με δεδομενο πλεον ...πως θα ειμαι ετοιμος ,με τον κομπρεσσορα( εκτος του προγραμματισμου , οπου θα γινει συννενοηση με τον σκανδαλη) ..υπολογισε με ....θελω να δω το πριν και το μετα τον προγραμματισμο!!
Ναι με ενδιαφέρει, μπορείτε να με υπολογίζετε
Οχι δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο / Δεν με ενδιαφέρει το θέμα
με δεδομενο πλεον ...πως θα ειμαι ετοιμος ,με τον κομπρεσσορα( εκτος του προγραμματισμου , οπου θα γινει συννενοηση με τον σκανδαλη) ..υπολογισε με ....θελω να δω το πριν και το μετα τον προγραμματισμο!!
Απο τις 9 το δυναμομετρο θα μας περιμενει...Καλο ειναι να βγαλουμε ενα προγραμμα ωστε να υπαρχει μια σχετικη ηρεμια και να αποφευχθει το μπουγιο...Υπολογιστε 30-40 λεπτα το αμαξι,εκτος περιπτωσεων που θελουμε καποιο προγραμματισμο,οι οποιες θα παρουν πιο πολυ χρονο και καλυτερα να κανουμε σχετικη συνεννοηση για το εκαστοτε αυτοκινητο...
Αλλος για δυναμομετρηση ?
Εχει εκει κοντα να πινουμε και κανα καφεδακι ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Μιας και μπηκαμε στην τελικη ευθεια καλο ειναι να κλεισει αυτο το θεμα και να γινει ενα νεο με παραπομπη ωστε να περιεχει ονοματα ημερα και ωρες και να μπουν εκει και τα αποτελεσματα.
Οκ. Μιλαω με τον VanVic αυριο και κανονιζουμε νεο θρεντ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 10-02-10 στις 15:03
Λοιπόν.
Είμαστε ΟΛΟΙ σίγουροι ότι θα μπορέσουμε το Σάββατο 20-2 στο δυναμόμετρο?
Παρακαλώ απαντήστε ώστε να κανονιστεί καλύτερα αφ ενός η προσέλευση, αφ ετέρου η διαδικασία και πως θα φιξάρουμε τελικά τα άτομα.
Αν δεν κάνω λάθος, εδώ έχω 14 απαντήσεις.
Μισή ώρα το κάθε αυτοκίνητο, είναι 6-7 ώρες περίπου.
Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί, θέλει μετά, ή κάτι άλλο?![]()
εγω θα ειμαι σιγουρα .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue