ναι ρε παιδια...αφηστε το δηλωμα σε εμας......αυτο ειναι ευκολο!!!!!!!
με τα υπολοιπα να δουμε τι θα κανουμε.
σπυρο θα σε παρω μετα να μιλησουμε..
ναι ρε παιδια...αφηστε το δηλωμα σε εμας......αυτο ειναι ευκολο!!!!!!!
με τα υπολοιπα να δουμε τι θα κανουμε.
σπυρο θα σε παρω μετα να μιλησουμε..
Η φωτο δεν ειναι απο το δικο μου, ειναι απο ενα 320d που βρηκα στο γουγλη......
Το δικο μου στην επιστροφη απο ευβοια ξημερωματα στην εθνικη ειχε γραψει 250 και κατι ψηλα κοντερισια στην ευθεια πριν την στροφη που βλεπουμε το σειριο......κ
Χωρις σαλτσες!!!!!! πραγματικότητα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 06-01-12 στις 16:17
Aφου τα μηχανικα ειναι απο 4κυλινδρο δεν εχει θεμα . . .
Οι εγκεφαλοι ειναι οκ απο το ενα στο αλλο . . .
Τα κλειδια παραμενουν τα ιδια εχει γινει μετατρωπη σε facelift Ε90 και ολα ειναι οκ . . .
Το μανικι ειναι απο 4κυλινδρο σε 6κυλινδρο στο Ε90 ειναι πολυ δυσκολο μεχρι και απιθανο να γινει...
Θανο προχωρα !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 06-01-12 στις 16:50
ανοιξε το δρομο...γιατι περιμενουμε πολλοι...![]()
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Z4 DCT (07-01-12)
ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε τράμπα τα αμάξια? Για να γλυτώσεις τα τέλη, ασφάλεια 2λιτρου? Αν είναι έτσι πάω πάσο....
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
είναι μεγάλα τα παιδιά?
Γιατί εμένα που είναι 8 χρονών το καθένα (δίδυμα) μια χαρά χωράνε στο Ε92
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
sophie (14-05-12)
Poli tharos exoyn parei oi triarakides! Ante min vgaloume ta armata ston dromo.Sorry gia greeklish eimai ,me kinito
Θάνο τι έγινε με την μετατροπή?προχώρησες τίποτα ή έισαι σε αναμονή?πάντος αυτές τις ημέρες το έψαξα λίγο το θέμα,και μου είπαν ότι πλέον γίνονται τα πάντα,αν και άκουσα και ένα περίεργο ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις εγκέφαλο,απλώς τώρα το ενημερώνουν στο computer,και του παιρνάνε τις πληροφορίες του 320,αν και εγω προσωπικά χλώμο το βλέπω,αλλά ίσως βγήκαν καινούργια κόλπα!όσο από μηχανικά δεν χρειάζονται πολλά πράγματα,διότι ταιριάζουν πολλά απο το 316!διαφορικά,κυβώτιο ταχυτήτων,πλεξούδες κλπ.παραμένουν τα ίδια,απλώς θέλει ένα καλό ηλεκτρολόγο και είναι ΟΚ...με 2000¤ πιστεύω είσαι κομπλέ σε όλα!!!όσο για το δήλωμα τα ξέρεις not to say!!!![]()
''One love three letters'' .....BMW