Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Περιποίηση E21

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Sorry για το Ο/Τ.

Σήμερα παρέλαβε πελάτης μου (και μου το φερε να το δω) το καινούριο S60 station 1.6 Τ4, σε ένα περίεργο λευκό (mineral white νομίζω το λένε), έκδοση Summum με std xenon, δέρμα, ηλ. καθίσματα κτλ κτλ. Έβαλε εξτρά τις 18άρες, τη μεγαλύτερη οθόνη που παίζει και dvd σε πολύ καλή ανάλυση, αυτόματο κιβώτιο και οροφή. Τρελά αναβαθμισμένο το εσωτερικό του με πολύ καλή ποιότητα.

Ίσως το πιο ολοκληρωμένο μικρομεσαίο sedan / station σε αυτά τα χρήματα. Και πανέμορφο. Θέλω κι εγώ !!!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Sorry για το Ο/Τ.

Σήμερα παρέλαβε πελάτης μου (και μου το φερε να το δω) το καινούριο S60 station 1.6 Τ4, σε ένα περίεργο λευκό (mineral white νομίζω το λένε), έκδοση Summum με std xenon, δέρμα, ηλ. καθίσματα κτλ κτλ. Έβαλε εξτρά τις 18άρες, τη μεγαλύτερη οθόνη που παίζει και dvd σε πολύ καλή ανάλυση, αυτόματο κιβώτιο και οροφή. Τρελά αναβαθμισμένο το εσωτερικό του με πολύ καλή ποιότητα.

Ίσως το πιο ολοκληρωμένο μικρομεσαίο sedan / station σε αυτά τα χρήματα. Και πανέμορφο. Θέλω κι εγώ !!!
    Κάτι σαν αυτό?

Attached Images Attached Images

3. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

///M Arios (30-12-11)

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι σαν αυτό?

Ρε λαμογιο!!!!!!!!!!!!! ποτε τις τραβιξες αυτες???????
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Sorry για το Ο/Τ.

Δουλευα στην VOLVO 2 χρονια και φετος παντρευοταν η αδερφη τις κοπελας μου και το πειρα Σαββατοκυριακο!!!!

Υ.Γ. Ο Γιαννης το ξεζουμισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Attached Images Attached Images
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP