Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Θωμα μ'αυτα τα Χιονια τωρα ,,,,,,,,,,,, ΥΣ. Δε μου λες ρε τα κλαπακια μπορουμε να τα κοψουμε (στη μεση ενοειτε) θα σε τηλ.
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Θωμα μ'αυτα τα Χιονια τωρα ,,,,,,,,,,,, ΥΣ. Δε μου λες ρε τα κλαπακια μπορουμε να τα κοψουμε (στη μεση ενοειτε) θα σε τηλ. έλα αυριο απο το εργοστάσιο να τα κάνουμε ρε γιώργη... θα στα κόψω εγώ.
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef έλα αυριο απο το εργοστάσιο να τα κάνουμε ρε γιώργη... θα στα κόψω εγώ. μεσα ερχομαι θα σε τηλ.Ο.Κ.
Κι εγώ θα λείπω γιατί είμαι Κόσοβο με τη δουλειά. Πολύ κρύο μας πέσαν τα κάκαλα .
gant (12-01-12)
μέσα για όπου να'ναι..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Κανονισμός του Φόρουμ