Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο lourbas Δεν το πες σωστα ρε... Για εξομολογησου merlin επρεπε να ελεγες, με την αμαρτια να βγαλεις την acrapovic.......... Δίκιο έχεις, μεγάλη αμαρτία έκανα !!! Εχω ζητήσει συγχώρεση, αλλά το αίτημά μου εξετάζεται μιάς και ούτε ο θεός δεν συγχωρεί εύκολα τέτοια αμαρτία...
Mini Kart !!! . Χτίζοντας το μέλλον...
Αρχικό μήνυμα απο merlin Δίκιο έχεις, μεγάλη αμαρτία έκανα !!! Εχω ζητήσει συγχώρεση, αλλά το αίτημά μου εξετάζεται μιάς και ούτε ο θεός δεν συγχωρεί εύκολα τέτοια αμαρτία... Αντε θα βαλω κ ενα βιντεακι αυριο μεθαυριο , να εξομολογηθεις στανταρ μετα....
Stamatis (09-02-10)
Αρχικό μήνυμα απο lourbas Αντε θα βαλω κ ενα βιντεακι αυριο μεθαυριο , να εξομολογηθεις στανταρ μετα.... αύριο, αύριο...
Αρχικό μήνυμα απο lourbas Αντε θα βαλω κ ενα βιντεακι αυριο μεθαυριο , να εξομολογηθεις στανταρ μετα.... O κοσμος περιμενει....
www.speedandstyle.gr 210 9850450 697 9962302
Αρχικό μήνυμα απο m3est O κοσμος περιμενει.... Exω εκνευριστει παραυθα.....ενω εχω τα videakia στο κιν μου, ψαχνα ν αβρω πως θα τα ανεβασω στο youtube.... Eimai ανθρωπος της τεχνολογιας παναθεμα με... Δεν ξερω που μου πανε τα 4...
Κανονισμός του Φόρουμ