Στο 1:59 ειναι η ιδεα μου οτι η μπροστα αριστερη ροδα δεν γυρναει ?
 
 
		Στο 1:59 ειναι η ιδεα μου οτι η μπροστα αριστερη ροδα δεν γυρναει ?
 
 
		 
 
		δεν νομίζω πω θα πήγαινε φρεναρισμένο πρόεδρε! όπως και το DSC πατάει τα φρένα σε όλους τους τροχούς, αλλά δεν τα μπλοκάρει.. εξάλλου εχει βγάλει όλα τα ηλεκτρονικά.
μάλλον η ταχύτητα του τροχού συγχρονίστηκε με τα frames της κάμερας και φαίνεται σταματημένος η απλά είναι οφθαλμαπάτη λόγω του σχήματος των ακτίνων.
ο συγχρονισμός των frames/sec της κάμερας για παράδειγμα ''φταίει'' και για την οφθαλμαπάτη του ρότορα στο ελικόπτερο του βίντεο. Προσέξτε πως το ουραίο στροφείο, καθώς περιστρέφεται με μεγαλύτερη ταχύτητα φαίνεται να γυρνάει! διαβάστε και το δεύτερο σχόλιο, το εξηγεί ωραία.
https://www.youtube.com/watch?v=qgvuQGY946g
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
panos90 (31-12-11)