ναι
οχι
katsaraios (10-01-12), mitsos_chania (07-02-12)
εγώ που ζώ σε χωριό να δείς τι γίνεται..ή και γενικότερα αυτοί που ζούν σε χωριά...άντε στην πόλη πάει και έρχεται έχει τόσα αυτοκίνητα..
Ο κόσμος πάντα θα βρεί κάτι να πει, είτε κάνεις κάτι είτε δεν κάνεις οπότε..
Vassilis ///M (11-01-12)
Στη δική μου ματιά βλέπω μια κοινωνία η οποία μέχρι πριν 3 χρόνια αντιδρούσε για ότι παραμικρό συνέβαινε.
Απεργίες, κλείσιμο των δρόμων επειδή οι μισθοί-επιδόματα έμεναν σταθερά ή παρουσίαζαν μικρή αύξηση (!!!),
ενώ το παραγόμενο έργο έμενε σταθερό ή μειωνόταν.
Στις ειδήσεις κυριαρχούσαν ανόητα θέματα ακόμα και στα "σοβαρά", ας πούμε, κανάλια.
Τώρα που έχει γίνει της πόπης το κάγκελο, συνεχίζουν οι αντιδράσεις, αλλά όχι στον βαθμό που θα περίμενε κάποιος,
δεδομένης της συνηθισμένης προηγούμενης αντίδρασης.
Πιστεύω, κατά βάθος, πολλοί έχουν καταλάβει την επιβλαβή παρουσία τους στην κοινωνία και δεν έχουν τα "κότσια" να
το παραδεχτούν (έχετε δει κανέναν?), πόσο μάλλον να αντιδράσουν κιόλας (αυτό και αν θα ήταν τρέλα).
Σε αυτή τη φάση κατηγορούμε τους πολιτικούς, καλά κάνουμε, αλλά μην ξεχνάμε και αυτοί "Έλληνες" είναι.
Και ένας άλλος "Έλληνας" να ήταν στην θέση τους, τα ίδια θα έκανε.
Στον ονειρικό μου κόσμο θα ήθελα να βρεθούν αυτοί οι "Έλληνες" , σε όλα τα κοινωνικά στρώματα,
και να πληρώσουν για ότι έκαναν στην χώρα μας.
Επειδή όμως αυτό δεν θα γίνει, θα αρκεστώ να πω το κλασσικό:
Ο μλκας θα την πληρώσει πάλι ή αλλιώς αυτός που κράταγε το στόμα του κλειστό όταν έτρωγαν οι άλλοι..
Αλλά ναι ξέχασα.. Φαύλος κύκλος είναι.. Και όλοι το ίδιο κάνανε.
Αυτά από την 20χρονη εμπειρία μου σε αυτή τη χώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos90 : 10-01-12 στις 20:57
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
120ie87 (15-01-12), m-power_01 (11-01-12)
Εμεις ψαχνουμε τροπους να το ξαναβαπτισουμε εισαγωγης μετα το 2010 για να πληρωνουμε ΝΟΜΙΜΑ τα τελη που μας αναλογουν και αλλοι εχουν λυσει αυτα τα προβληματα και το διαλαλουν κι ολας:
Παραθεση κειμενου απο αγγελια στο καρ:
Ζηταω bmw 320 325 330 coupe και M3 2002 και μετα,
και μετατροπη για ανταλλαγη με AUDI A3 2.0TFSI Quattro 200 hp ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ AΠΛΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟ 1.8TFSI ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ 300
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
120ie87 (13-01-12)
βρε παιδια ισχυουν τα τεκμηρια που επισυναπτονται ή θα μας ξεκανουν . δηλαδη πχ τα 2 λιτρα θα πληρωσουν 5% εκτακτη εισφορα 1.025 €
https://www.opengov.gr/minfin/wp-con.../erotisi15.pdf
ελεος, ποιος τα ανεσυρε αυτα τα τεκμηρια?
αυτα ειναι τα παλια που ισχυαν απο το 1994 αν θυμαμαι που τα καταργησε ο σημιτης για εργοστασιακη αξια κατω των 50 χιλιαδων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 14-01-12 στις 23:06 Αιτία: .
BILL007 (15-01-12), bill_m3 (15-01-12), gnx (15-01-12), katsaraios (15-01-12), S8N (15-01-12)