Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 52

Θέμα: [Ε85] Rear BBK 4-pot Kit

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη δεν υπάρχει αλλος τροπος απο αυτον που ειπα και σου ειπαν τα αλλα παιδια.....μην ψαχνεις αδικα γιατι στο δικο μου το εξαψα παρα πολυ......και το σιγουρο ειναι οτι σε αυτον που πηγες μμμμμμμμ.......τι να σου πω; και οι ανταπτορες δεν ειναι του kit σιγουρα....αλλου τους φτιαχνει και ξερω και που......μακαρι να εβλεπες την δουλεια που εκανα εγω!
    Τον ξερεις κι εσυ?
    Οι ανταπτορες ειναι χτυπημενοι galfer και με νουμερα αν θυμαμαι καλα εκτος του ονοματος. Βεβαια θα μου πεις αλλοι χτυπανε VIN, στη βαση αλουμινιου θα κολλησουν? Περσι που καναμε τα εμπρος, τις καμπανες τις εφτιαξε ενας στην Ηλιουπολη, τη Δευτερα το ραντεβου ειναι για Λαμπρου Κατσωνη.. εκει δεν ειναι ο Hercules?

Μεχρι να σκεφτω για το θεμα του χειροφρενου (παλι καλα μου το θυμισε ο Σπυρος) ελεγα ενταξει ετρεξα τη 1η φορα, τη 2η θα ειναι ενταξει. Παραλιγο να παρω στο λαιμο μου και τον Αρη(hades). Σημερα το σκεφτομαι αναποδα.. αφου επιμενει σωνει και ντε οτι ειναι bolt on (οπως και τη 1η φορα, αλλα επειδη δεν εβλεπα απο την κ@@@λα ελεγα αντε να τελειωνουμε αντι να του τα γυρισω πισω) γιατι λεει να τον πληρωσω πρωτα και οτι ειναι θεμα εμπιστοσυνης? Ετσι και εγω, του ειπα αφου ειναι θεμα εμπιστοσυνης πρωτα θα τα βαλεις και μετα θα παρεις λεφτα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν βάζεις τα λεφτά στην άκρη και να το φτιάξεις μετά το φανταριλίκι με την ησυχία σου?Ούτως ή άλλως πόσο θα χρησιμοποιήσεις το αμάξι για τους επόμενους 9 μήνες?
    (Μην παρεξηγηθείς και νομίζεις ότι κάνω κουμάντο στα λεφτά σου)
    Με πιανει η μαλακια μου Λαμπρο, οταν θελω κατι αν δεν γινει σκαω.. Θα μπορουσα να το κανω και μετα, δικιο εχεις. Αλλα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακυρωσε την δουλεια με αυτον...... και αργοτερα τα ξαναλεμε αν θελεις για να γινει οπως θελει εσυ......ακου εκει να τον πληρωσεις, να τα πληρωσει, και να τα βαλει.......εχει πολυ πλακα ο τυπος.......
    Κωστα επειδη καταληξαμε (τηλεφωνικα, οχι γραπτα) στο οτι τη Δευτερα πρωτα θα μπουν τα φρενα χωρις πατεντες και μετα θα παρει λεφτα, λεω να δωσω μια ευκαιρια, το πολυ πολυ να χασω 1 πρωινο και νευρα. Αντε να δουμε..

Στειλε αν θες πμ σχετικα με το θεμα ή 1 τηλ. να σε παρω.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε νούμερο άσε τα φρένα και τις βλακείες και κοίτα να πάρεις κανα ess μετά τον στρατό μπας και με περάσεις....
    Detailing Madness

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Απορια:
    Αυτοι που βαζουν φρενα "απο τριλιτρο" μπρος-πισω κανουν τη πατεντα με τις καμπανες του χειροφρενου? Παιρνουν καμπανες για τριλιτρο? Τι κανουν?

Στο bmwfans.info βλεπω πως τα πισω φρενα των τριλιτρων ειναι 320x22, υποθετω πως τη συγκρεκριμενη διασταση τη βγαζουν και οι galfer, brembo, ate, zimmerman, κ.α σαν ανταλλακτικα των ΟΕΜ, ε?

Αρα μηπως τη Δευτερα ο Καμπανης εχει τετοιους δισκους και δεν χρειαστει πατεντα? (πρωτα επρεπε να πληρωσω ομως, αρα δεν ειναι σιγουρος αν μπαινουν..) Επειδη δεν θυμοταν αν εχω τρυπητους ή χαρακτους με ρωτησε.. λετε να εχει ΟΕΜ δισκους και να τους τρυπησουν στη φρεζα? Ή παραεγινα καχυποπτος και απλα θελει να ξερει τι να παραγγειλει?

Και αν τελικα οι δισκοι αυτοι δεν θελουν πατεντες, η τιμη ειναι ενταξει ή νομιζω πως ειναι ενταξει? 780¤ (δισκοι, δαγκανες, βασεις, σωληνακια, υγρα), 120¤ τοποθετηση + τακακια (που δεν εχει galfer tuning οπως ειπε, αρα 150+ για DS2500).

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απορια:
    Αυτοι που βαζουν φρενα "απο τριλιτρο" μπρος-πισω κανουν τη πατεντα με τις καμπανες του χειροφρενου? Παιρνουν καμπανες για τριλιτρο? Τι κανουν?

Στο bmwfans.info βλεπω πως τα πισω φρενα των τριλιτρων ειναι 320x22, υποθετω πως τη συγκρεκριμενη διασταση τη βγαζουν και οι galfer, brembo, ate, zimmerman, κ.α σαν ανταλλακτικα των ΟΕΜ, ε?

(...)
    Φάνη, όταν λές τρίλιτρο εννοείς Ζ4; Το δικό μου (3.0si) μου φαίνεται ότι 294Χ19 έχει πίσω.

5. The Following 2 Users Say Thank You to kostas1.6 For This Useful Post:

fanisk (12-01-12), Vassilis ///M (12-01-12)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas1.6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη, όταν λές τρίλιτρο εννοείς Ζ4; Το δικό μου (3.0si) μου φαίνεται ότι 294Χ19 έχει πίσω.
    Εννοεί για 46άρια....

7. The Following 2 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

fanisk (12-01-12), kostas1.6 (12-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοεί για 46άρια....
    Είπα κι εγώ... σχεδόν ίσα μπρός (325) και πίσω έχω; Και δεν τους φαίνονται κιόλας!

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φάνη κι εγώ ήθελα να βάλω τα μεγάλα φρένα απο 330 πίσω αλλα δεν μπορούσα λόγο των άκρων μου (Valvetronic) και έπρεπε να κάνω αυτην την πατέντα με τις σιαγόνες του χειροφρένου,οπότε πήρα κομπλέ πίσω γέφυρα απο 330 και τα έβαλα πάνω...Στην περίπτωση τη δικιά σου θα χρειαστείς γέφυρα απο Ζ4Μ γιατί ακόμη και το Ζ4 3.0 με τον Μ54 έχει δίσκους 294x19....

10. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

fanisk (12-01-12)

Προεπιλογή

Φάνη, δεν τον ξέρω τον κύριο Galfer... αλλά αν είναι να κάνεις πάλι πατέντες και να τρως ένα μήνα, άστο να πάει στα τσακίδια. Ούτε λεφτά μπροστά ούτε λεφτά στο τέλος...
    Τον παίρνεις τηλ, του λες ότι θέλεις να περάσεις να τα δεις και να σου έχει εκεί τον δίσκο.
    Πάς εκεί και μετράς εσωτερική διάμετρο καμπάνας... Την βγάζεις 185χιλ ! Μ@λ@κία έπρεπε να είναι 160,8χιλ... Άρα οι δίσκοι του είναι από 330. Του λες αντίο.
    Με ευχαριστείς πολύ.Σου λέω ''για αυτό είναι οι φίλοι''.

12. The Following 8 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexk (12-01-12), aristent (12-01-12), BILL007 (12-01-12), bill_m3 (12-01-12), fanisk (12-01-12), hades7 (12-01-12), PANOS-E60 (12-01-12), Vassilis ///M (13-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε νούμερο άσε τα φρένα και τις βλακείες και κοίτα να πάρεις κανα ess μετά τον στρατό μπας και με περάσεις....
    Μετα το στρατο θα σου παρω ενα ζευγαρι κυαλια, θα σου χρειαστουν

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη κι εγώ ήθελα να βάλω τα μεγάλα φρένα απο 330 πίσω αλλα δεν μπορούσα λόγο των άκρων μου (Valvetronic) και έπρεπε να κάνω αυτην την πατέντα με τις σιαγόνες του χειροφρένου,οπότε πήρα κομπλέ πίσω γέφυρα απο 330 και τα έβαλα πάνω...Στην περίπτωση τη δικιά σου θα χρειαστείς γέφυρα απο Ζ4Μ γιατί ακόμη και το Ζ4 3.0 με τον Μ54 έχει δίσκους 294x19....
    Βασιλη καπου ειχα δει πως το SMG δεν κουμπωνει σε αξονα Ζ4Μ για αυτο τοτε δεν τον πηρα.. (θα ειχα καλυτερα φρενα, μπλοκε, πιο φτηνα απο το Quaife)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη, δεν τον ξέρω τον κύριο Galfer... αλλά αν είναι να κάνεις πάλι πατέντες και να τρως ένα μήνα, άστο να πάει στα τσακίδια. Ούτε λεφτά μπροστά ούτε λεφτά στο τέλος...
    Τον παίρνεις τηλ, του λες ότι θέλεις να περάσεις να τα δεις και να σου έχει εκεί τον δίσκο.
    Πάς εκεί και μετράς εσωτερική διάμετρο καμπάνας... Την βγάζεις 185χιλ ! Μ@λ@κία έπρεπε να είναι 160,8χιλ... Άρα οι δίσκοι του είναι από 330. Του λες αντίο.
    Με ευχαριστείς πολύ.Σου λέω ''για αυτό είναι οι φίλοι''.
    ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΕ εισαι ωραιος, με βγαζεις απο τον κοπο να παω Καλλιθεα απλα για να δω οτι δεν κανουν (αν δεν κανουν). Θα τον παρω τηλ. πριν ξεκινησω να μετρησει να μου πει.

Αν δεν κανουν, πως θα μπει 4πιστονο πισω? Να το ξεχασω?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φανη μην φτασεις στο σημειο να σου χει βγαλει τα παλια φρενα, να σου βαζει τα καινουρια για να δεις οτι θα χρειαστει πατεντα, γιατι μετα πιο ευκολα θα πεσουν "σφαλιαρες" παρα θα σου γυρισει τα λεφτα.

15. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (12-01-12)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP