Με υγεία Βασιλάκο !! Καλοπάτητα και καλές βόλτες !![]()
Με υγεία Βασιλάκο !! Καλοπάτητα και καλές βόλτες !![]()
BILL007 (01-01-12)
Kαλοριζικα bill!!
Ξεκιναμε το νεο ετος με περιφερειακα πραγματα
Για αρχη αυτο το οποιο αυριο θα το παραλαβω
και επισης αυτα εδω για τις νεες πινακιδες
Uploaded with ImageShack.us
Καλη χρονια σε ολους και keep mpaxing!!
-------------------
Panos 316T (02-01-12), S8N (03-01-12)
Βασιλη το εργαλειο στο Νο 3 το πηρες απο ebay? Οι ζανταρες ειναι κουκλαρες!
BILL007 (01-01-12)
Γουσταρω 9x18 ET28!!!!
Μπιλ, καλοριζικες φιλε, μ'αρεσουν παρα πολυ και του πανε παρα πολυ.. Καλη επιλογη..![]()
Επισης, μ'αρεσουν τα πισω λευκα φλας απο facelift.. ΟΕΜ λουκ..
Χρονια πολλα για τη γιορτη σου και καλη χρονια..
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (01-01-12)
Είναι μεγάλη αλήθεια!Μπορώ να πω ότι το αδικούν και οι φωτογραφίες.Απο κοντά η διαφορά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Το καλό είναι αρχικά ότι καταρίφθηκαν πολλοί μύθοι που είχα για χρόνια ακουστά σχετικά με τις μεγάλες διαστάσεις στις ζάντες/λάστιχα
Επίσης ότι δεν χρειάστηκε να πειράξω κάτι.Μπήκαν κουτί παρά την τεράστια διαφορά στο πίσω οφσετ!Η μόνη παραχώρηση σε αυτό το επίπεδο είναι το stretched 225 στην 9άρα.Κατα τ'αλλα με σωστή ανάρτηση είναι jetάκι.
Έψαχνα και ψάχνω ( https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=8741 ) μπας και τις 9άρες τις αντικαταστήσω με 8άρες,αλλά τελικά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.Πιθανόν μελλοντικά θα πρήξω τα φτερά (έχω και μια τεράστια μαλακία που μου έκανε κάποιος πριν χρόνια στο δεξί πίσω -οπότε είναι καλή ευκαιρία για μερεμέτι) και θα κρατήσω τις 9άρες ως έχει,μιας και είναι αυτές που κάνουν την τεράστια διαφορά
Ναι απο το ebay το πήρα.Δεν ξέρω τι παίζουν απο τιμές σε Ελλάδα (φαντάζομαι ότι και στο praktiker ή σε μαγαζιά με είδηα αυτοκινήτου θα έχει σε καλή τιμή),αλλά δεν είχα ούτε έχω χρόνο να παω να το αγοράσω απο εδω.Το παράγγειλα απο εδώ https://www.ebay.de/itm/330653130654
Lambros46 (01-01-12)
Ζαχαρία! Και για τις ζάντες και για την γιορτή!
Και θες να σε κουφάνω περισσότερο?
Αμα δεις το αμάξι μου απο πίσω την νύχτα δεν το ξεχωρίζεις απο τα φανάρια αν είναι facelift ή όχι.
Εχω κάνει τρελή πατέντα πριν χρόνια και έχω φωτισμό ακριβώς όπως του facelift (με την παραχώρηση ότι "κατάργησα" το φως ομίχλης)
OEM look τα άπαντα!!!!!
Και πάλι!
Δεν το γλιτώνω το πρίξιμο στα πίσω φτερά!![]()
Έχουμε κανα καλό λαμαρινά????![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 01-01-12 στις 18:13
zaharias (01-01-12)
Καντο μονος σου με fender roller.
Θα σου μεινει και το εργαλειο για να το "δανειζεις".
BILL007 (01-01-12)
Βασιλη, οταν ερθει η ωρα του χαμηλωματος.. υπαρχουν λυσεις για ολα..
Επισης, μπορεις να παιξεις και με αρνητικη καμπερ και να κερδισεις και απο εκει λιγο χωρο..
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (02-01-12)