Eγω αγιε μου βασιλη θελω ενα ALCON CSL Cup Big Brake Kit....
Αμαν .....
By soc12r at 2011-12-23
Eγω αγιε μου βασιλη θελω ενα ALCON CSL Cup Big Brake Kit....
Αμαν .....
By soc12r at 2011-12-23
Powered by
+100000000000000000
τον τελευταιο καιρο μου εχει ληψει απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα θα ηθελα και αυτο......https://www.youtube.com/watch?featur...&v=MgFmq1gwm1U
λοιπον Αγιε Βασιλη, επειδη σε παραφορτωσανε οι αλλοι με πορσακια και κοντοπουτανακια...
πιασε εμενα ενα τετοιο
βολεψε το εκει καπου στο ελκυθρο, και μετα θα βρω εγω καπου να το βαλω...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
katsaraios (24-12-11), S8N (23-12-11), Vassilis ///M (24-12-11)
εγω μπαρμπα Βασιλλλλ καθαρμα ημουν και το ιδιο θα μεινω, δεν αλλαζω αρα δεν δικαιουμαι τιποτα.......
μια και θα ερθεις ομως μην ερθεις πρωτη φορα και με αδεια χερια...
ακου καλα τι θελω.....
θελω να μην φερεις τιποτα σε ολους αυτους παραπανω....
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.............τιποτα αλλο.
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
120ie87 (24-12-11), Moufas E46 (23-12-11), S8N (23-12-11)
Είχα πάει το απόγευμα σε ενα κατάστημα ηλεκτρονικών και χάζευα την τιμονιέρα την Logitech με τον συμπλέκτη...Μου έτρεχαν τα σάλια...Σε μια φάση γυρνάω στο διάδρομο και βλέπω ενα παληκάρι σε ενα καροτσάκι που τον πήγαινε η κοπέλα του...Και μετά σκέφτηκα,με τί μα(λ)ακείες κάθομαι και ασχολούμαι...ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Αη Βασιλη φερε μου την θεια του Ιωσηφ απο το Σικαγο και μοιραζομαστε το χρημα..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Θα ηθελα να ξαναγινω παιδι, να ζησω τα χρονια που το χαμογελο ηταν στο προσωπο μας, τα εντονα χρωματα κυριαρχουσαν στη ζωη μας.....
δυσκολο μου λες ομως ................. τοτε θα ηθελα να μου δινεις τη δυναμη, την υπομονη και την αγαπη, να κανω τους γυρω μου χαρουμενους, να μπορω να προσφερω την βοηθεια μου με χαμογελο, ζεστασια και αγαπη στους συνανθρωπους μου που την εχουν αναγκη.
....................και το δικο τους χαμογελο θα ειναι το πιο πολυτιμο δωρο για μενα!!!!!!!!
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Ok Ελενη!!!...ωραια αυτα που λες,αλλα....
.....νομιζω οτι ο "Αη Βασιλης" αυτη τη στιγμη κανει thumps up για το νεο σου αβαταρ!!!!![]()
Eleni (24-12-11)