αχ νικολακη νικολακη ξυλο που θα το φαςςςςς.....!!!!!!
πες μας τωρα νικολακη δρομο για που τραβας??????????
νασαι καλα και καλη ΑΓΟΡΑ τωρα.....
αχ νικολακη νικολακη ξυλο που θα το φαςςςςς.....!!!!!!
πες μας τωρα νικολακη δρομο για που τραβας??????????
νασαι καλα και καλη ΑΓΟΡΑ τωρα.....
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
nikos-Mpacket (27-12-11)
ρε μπαγασα...
γιου κουφ μι ναου!!!
Εσυ να σαι καλα κ πανω απο ολα η οικογενεια σου!
πιστευω οτι ακολουθησες την σοφοτερη οδο!
Ευχομαι το επομενο να το χαρεις με το παραπανω φιλε μου!
Οπως ανεφεραν κ οι προλαλησαντες εισαι αναποσπαστο μελος του χωρου οποτε θα εισαι μαζι μας (αν κ εφοσον το θες κ συ) για οσο υπαρχουμε σα φορουμ(που ξερεις ,τωρα με το ΔΝΤ...τι μας ξημερωνει δεν ξερουμε)
Ευχομαι ολοψυχα υγεια σε σενα κ την οικογενεια κ καλη επιτυχια στην αναζητηση του νεου σου μεσου μετακινησης![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
nikos-Mpacket (27-12-11)
Δημητρη ετσι ειναι,εσυ το εχεις περασει καπως διαφορετικα αλλα ξερεις πως ειναι.
Μητσο ακομα δεν εχω αποφασισει αν παρω και τι,απλα κοιταω κατι σε turbo,ειναι το μονο που μου ελειψε απο το Ε60 και γι'αυτο το εδωσα.
Τωρα αν κατσει κατι μεγαλο απο γερμανια το βλεπουμε.
Βασιλη και εγω δεν το εχω πιστεψει ακομα,εγιναν καπως γρηγορα τα πραγματα και δεν ημουν ετοιμος αλλα μονο ετσι ειχα πει πως θα το δωσω.
Ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω,οσο για τον αντικαταστατη οπως εχω πει πολλακις πλεον δεν καιγομαι,εχω το Παντα να κανω την δουλεια μου και περιμενω.
και που να δεις τι σου έχω εγώ.
Γιαπωνέζικο δεν είναι ακριβώς, αλλά είναι άνετο, ταξιδιάρικο και οικονομικό.
nikos-Mpacket (28-12-11)
Νικο σου ευχομαι καλη συνεχεια στο ταξιδι της αυτοκινησης,οποιο αμαξι και να παρεις να ξερεις οτι θα του βρισκεις μικρα ελλατωματα,γτ πολυ απλα ησουν κατοχος Ε60 και αυτο τα λεει ολα.Να ευχηθω καλοταξιδο στον νεο ιδιοκτητη και να το προσεχει οσο εσυ..
nikos-Mpacket (31-12-11)