-
Καλημέρα στο forum.
Νέο μέλος (αν και παλιός BMWδάκιας) και αισίως κάτοχος ενός BMW E91 LCI Touring, για το οποίο έχει κάνει ήδη λόγο ο Κώστας (Monsta) σε άλλο thread.
Επί του θέματος: Σασί, θόλοι και εσωτερικό ζάντας είναι τα σημεία που, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, λερώνονται περισσότερο, αλλά οι περισσότεροι αμελούν να τα περιποιηθούν επειδή δεν φαίνονται.
Όμως μία ολοκληρωμένη περιποίηση προϋποθέτει τον τακτικό καθαρισμό τους,τόσο για λόγους αισθητικής όσο και για λόγους συντήρησης (πρόληψη διάβρωσης, αποφυγή του brake dust από τις ζάντες κλπ.). Μάλιστα όσο πιο συχνά γίνεται, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα καθαρίζεται την επόμενη φορά. Ειδικά σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο οι καθαροί μαύροι θόλοι προσθέτουν πόντους στην εικόνα του αυτοκινήτου.
Δυστυχώς για να έχεις καλή πρόσβαση σε αυτά τα σημεία χρειάζεται ανύψωση του αυτοκινήτου, κάτι που δυστυχώς πολλοί από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε, με αποτέλεσμα να "κοψομεσιαζόμαστε"
, προσπαθώντας να φτάσουμε σ΄αυτά τα σημεία.
Γι΄αυτό και θα με ενδιέφερε, φίλε trueno, παρότι έχω αναλάβει προσωπικά την περιποίηση των αυτοκινήτων μου, αν θέλεις να μας πεις που βρίσκεται το car wash που αναφέρεις και πόσο χρεώνει για το πλύσιμο σασί, ώστε να τα πηγαίνω μία στο τόσο μόνο για πλύσιμο σασί.
Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση, εάν προτιμάς στείλε μου pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
The Following 2 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP