Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 53

Θέμα: ΜΑΤ Γκολφάρα για βιολογικό καθαρισμό

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

βρε monsta..
    σιγα το μοτερ..v6, μακρυμπιελο (δεν πολυγουσταρει στροφαρισμα) με ακυρη περιοχομενη γωνια 15μοιρων..η εξελιξη του vr6 ειναι!!..χωρις τρελλη δυναμη..και ροπη..και φυσικα ελεω group vag το φοραγε και το cayenne το ιδιο μοτερ...ο busso ειναι πολυ καλυτερο μοτερ...και εξισου παλιο..και παιρνει και πιο ευκολα αλογα με αναλογη αξιοπιστια!ασε που ακουγεται και καλυτερα..

υγ..αρχιζω και χαλαω..ειπα οτι ιταλικο μοτερ ειναι καλυτερο απο γερμανικο...της ηλικιας θα ειναι..θα μου περασει!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βρε monsta..
    σιγα το μοτερ..v6, μακρυμπιελο (δεν πολυγουσταρει στροφαρισμα) με ακυρη περιοχομενη γωνια 15μοιρων..η εξελιξη του vr6 ειναι!!..χωρις τρελλη δυναμη..και ροπη..και φυσικα ελεω group vag το φοραγε και το cayenne το ιδιο μοτερ...ο busso ειναι πολυ καλυτερο μοτερ...και εξισου παλιο..και παιρνει και πιο ευκολα αλογα με αναλογη αξιοπιστια!ασε που ακουγεται και καλυτερα..

υγ..αρχιζω και χαλαω..ειπα οτι ιταλικο μοτερ ειναι καλυτερο απο γερμανικο...της ηλικιας θα ειναι..θα μου περασει!

χεχε Νικ μου είχα VR6 Corrado, το ξέρω το μοτέρι.

Ο busso ποιος είναι ???

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    χεχε Νικ μου είχα VR6 Corrado, το ξέρω το μοτέρι.

Ο busso ποιος είναι ???
    σε πιανω αδιαβαστο φιλε...xixixi (μην νομιζεις ουτε εγω το ηξερα..απλα εχω κακες παρεες-alfistes!)
    o 3.2lt των alfa romeo gta ειναι..και ειναι πραγματι πολυ αξιολογο μοτερ...και οταν ειχε πρωτοβγει (πολλα χρονια πισω) ηταν ο κορυφαιος!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP