Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Θέμα: Αμπελο-φιλοσοφιες!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

και γιατι δεν πουλας κομπρεσσορα μοτερ φρενα χταποδια τσιπουρες και καλαμαρακια να το κανεις ενα ωραιοτατο 18αρι, θα χεις την ομορφια που ειχες, θα χεις το αμαξι σου + ολες τις καλες αναμνησεις και πιστευω οτι σε καλυπτει και σαν οικογενειακο αμαξι καθως για 3 ατομα ειναι μια χαρα και θα σε καλυπτει για πολλα χρονια ακομα.
    Θα πω κατι που το χω ξαναπει... τα συγχρονα αυτοκινητα ειναι καλα πολυ καλα, το 46αρι ειναι το τελευταιο bmw μιας ζωης... εχει οσες ανεσεις χρειαζεσαι...(περισσοτερες ανεσεις περισσοτερα προβληματα)
    και οπως το χεις θα το κρατησεις για πολλα πολλα χρονια!
    οποιο βαγκ οποιο ισιγκνια και να πας να συγκρινεις σε 7 χρονια θα ειναι ενα κινουμενο παρταλι ετοιμοροπο... δεν ειμαι υπερβολικος τα συγχρονα αυτοκινητα τα περισσοτερα ειναι αυτοκινητα με ημερομηνια ληξης...
    Σκεφτειται μονο ποσα 36αρια εχουν κλεισει 10+ χρονια και τα χαζευεις στους δρομους και δεν κανουν κιχ και πειτε μου ποσα πασσατ και αουντι του 91-92 σας εχουν κεντρησει το ενδιαφερον!

2. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (31-12-11), VanVIC (31-12-11), Vasilis (31-12-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να προτεινω και κατι πιο φουντωτικο??Κανε το cabrio 318 για να το χαιρεσαι και ως καθημερινο και ως οικογενειακο(σιγα μην χρειαζεσαι 180hp για να κανεις ανετο ταξιδι,καλομαθαμε) και βαλε ολα τα μπαξιματα(μοτερ-κομπρεσορα και οτι ταιριαζει σ'ενα Ε36 αδηλωτο ή χωρις πινακιδες και αμιγως για πιστα!!Ειτε για χρονους,ειτε για drift,ειτε απλως για να γουσταρεις,τουλαχιστον το ονειρο σου δεν θα παει χαμενο....Κι εγω εχω το ντριφταδικο για τα γουστα μου,αλλα το οικογενειακο μου ειναι ενα ταπεινο 316,με το οποιο κινειται η συζυγος καθημερινα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

4. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Vasilis (31-12-11)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ Βασίλη δεν γράφω τίποτα γιατί με στεναχωρεί πολύ το θέμα. Εχω κοπιάσει για πολλά πράγματα στην ζωή μου να τα αποκτήσω και όταν ερχόταν η ώρα να τα αποχωριστώ πόνα γε η καρδιά μου γιαυτό σε καταλαβαίνω αλλά όσο μπορείς κράτατο μήπως γυρίση ο τροχός. Που θα πάει θα γυρίση. Εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση. Καλή Χρονιά...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

6. The Following 2 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

VanVIC (31-12-11), Vassilis ///M (31-12-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP