αγιε μου βασιλη δεν θελω να μου φερεις τιποτα απεναντιας θελω να μου παρεις απο εδω τον χτυκιαρη
κανε σε παρακαλω να παρει πορκυ να παει να ξεκουμπιστει απο εδω
Υ.Γ Γιαννη σ αγαπαμε ολοι
αγιε μου βασιλη δεν θελω να μου φερεις τιποτα απεναντιας θελω να μου παρεις απο εδω τον χτυκιαρη
κανε σε παρακαλω να παρει πορκυ να παει να ξεκουμπιστει απο εδω
Υ.Γ Γιαννη σ αγαπαμε ολοι
αντε γεια...
Εμενα αγαπημενε μου αγιε ...θελω να μου φερεις η αυτο....
Η αυτο....
Οτι χωραει στο σακο......
Ααααααα και δώσε υγεία και χαρά σε ολο τον κόσμο....απλόχερα......θα ήταν το καλύτερο απ όλα....
Έτσι για το χάζι......κανε καθυστέρηση στην Ιταλιδα του προέδρου κανα μηνα...ετσι για να σπάνε τα νευρα του...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 23-12-11 στις 16:37
hades7 (23-12-11), katsaraios (24-12-11)
aristent (23-12-11)
εεεεεεε.. δικό μου είναι το πρώτο!!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Aυτο ειναι το μπονους που περνει ο CEO (προεδρος) για την ιδεα της ομαδικης επιστολης!!!
Σιγα με με χεσει και ρινοκερος!!!
ΡΕ ουτε κουτσουλια δεν αφηνω πανω στο καπο,εχω αυτοματο καλαζνικωφ και οποιο πουλι το βλεπω ετοιμο να χεσει δεν προλαβαινει να πει το "πατερ ημων"!!!![]()
![]()
Εγώ Άγιε μου Βασίλη, φέτος όλη τη χρονιά ήμουν πάρα πολύ καλό παιδί. Έτρωγα όλο μου το φαγητό. Διάβαζα τα μαθήματά μου. Άκουγα τη μαμά μου και το μπαμπά μου. Γι'αυτό καλέ μου Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα να μου φέρεις....
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, γ@μ@ το Άγιε Βασίλη, θα πάρω ότι είναι να πάρω μόνος μου... Μη σου'χω και υποχρέωση για του χρόνου....
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
PapajimG (23-12-11), Vassilis ///M (23-12-11)
ένα 1Μ τρου-ΜΠ-ετο για να γίνει ο άσσος μου έτσι
soc12r (23-12-11)
Μιας και φέτος παρα ήμουν καλό παιδί, θα ήθελα τα εξής:
Επίσης θέλω ένα καλό κοντοπούτανο για μένα, ένα για τον πρόεδρο, ντυμένα σέξυ Άγιοι της Κόκα-Κόλα.
Απορία: Γιατί όταν βάζεις στο Google Images τη λέξη κοντοπούτανο βγάζει φωτογραφία της Παπαρήγα?
Αυτοκίνητο δε θέλω, γιατί φορολογείται. Αν η υγεία, η ευτυχία, η παγκόσμια ειρήνη κλπ. είναι είτε αφορολόγητα είτε στο χαμηλό συντελεστή 13%, πιάσε ένα σετ από δαύτα. Αν είναι στο 23%, δε βγαίνω.
![]()
Kαι επειδη ημουν πολυ καλο παιδι, θα αφησω τον Αη Βασιλη να διαλεξει με προτεραιοτητα τα κατωθι δωρα:
και επειδη καλα ειναι τα οχηματα.....
αλλα οπωσδηποτε θα ηθελα να εξασφαλισω αυτο:
![]()
....λετε ο Προεδρος να ντυθει Αη Βασιλης και να κανει καμμια κινηση να μας τα εξασφαλισει ΟΛΑ ???!!!
ΒΑΛΤΕ ΠΡΑΜΑ!!!!!!![]()