Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Κρεμαγιέρα απο Ζ3 σε Ε36

Rides
    0

Προεπιλογή Κρεμαγιέρα απο Ζ3 σε Ε36

Μάλλον πρέπει να αλλάξω κρεμαγιέρα στο Ε36 μου και σκέφτομαι να βάλω απο Ζ3 η οποία είναι πιο κοντή.

Έχω λοιπόν τις εξής απορείες:
    1) Θα μειωθούν τα τέρματα των τροχών? Είναι κάτι που δεν θέλω για κανέναν λόγο.
    2) Όταν το τιμόνι είναι στριμένο τέρμα θα βρίσκουν οι τροχοί στο εσωτερικό? Είναι το κλασικό θέμα που γίνεται όταν βάλει κανείς ζάντες με λέθως offset. Επειδή δεν έχω τέτοιο πρόβλημα δεν θέλω να το αποκτήσω.
    3) Η εγκατάσταση είναι απλή? Δλδ βγάζω την μια και βάζω την άλλη, ή θέλει τίποτα πατέντες?
    4) Έχουν ακουστεί τίποτα μειονεκτήματα?

Rides
    0

Προεπιλογή

?

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλαρακι μαλλον δεν ξερει κανεις σιγουρα να μας απαντησει...εγω παντως εικαζω οτι τα τερματα της κρεμαγιερας ειναι ακριβως τα ιδια,αλλιως κανεις δεν θα την αλλαζε.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω κι εγω οτι η βελτιωση αυτη ωφελει περισσοτερο τα e30 που ειναι πιο μεγαλη η διαδρομη τους.......στα e36 η διαφορα ειναι μικρη και το κερδος για εμενα προσωπικα θα ελεγα αδιαφορο και απο πλευρας κοστους βεβαια!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

κωστη για την χρηση που το θελεις εσυ..πρεπει να αλλαξεις τιμονι και μετα αμα δεν εισαι ευχαριστημενος και κρεμαγιερα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε μάλλον είναι πεγμένη η κρεμαγιέρα μου και πρέπει να την αλλάξω έτσι κι αλλιώς...
    Εγώ νόμιζα ότι είναι συνχή μετροπή αυτή, κανένας δεν ξέρει?

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

παιδια, μια ματια ειχα ριξει και γω στο παρελθον στο θεμα αυτο.

μου φαινεται, δε θυμαμαι 100%, ειχα διαβασει και το αλλο, την αποψη οτι
    το τιμονι του Ζ3 ειχε μικροτερη "διαδρομη", δηλαδη ας το πουμε δεν στριβανε σε τοσο μεγαλη γωνια οι τροχοι, και γι'αυτο οι λιγοτερες στροφες του τιμονιου.

μπορει και να λεω βλακειες, δεν το'χα ψαξει περισσοτερο, και με το 36αρι τωρα δεν ασχολουμαι, το'χω δωσει του πατερα μου.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

8. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

kloukakis (06-01-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε μάλλον είναι πεγμένη η κρεμαγιέρα μου και πρέπει να την αλλάξω έτσι κι αλλιώς...
    Εγώ νόμιζα ότι είναι συνχή μετροπή αυτή, κανένας δεν ξέρει?
    Κωστα, στην περιπτωση που ετοιμαζεσαι να την αλλαξεις ετσι κι αλλιως, προτεινω οντως να βρεις απο Ζ3 να βαλεις.

διασταυρωσε ομως πρωτα τα part #s σε bmwfans.info και ebay ή αλλου οπου βρεις να αναφερουν για "κοντη" κρεμαριερα.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

εριξα αλλη μια ματια εδω κι εκει online στο θεμα αυτο.

αυτο που καταλαβα ειναι οτι επισημα δεν ξερει κανεις σιγουρα πιο ειναι πιο γρηγορο τιμονι σε συναρτηση με τη γωνια που στριβουν οι τροχοι.

αυτο που λενε οι πολλοι ειναι οτι οι λιγοτερες στροφες του Ζ3 ερχονται απο τη μικροτερη γωνια που στριβουν οι τροχοι.
    και αυτο που ξερω ειναι οτι του Ε36 Μ3 ειναι το ιδιο με το νορμαλ Ε36.

ΑΛΛΑ
    του Ζ3 η κρεμαριερα ειναι γραμμικη, ενω του Ε36 ειναι προοδευτικη.

RTFM

11. The Following 3 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

BILL007 (06-01-12), kloukakis (06-01-12), Panos 316T (08-01-12)

Προεπιλογή

Πιο γρήγορη κρεμαγιέρα δεν είναι αυτή που έχει τις λιγότερες στροφές από στοπ σε στοπ.
    (όπως πιστεύουν οι alfisti)
    Την ταχύτητα μιας κρεμαγιέρας την εξετάζουμε με τον λόγο της οδόντωσης της ή πρακτικά με την μετατόπιση του ακρόμπαρου σε μια πλήρη περιστροφή του τιμονιού.

Εσένα στο 36αρι είναι 3.2 στο Ζ3 είναι 3σκάρτες... Το θέμα είναι όμως πόση είναι η μετατόπισης σε κάθε περιστροφή.

υ.γ Για να το μάθεις αυτό θα πρέπει να με πάρεις τηλέφωνο, να μου πεις καλή χρονιά που δεν μου είπες, να απολογηθείς που ανέβηκες Αθήνα και δεν είπες τίποτα και ίσως σου πω

13. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (06-01-12), nik200 (06-01-12), z3 2.2 (08-01-12)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP