BILL007 (24-09-13), Eleni (17-09-13), jkourkoulis (17-09-13)
Ετσι ειπαν ελληνικης καταγωγης.Εγω σπουδαζω μηχανικος και ο κολλητος μου πλοιαρχος στην Ακαδημια Εμπορικου Ναυτικου και με το που ακουσα τον διαλογο του πλοιαρχου με το λιμενικο επαθα σοκ ο ανθρωπος εκτος οτι δεν ξερω πως καταφερε να προσαραξει στον υφαλο εφυγε και αρνουταν να ξανα παει στο πλοιο να βοηθησει την εκκενωση!!!Ελπιζω τελος παντον να παει και στη φυλακη ,αλλα τι να το κανεις πεθαναν τοσοι ανθρωποι για καποιου αλλου ανευθυνοτητα.Κριμα.
μιλωντας με φιλο ιταλο μου ειπε οτι πολλα καραβια παρακαμπτουν της πορειας τους για να περασουν κοντα στο συγκεκριμενο νησι.
το οτι το καραβι εκατσε με το πλαι ειναι μετα απο προσπαθεια στροφης του καπετανιου ωστε να το φερει ακρη να ακουμπησει μηπως και προλαβουν αν βγουν ολοι σωοι..αυτο βεβαια δεν δικαιολογει τα παρακατω....
Γιατι ????
1-χτυπησε την ξερα
2-αργησαν 45 λεπτα να ενημερωσουν τον κοσμο και εφεραν μεγαλυτερο πανικο
3-εφυγε ο καπτεν αφηνοντας κοσμο πανω στο καραβι
4-δεν επεστρεψε πανω
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Παρακάμπτουν πορεία για τα αξιοθέατα ,φωτος κλπ + θεμα γοήτρου του καθε καπετάνιου..!
Απο οτι φαίνεται είχαν ξανά περάσει απο το ιδιο σημείο τον Αύγουστο,
https://cf.gcaptain.com/wp-content/u..._front_map.png
Τα γιατι και τα πως είναι πολλα...αλλα αυτές οι ψυχές που χάθηκαν δεν εφταιξαν σε τιποτα.!
Στην κυριολεξία σέρνει καράβι.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
scania124 (16-09-13)
Χώρια πάντως με το τι θέλει να κάνει ο κάθε πλοίρχος για να εντυπωσιάσει / ξεκαυλwσει, η δική μου απορία είναι η εξής.
Εφόσον τα ηλεκτρονικά τους συστήματα είναι τόσο προχωρημένης τεχνολογίας, λογικά θα έχουν και κάποιο warning που θ αρχίζει να βαράει συναγερμό (όπως και στ αεροπλάνα "TERRAIN-TERRAIN"), σε περίπτωση που πλησιάζουν κάποια ξέρα. Οι παράμετροι του συστήματος αυτού σίγουρα λαμβάνουν υπόψη και τη ταχύτητα του πλοίου, ώστε να δίνει έγκαιρη προειδοποίση για τη μανούβρα.
Το γράψανε κι αυτό στ @@ τους ?
Δηλαδή το να σαι πιλότος, να χεις ένα emergency και να πέσει τ αεροπλάνο, μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες (φταις, δε φταις), οι δε χρόνοι αντίδρασης πρέπει να ναι αστραπιαίοι ενώ χάνεις ύψος. Το να πέφτεις σε ξέρα, να βυθίζεται ολόκληρο καράβι και να σκοτώνεται τόσος κόσμος, είναι απλά απαράδεκτο.
Κι έχεις και τη πολυτέλεια να πεις ..."C ya guys, I m getting the fuck out..." και μπλουμ.
Ούνα φάτσα ούνα ράτσα.
Πάντως αν είχε γίνει αυτό το σκηνικό εδώ με το συγκεκριμένο καράβι θα μας είχαν σταυρώσει τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Με μεταφραση......μιλαμε για μεγααααααααλο ******...
aristent (20-01-12)
Aπιστευτη ολιγοψυχια για καπετανιο!!!
...ενταξη,μπορει να τα'χασε,δεν τρακαρε κανενα μινι αυτοκινητο,αλλα οπως λενε στις φουρτουνες φαινεται ο καλος καπετανιος!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 20-01-12 στις 10:14
Eleni (17-09-13)