Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 30

Θέμα: ερωτηση σχετικά με oil service

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Matrax λαδια?Εισαι σιγουρος φιλε μου πως θα τα βαλεις αυτα στον κινητηρα σου?Το θεμα δεν ειναι μονο να γλυτωσουμε χρηματα αλλα να γινει και σωστα η δουλεια!
    Επισης και το φιλτρο καμπινας των 10 ευρω τι μαρκα ειναι?

Καλη χρονια και χρονια πολλα ευχομαι!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

ghost-rider (01-01-12), pilot (31-12-11), Samaro (31-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Matrax λαδια?Εισαι σιγουρος φιλε μου πως θα τα βαλεις αυτα στον κινητηρα σου?Το θεμα δεν ειναι μονο να γλυτωσουμε χρηματα αλλα να γινει και σωστα η δουλεια!
    Επισης και το φιλτρο καμπινας των 10 ευρω τι μαρκα ειναι?

Καλη χρονια και χρονια πολλα ευχομαι!!
    Σωστός !! Το φθηνό κοστίζει πάντα διπλά !!

4. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

giannis_compact (02-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτό ειναι στη φωτογραφία... λογικά αν εχει το 5w30 που θελει ο κινητηρας και το ιξωδες longlife 04 ή 01 οπως μου είπαν στην αντιπροσωπία υποθετω θα είναι οκ. Μου είπαν επισης αν δε βρεις καστρολ κ βρεις βαλβολαιν ή κατι αλλο να πληρει τις προϋποθέσεις ! ιστοσελιδα παντως δεν εχει η ματραξ ...
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidasgr2003 : 31-12-11 στις 14:40

Rides
    0

Προεπιλογή

και τώρα εσύ ειναι ΟΚ να βάλεις ένα λάδι που δεν το ξέρει ουτε η μάνα του στο αμάξι σου;
    δικαίωμά σου βέβαια, και ειναι η πρώτη φορα στα τόσα χρόνια που παίρνω θέση σε ένα τέτοιο θέμα, αλλά χάθηκαν τα επώνυμα λάδια που ξέρουμε και τη συμπεριφορά τους;

συγνώμη και πάλι που ανακατεύομαι, αλλά θα έπινες ποτέ ουίσκι μπόμπα?

7. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (31-12-11), ghost-rider (01-01-12), pilot (31-12-11), savvas E93 (31-12-11), Vassilis ///M (01-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

έχεις δίκαιο, αν ήμουν οκ βέβαια δεν θα ανοιγα το θέμα για να ακούσω απόψεις... αλλα κ απο την άλλη οι γνωστές εταιρείες το εχουν τόσο ακριβά επειδή κανουν και διαφημίσεις για να γίνουν γνωστές! όταν βλέπεις συνέχεια στην τιβι ΤΟΤΑΛ (που παιζει αρκετα συχνα) όλη αυτη η διαφήμιση έχει κοστος που πληρώνει ο καταναλωτης...απο την αλλη βεβαια μαλλον αρχίζω να συμφωνω με τον giannis_compact και τον σαμαρο πως Το φθηνό κοστίζει πάντα διπλά

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να κανω κι εγω την περιβαλλοντικη μου παρατηρηση??Τα λαδια που θα βγαλεις,ελπιζω να μην τα αδειασεις οπου να'ναι.......Καλυτερα παντως ν'αλλαξεις φιλτρα-λαδια σ'ενα συνεργειο της γειτονιας,δεν προκειται να πληρωσεις πανω απο 5-10Ε εργασια....Επισης επειδη εβαζα παλιοτερα φτηνο και φουλ συνθετικο λαδι(που αλλαζα και καθε 3000χλμ),οι επικαθισεις που ειχε κανει οταν ανοιξα μοτερ,μ'επεισαν να μην ξανακανω το ιδιο λαθος...Δεν ειναι μονο η διαφημιση που αντικατοπριζει την τιμη.....οτι πληρωνεις παιρνεις φιλαρακο....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

10. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (01-01-12), leonidasgr2003 (02-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

εγω θα σου συστηνα να πας σε καποιο συνεργειο για πρωτη φορα να δεις πως ακριβως γινεται η ολη διαδικασια και την επομενη φορα το προσπαθεις μονος σου.οσο για τα λαδια παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στη διαρκεια ζωης του κινητηρα σου και καλο ειναι να ριξεις φραγκα για την αγορα τους για να εισαι ησυχος.
    M52B28 POWER

Rides
    0

Προεπιλογή

μαλλον θα βάλω λαδι καστρόλ ή mobil 1 μιας κ διαβασα πως είναι οι 2 καλυτερες εταιρίες. φίλτρο μαλλον bosch κ φίλτρο καμπίνας με ενεργό ανθρακα.

τα λάδια όταν τα μαζέψω που τα πετάω;

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εκτος απο τις επισημες μοναδες υπαρχουν και εξειδικευμενα συνεργεια bmw που οι τιμες τους ειναι πολυ λογικες.
    Ομως φιλε μου εκτος απο τα αμφιβολου ποιοτητας και αντοχης λαδια στην ιδια τιμη συμεριλαμβανεται ενας γενικοτερος ελεγχος του αυτοκινητου με σημαντικοτερο το "μπριζωμα" του στο διαγνωστικο.
    Σωστη συντηρηση ενος αυτοκινητου δεν ειναι η συχνη αλλαγη λαδιων,αλλα η γνωση της καταστασης του αυτοκινητου και οτι αυτο χρειαζεται για να μπορουμε να ειμαστε ασφαλεις και να το ευχαριστιομαστε.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leonidasgr2003 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον θα βάλω λαδι καστρόλ ή mobil 1 μιας κ διαβασα πως είναι οι 2 καλυτερες εταιρίες. φίλτρο μαλλον bosch κ φίλτρο καμπίνας με ενεργό ανθρακα.

τα λάδια όταν τα μαζέψω που τα πετάω;
    Σε οποιοδηποτε συνεργειο ή βενζιναδικο στο ειδικο βαρελι που τα συγκεντρωνουν....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP