας γνωστος γνωστου που εχει γενικο συνεργειο κ μου εδωσε το οκ για τα λεφτα που το εδινε ο αλλος..
3500 το πηρες?ασημενιο?
BILL007 (14-01-12)
Υπάρχει και ο Τσεβάς στην Αναπαύσεως, νομιζω οτι εχει και προσφορά στο forum. Επίσης η Test Car στη Μαραθωνος στην Παλλήνη.
Καλως τον συναδελφο!!!!
3500 ασημενιο...Που το ξερεις????
Τι να πω, ελπιζω να ξεμπερδεψω γρηγορα με αυτα τα θεματακια για να μπορεσω να το ευχαριστηθω λιγο γιατι μεχρι τωρα ειμαι στο ψαξιμο..