Eαν καταληξεις οτι θα κρατησεις τα σονυ, δεν αξιζει να δωσεις παραπανω.
Eαν καταληξεις οτι θα κρατησεις τα σονυ, δεν αξιζει να δωσεις παραπανω.
Vasilis (22-12-11)
τα σονυ θα κρατησω...προς το παρον τουλαχιστον!
αν σκεφτω να αναβαθμισω , πιστευεις οτι θα ταν καλυτερα ενα μηχανημα απο αυτα που ποσταρε ο Στεφανος ρε συ Ντινο?(παντα για 5,1 μιλαω ομως)
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
DSP = digital sound prossesor. Επεξεργάζεται ψηφιακά το ηχητικό σήμα και το διορθώνει-ισοσταθμιζει εκεί που πρέπει. Στο home cinema ειδικά κάποιες λειτουργίες όπως πχ το time alignment χρειαζονται πολύ.
Ακόμα και τα Heco να πάρεις δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανεβεις κατηγορία.Ειδικα και εφόσον θέλεις να έχεις και χαμηλό budget. Εκτός αμα 'ψαχνεσαι' πολύ ηχητικά.
Είτε 7.1 είτε 5,1 δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις όλα τα κανάλια. Μπορείς με 7,1 να πιαξεις σε 5.1 mode.
Συγνώμη που απαντώ μονολεκτικά αλλά λόγω φόρτου εργασίας γράφω από iPhone και είναι οδυνηρό.
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
Vasilis (23-12-11)
τελικη προταση λοιπον κ απο τους δυο?
δωστε μου ΕΝΑ μονο μοντελο που θα προτιμουσατε ο καθενας
το οποιο θα καλυπτε τις περισσοτερες αναγκες που μπορουν να προκυψουν απο εναν ερασιτεχνη που το μονο που θα μπορουσε να αναβαθμισει ειναι τα ηχεια (παντα ομως 5.1)
ευχαριστω
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Προσωπικως δεν θελω να κανω αυτο που ζητας. Δεν θελω σε καμια περιπτωση να σε "παρω στον λαιμο μου"
Δεν θα κανεις λαθος εαν παρεις αυτον https://www.ihoekfrasi.gr/productsDe...D=10&prID=2359
Vasilis (24-12-11)
Εαν μιλαγαμε για την προηγούμενη σειρα Yamaha, σιγουρα θα επελεγα Pionner. Πολυ καλα μηχανηματα στο cinema με φοβερο διαχωρισμο εφε. Με χαρακτήρα εντυπωσιακό. Στην μουσικη λιγο ψυχρά με κλινική αποδοση. Υπερ αναλυτικα χωρις ψυχη και χρωμα.
Τα νεα Yamaha οπως αυτο https://europe.yamaha.com/en/product...product_lineup εχουν το χαρακτηριστικο της αναλυσης με λιγο περισσοτερο ψυχη στη μουσικη. Ανεκαθεν ειχαν λιγο χρωμα, τωρα λιγο περισσοτερο. Ζεστος ηχος με τσαμπουκα.
Ολα αυτα τα λεω δοκιμασμενα σε πολλους και διαφορετικους χωρους με διαφορα setup καθε φορα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη graphe36 : 24-12-11 στις 00:18
Επειδη βλεπω εχουμε πολυ σχετικους με το θεμα ηχο θα ηθελα τη συμβουλη σας για homecinema 2.1. Το θελω για κρεβατοκαμαρα.Κοιταξα ενα sony μου αρεσε και design τωρα το θεμα ηχο δεν εχω πολλες απαιτησεις αφου στο σαλονι υπαρχει αλλο συστημα φετες.
Μπορεις να πας σε καποιο καταστημα με το διο σου CD και να ακουσεις μερικα να δεις πιο σου αρεσει. Το σωστο αυτο ειναι. Ειδικα σε αυτα τα all in one συστηματα που ηχητικα διαφερουν πολυ το ενα με το αλλο.
Γιοα την ιστορια παντως τα sony ειναι ελαφρως πιο αξιοπιστα απο Samsung και LG στο θεμα των transport. (κεφαλη laser και μηχανισμος).
Vasilis (26-12-11)