Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 118 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 1868108116117118119120128168218 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.171 έως 1.180 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

ρε παιδια...

χρονιαρες μερες ειναι!

σαφως κ δεν εχουμε προσωπικες αντιπαραθεσεις!

αποψεις εκφραζουμε κ συζηταμε να περασει η ωρα!

θα παρακαλουσα να μην υπαρχουν προσωπικες αντιπαραθεσεις μιας κ μονο παρεξηγησεις μπορουν να φερουν!

χρονια πολλα!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Samaro (30-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαλαρωσε Στεφανε δεν σε ειπα και καμπουρη!!
    Σχολιο ηταν περι μπανανιας και αλλαγης, οποτε μας βολευει ειμαστε μπανανοπολιτες και οποτε δεν μας βολευει θελουμε να γινουμε κρατος..

Δεν ηταν προσωπικο για αυτο μη μου λες για θεση ισχυος και απολυτος. Η δουλεια μας εχει πεσει 60% κατω και τα 880¤ του σηματος μου μπορουσα να τα φαω σε σουβλακια. Σε θεση ισχυος θα ημουν αν ειχα 1 δεντρο να βγαζει ¤ στον κηπο.

Η κοινωνια θα καθαρισει οταν ΟΛΟΙ ακολουθησουν την ιδια γραμμη. Με το να μη πληρωνουν οι μισοι και να βαζουν πλατη οι αλλοι μισοι δεν γινεται δουλεια.. ειναι ενας φαυλος κυκλος.
    δε μίλησα για εμένα, έγω πλήρωσα κανονικά
    αλλά προσπαθώ να μπω και στη θέση άλλων, αλλιώς δεν είμαστε άνθρωποι
    ούτε μίλησα για εσένα προσωπικά, αλλά για όποιον είναι σε θέση ισχύος και δε νιώθει τί συμβαίνει γύρω του...άλλωστε δε σε γνωρίζω

αδυνατείς όμως να καταλάβεις κάτι
    στην κοινωνία υπάρχουν και άνθρωποι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
    το σοβαρό κράτος παίζει το ρόλο προστασίας τους, και υποχρεώνει αυτούς που μπορούν να πληρώνουν ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ
    έτσι λειτουργούν οι κοινωνίες δικαίου
    όχι το ελληνικό κράτος όμως, που στην καλύτερη τους έχει βάλει όλους στο ίδιο τσουβάλι
    οι κοινωνίες αλλάζουν ομαλά όταν αναλαμβάνουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, υλικά και πνευματικά....διαφορετικά αλλάζουν βίαια με επαναστάσεις

4. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

Vasilis (30-12-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε μίλησα για εμένα, έγω πλήρωσα κανονικά
    αλλά προσπαθώ να μπω και στη θέση άλλων, αλλιώς δεν είμαστε άνθρωποι
    ούτε μίλησα για εσένα προσωπικά, αλλά για όποιον είναι σε θέση ισχύος και δε νιώθει τί συμβαίνει γύρω του...άλλωστε δε σε γνωρίζω

...
    πολυ σωστα τα λες!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι βρε Φανη δεν απευθυνομουν προσωπικα σε σενα, και να σου πω δεν εχεις αδικο.
    Αλλα μεσα σε ενα χρονο τιναξαν στον αερα οικογενειακους,επιχειρημα ικους,προσωπικους προυπολογισμους και σχεδια.
    Αδικο ειναι και αυτο!!
    Ουτε νοιαστηκαν για σενα τον νομοταγη που καποιος αλλος θα σου "φαει" την θεση, για το μονο που νοιαζονται ειναι να εισπραξουν με οποιο κοστος.
    Να σου πω και κατι αλλο, εγω εχω ενα φιατακι, αγορασα το σημα 120 ευρω για τα τελη και το εχω παρκαρισμενο μπροστα απο το σπιτι μου και εδω και δυο μηνες δεν το χρησιμοποιω.
    Το πιθανοτερο και για τον επομενο μηνα δεν κινηθει ,μεχρι να αποφασισω αν θα το κρατησω ή οχι.
    Τα δεκα λοιπον ευρω που αντιστοιχουν σε μηνιαο επιμερισμο των τελων, μου δινουν ναι μεν την νομιμοτητα αλλα και το αλλοθι σε σχεση με καποιον που για ενα με δυο μηνες (προσωρινα) βρεθηκε σε μια δυσκολη θεση?.
    Δεν μιλαω για συνειδητες εγκαταλειψεις σαραβαλων που και περιβαλλοντικα προβληματα δημιουργουν.
    Γιαννη σε ολους χαλασαν η τσεπη, τα ονειρα, τα σχεδια. Αδικο ειναι, οπως αδικο ειναι για σπασιμο να πεις οτι δινω τις πινακιδες και πιανω τσαμπα θεση ενω εχω να "ζησω". Αυτο δεν δινει πατημα στο να συνεχισουμε να ειμαστε μπανανια?

Τα τελη στο fiat σου τα πληρωσες κανονικα, ο νομος λεει οτι για να παρκαρεις και να κινηθεις σε δημοσιο δρομο πρεπει να εχεις πληρωσει τα τελη σου. Μια χαρα!
    Και να ζησεις εσυ και η οικογενεια σου εχετε υποθετω..

Αυτος που ειχε ενα αμαξακι απλα για να κανει τη δουλεια του και να μεταφερει την οικογενεια του, και επειδη του ριξαν πιστολια στο μαγαζι ή τον απελυσαν και τρωει απο το συσσιτιο τον φερνουν σε δυσκολη θεση. Ας το αφησει να δει τι θα κανει.

Αυτος ομως που το κανει απο σπασιμο, ενω εχει τη καβατζα του να ζησει μεχρι να ανακαμψει (χαχα) η οικονομια μας, και ειναι ο τυπος που μεχρι χθες ελεγε "μπανανια" , "μπουρδελο", "ξεφραγο αμπελι", "ανομια".. τι ακριβως κανει? Δεν βαζει το λιθαρακι του στη συνεχεια της μπανανιας?
    Οταν αυτος δεν πληρωνει τελη, βαζεις πλατη εσυ για τα δικα του χαμενα στο ταμειο του κρατους ενω αυτος ζει κανονικα.

Πρεπει να υπαρχει μια κοινη γραμμη που θα επρεπε να ακολουθησουν ολοι, και βεβαια ολοι σπαζομαστε με τα τελη που εχουν ξεπερασει μισθους και αξιες αυτοκινητων.. αλλα τι θα γινει? Αυτος που πληρωνει, στο τελος θα σταματησει και αυτος να πληρωνει γιατι νιωθει ******ς που ο γειτονας του εδωσε τις πινακιδες ενω δεν εχει προβλημα επιβιωσης (αλλο να τιθεται θεμα επιβιωσης και αλλο το να μη μπορεις να παρεις το νεο αντικειμενο ποθου σου και να το παιζεις βασιλακης καιλας) και κινειται/παρκαρει κανονικα!

Για συνειδητες εγκαταλειψεις σαραβαλων δεν τιθεται θεμα, θα επρεπε να τα σηκωνουν αμεσα!

Με το παραπανω απαντω και στον Στεφανο για να μη κανω 2ο quote!

Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτος ομως που το κανει απο σπασιμο, ενω εχει τη καβατζα του να ζησει μεχρι να ανακαμψει (χαχα) η οικονομια μας, και ειναι ο τυπος που μεχρι χθες ελεγε "μπανανια" , "μπουρδελο", "ξεφραγο αμπελι", "ανομια".. τι ακριβως κανει? Δεν βαζει το λιθαρακι του στη συνεχεια της μπανανιας?
    Οταν αυτος δεν πληρωνει τελη, βαζεις πλατη εσυ για τα δικα του χαμενα στο ταμειο του κρατους ενω αυτος ζει κανονικα.
    επειδη εγω το ανεφερα αυτο φανη ως χιουμορ φυσικα που ισως δεν εγινε αντιληπτο, δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου.

αν εγω εχω ενα αυτοκινητο και πληρωσω τα τελη μου κανονικα, αλλα θελησω παραδωσω πινακιδες προσωρικα και να το εχω στο πεζοδρομιο για δικους μου λογους χωρις πινακιδες, που ειμαι παρανομος, που ενοχλω καποιον, που συμβαλω στη μπανανια, που δεν βαζω πλατη, που ειναι το λαθος μου τελος παντων?

δεν εχω σκοπο να το κανω, αλλα ρωταω θεωρητικα γιατι δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλησε και τι θελεις να πεις.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη εγω το ανεφερα αυτο φανη ως χιουμορ φυσικα που ισως δεν εγινε αντιληπτο, δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου.

αν εγω εχω ενα αυτοκινητο και πληρωσω τα τελη μου κανονικα, αλλα θελησω παραδωσω πινακιδες προσωρικα και να το εχω στο πεζοδρομιο για δικους μου λογους χωρις πινακιδες, που ειμαι παρανομος, που ενοχλω καποιον, που συμβαλω στη μπανανια, που δεν βαζω πλατη, που ειναι το λαθος μου τελος παντων?

δεν εχω σκοπο να το κανω, αλλα ρωταω θεωρητικα γιατι δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλησε και τι θελεις να πεις.
    Καμια σχεση Σταθη, δεν παει για σενα! Γενικοτερος προβληματισμος ειναι, σχετικα με το τι θελουμε τελικα, να οργανωθουμε ή να μεινουμε στα ιδια? Κι εγω κανω κωλοτουμπες στις σκεψεις μου (να κυκλοφορω αδηλωτος, να μη πληρωνω τελη, να βγαλω ξενα νουμερα) και επ'ευκαιριας ρωτω τι θελουμε να γινει?

Αν ειδες δεν ειπα να πληρωσει καποιος τελη αλλα να το αφησει στο πεζοδρομιο χωρις πινακιδες.. ειπα να μη πληρωσει και να το αφησει/κυκλοφορει. Ξαναδιαβασε το

Rides
    2

Προεπιλογή

α οκ, δεν το διαβασα καλα.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φάνη, αν το πρόβλημά σου είναι οι θέσεις πάρκιν, καταλαβαίνω εν μέρη.

Και λέω 'εν μέρη' διότι δε μπορεί όλος ο κόσμος που καταθέτει πινακίδες ξαφνικά να είναι αναγκασμένος να βρει και θέση πάρκιν ή αλλιώς να μην του επιτρέπεται να το κάνει. Απ όσο θυμάμαι ο νόμος προέβλεπε θέσεις πάρκιν σε πολυκατοικίες από τα τέλη του '70 αρχές του '80. Και αυτές κουτσά-στραβά. Αυτοί που μένουν κέντρο και δεν έχουν θέση, τι κάνουν?

Αν υπήρχε λοιπόν Κράτος (χα χα χα) θα είχε προβλέψει ένα 'συμβολικό' τέλος κατάθεσης πινακίδων ΚΑΙ παραμονής σε δημόσιο δρόμο της τάξης των 20-30e, ώστε να μην έχεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος τον παραπάνω προβληματισμό.

11. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Samaro (30-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν υπήρχε λοιπόν Κράτος (χα χα χα) θα είχε προβλέψει ένα 'συμβολικό' τέλος κατάθεσης πινακίδων ΚΑΙ παραμονής σε δημόσιο δρόμο της τάξης των 20-30e, ώστε να μην έχεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος τον παραπάνω προβληματισμό.
    + 100000

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο Αη Βασίλης έμαθα
    δεν έρχεται εν τέλει
    είναι παλιό το έλκηθρο
    και ακριβά τα τέλη...!!!

Το διαβασα στο facebook,απο ενα φιλο.

14. The Following 5 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

aristent (30-12-11), BILL007 (30-12-11), fanisk (30-12-11), GiannisRob (30-12-11), Nino (31-12-11)

Σελίδα 118 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 1868108116117118119120128168218 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP