Εμενα ανεκαθεν μου φαινοταν ενα Ε39 αλλα σε extra large. δεν ξερω γουστα ειναι αυτα αλλα παντοτε μου ητανε αδιαφορο![]()
Εμενα ανεκαθεν μου φαινοταν ενα Ε39 αλλα σε extra large. δεν ξερω γουστα ειναι αυτα αλλα παντοτε μου ητανε αδιαφορο![]()
Και αυτη είναι η δικία μου
nikos valvetronic (29-12-11), Panos 316T (29-12-11)
Κωστα μιας και μιλησες για παλιους S38B38 δεν ηταν καποτε η συνεχεια του ονοματος
σου ; ; ;
Καλο το 7αρι συνεχεια μπαινω και το χαζευω αυτο το αυτοκινητο !!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1539864/
Καλο το 39αρι απο τα αγαπημενα μου !!!
Αλλα το Ε34 παιδια ειναι αλλου απο τα τελευταια αυτοκινητα φτιαγμενα στο χερι !!!
Monsta (29-12-11), Panos 316T (29-12-11)
BILL007 (30-12-11), Nick bmwlover (30-12-11)
Υπερπλήρης μετατροπή!!
Θυμάμαι είχες και 2πλό αερόσακο για την εποχή τότε
Και εγώ νόμιζα ότι φορούσες μόνο τις ζάντες του Nurburgring...
Detailing Madness
Ptboul (30-12-11)
πραγματι απο τα πιο ωραια σενταν που βγηκαν απο το μοναχο η Ε38.
δυστυχως η ανεγκεφαλη εξουσια τα καταδικασε σε θανατο.
με τα τεκμηρια και τα τελη σε αυτα τα επιπεδα δε νομιζω κανεις να θελησει να παρει Ε38 ακομα και να του το χαριζουν.
αντιθετα αν ηταν τα τεκμηρια ηταν πραγματικα αντικειμενικα ισως η χαμηλη τιμη αυτης της 7αρας να αποτελουσε ενα ισχυρο ατου σε αντισταθμισμα του αυξημενου κοστους καυσιμων και συντηρησης ωστε να συνεχισει για αρκετα ακομα χρονια να προσφερει τις υπηρεσιες της.
τωρα το μονο που θα γινει ειναι να σαπισουν παρατημενα σε καποιες μαντρες μεχρι να κοπουν για ανταλλακτικα, ή να πανε στην ανακυκλωση.
οπως θα γινει αργα ή γρηγορα σε ολα τα αυτοκινητα πανω απο 1928 κυβικα αν δεν αλλαξει κατι στους νομους αυτους.
οπως εχω ξαναπει αργα ή γρηγορα ολοι με vag θα καταληξουμε (οσοι δεν εχουμε ηδη καταληξει...)
1,2 tsi για τη μαζα και 1,8-2,0 για την πλουτοκρατια...![]()