Μπραβο Νικο μονο να σε πληροφορισω αν σκεφτεσαι να αποχωρησεις απο το φορουμ(ξεχασε το) θα πρεπει να παραχωρησεις πισω στον ιδιοκτητη των πνευματικων δικαιωματων (την αφεντια μου) το κοντροονομα σου...
Μπραβο Νικο μονο να σε πληροφορισω αν σκεφτεσαι να αποχωρησεις απο το φορουμ(ξεχασε το) θα πρεπει να παραχωρησεις πισω στον ιδιοκτητη των πνευματικων δικαιωματων (την αφεντια μου) το κοντροονομα σου...
αντε γεια...
Κωστα δεν ηταν τοσο το βαρος των κυβικων οσο το οτι δεν μπορουσα να το κανω οπως ηθελα.
Για να γινει οπως το ειχα φανταστει επρεπε να χαλασω ενα 10αρικο περιπου και την συγκεκριμενη εποχη δεν λεει.
Το κοντρονομα που μου εχεις δωσει ειναι λαθος,πρεπει να το συνδεσεις με τραπουλα και ειδικοτερα σε blackjack για να μου ταιριαζει καλυτερα,φτιαξτο και τα λεμε.
Ακου εκει ντορτιας,ουτε καν εξαρες................![]()
Κατ'αρχην ευχομαι στον Διονυση καλοταξιδο το αρμα!!!!!
...οχι επειδη συμπαθουμε τον Νικο,οχι επειδη εχει παρει τα //Μ5 εξαρτηματα απο τον Αλεξη σε κατασταση καινουργη!!!.....αφου να φανταστεις πριν 20 μερες βαζαμε τα προστατευτικα μασιπιε με το σημα //Μ5 και παρολο που δεν ειχαν κατι τα δικα του,τα αγορασε για να τα ευχαριστηθει και εκεινος και ο νεος αγοραστης,εν προκειμενω ο Διονυσης!!!....πριν κανενα χρονο πηρε και κατι ψιλα(σποϊλερ,σχαρακια φτερων ) και απο εμενα.....αρα καπου εχω συμβαλει και εγω στο λουκ.
Νικολα ευχομαι να βρεις οτι οχημα θελεις,οπως ακριβως το φανταζεσαι!!!
ριξε μας ιδεες τι ψαχνεις.....να εχουμε το νου μας....να την στησουμε εξω απο κανενα Καζινο...που ξερεις οι φανατικοι παιχτες παιζουν μεχρι και τις καλτσες τους!!!
![]()
nikos-Mpacket (27-12-11), Panos 316T (27-12-11), S8N (27-12-11)
Αρη ευχαριστω για τα καλα σου λογια,οπως ξερετε οι πιο πολυ-το ανεφερα και παραπανω-δεν ειναι τοσο τα κυβικα,το σημα και το τεκμηριο,παιζουν τον ρολο τους αλλα ακομα το παλευω,οσο τα χρηματα που επρεπε να διαθεσω για να κανω το αμαξι οπως ονειρευομουν.
Την συγκεκριμενη περιοδο τα θεωρω "πεταμενα"ετσι λοιπον αποφασισα να το δωσω.
Αρη αμα παρω vag θα εισαι ο 1ος που θα κανω βολτα.
Και συνεχιζω απο πιο πανω,Πανο αποφασισα να το δωσω χωρις να βαλω αγγελια,αμα το εδινα εχει καλως αν οχι παλι κανενα προβλημα θα κατεθετα πινακιδες και σιγα-σιγα θα ξεκιναγα την μετατροπη μου.
Οταν χτυπησε το τηλεφωνο και μου ειπε ο Διονυσης οτι το θελει του ειπα μια κουβεντα οτι δεν εχω προβλημα να το κρατησω και δεν σκοτωνω το αμαξι σε τιμες car.
Ο ανθρωπος το σεβαστηκε,εκανε τα παζαρια σαν σωστος εμπορος και τελικα το πληρωσε,κατα την γνωμη μου λιγο λιγοτερο απο οσο θεωρω εγω οτι αξιζει το συγκεκριμενο αυτοκινητο αρκετα ομως για την εποχη,τα κυβικα,τα τεκμηρια και το πως εχει διαμορφωθει γενικοτερα η αγορα αυτοκινητου
Τιμη δεν θελω να αναφερω αφου ειναι κατι μεταξυ μας.
Ο αποθηκαριος εχει μπολικους πελατες,απλα εγω λειτουργουσα σαν το δημοσιο,πηγαινα απο αλλο δρομο και εκανα τις προσφορες μου.
Οσο για την επομενη αγορα ακομα δεν εχω κατασταλαξει,κοιταω καποια μοντελα,μαζευω πληροφοριες για service και λοιπα εξοδα καθως επισης και για το τι μπορω να μπαξω σε καθε μοντελο.
Οψομεθα............
Αρη οταν γουσταρεις κατι και εχεις δωσει και τον λογο σου οτι θα το αγορασεις,δεν κοιτας αν θα πουλησεις το αμαξι ή οχι.
Απο την στιγμη που ειχα πει στο Αλεξη οτι θα παρω τα προστατευτικα,τελειωσε το θεμα και νωριτερα να το πουλαγα παλι θα τα επαιρνα απο τον Αλεξη.
Η αληθεια ειναι οτι και εσυ εχεις βαλει το χερακι σου στο look του αυτοκινητου,σε ευχαριστω πολυ.
S8N (27-12-11)
Έλα, ομολόγησε βρε μπαγασα: Πουλήσεις το 520 γιατί κατά βάθος πάντα ήθελες το 520 LCI.
nikos-Mpacket (27-12-11)
Καθε τελος και μια νεα αρχη.
Καλη αρχη λοιπον συνονοματε και καλα και ασφαλη χιλιομετρα !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
nikos-Mpacket (27-12-11)
Νικο οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο πριν 2 μηνες περιπου,ημουν σιγουρος οτι δεν θα μακροημερευε το Ε60 στα χερια σου.
Τα μαρσπιε ομως φρεναραν λιγο τις σκεψεις μου,αλλα οχι και τις δικες σου......
Οχι μονο καλα,τρικαλα εκανες τελικα που το εδωσες,γιατι απλα, ειχεν ερθειν η ωραν του, βουρ..... για το επομενο !!!
Υ.Γ: εαν πας προς Σχιστοματηδες μερια,απλα να αναφερω οτι διαθετομεν μεγαλη γκαμα ανταλακτικων TOYOTA,μεχρι και LEVIN 20v μοτερ εχομεν......![]()
nikos-Mpacket (28-12-11)