Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 88

Θέμα: ZΑΝΤΕΣ Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Παναγιώτη επειδή τα 19αρια που έχεις είναι δύσκολη και αντιεμπορική διάσταση για E46 απλό, θα δυσκολευτείς πολυ εώς πάρα πολύ για να τα δώσεις. Θα σου πρότεινα λοιπόν να δεις στο car.gr κάποιον έμπορο και να πας να κάνεις ανταλλαγή, όσο και να σου κρατήσει τα δικά σου.

2. The Following 6 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

A8hnaios (09-01-12), Civileng (08-01-12), Eleni (14-04-12), Samaro (08-01-12), sierra (09-01-12), Vassilis ///M (08-01-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παναγιώτη επειδή τα 19αρια που έχεις είναι δύσκολη και αντιεμπορική διάσταση για E46 απλό, θα δυσκολευτείς πολυ εώς πάρα πολύ για να τα δώσεις. Θα σου πρότεινα λοιπόν να δεις στο car.gr κάποιον έμπορο και να πας να κάνεις ανταλλαγή, όσο και να σου κρατήσει τα δικά σου.
    Σπύρο και οι δύο από εμπόρους είναι. Δεν ρώτησα αν παίρνουν και τις δικές μου αλλά ήδη μου τις έχουν ζητήση 2 άτομα. Θα δω πως θα τα κάνω. Περιμένω μια απάντηση και απο τον Χρήστο απο Θεσσαλονίκη...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο και οι δύο από εμπόρους είναι. Δεν ρώτησα αν παίρνουν και τις δικές μου αλλά ήδη μου τις έχουν ζητήση 2 άτομα. Θα δω πως θα τα κάνω. Περιμένω μια απάντηση και απο τον Χρήστο απο Θεσσαλονίκη...
    Υπέροχα !

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP